MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88220 Re: demokraticka opozice v Syrii

2016-07-19 19:12

#88218: pan Hnedy - demokraticka opozice v Syrii 

 Demokratická opozice Asada je registrována v OSN. Jestli se v jejich řadách našli zločinci, kteří to udělali je jistě v zemi, kde je občanská válka možné, ale neznamená to, že tito lidé jsou demokratickou opozicí. Jsou to zločinci a je klidně možné, že jsou to zločinci záměrně nasazeni Asadem nebo rusáky, neboť ti masivně teroristy z arabského světa školili a nepochybuji o tom, že KGBáci v Kremlu jsou s jejich školenci v kontaktu. 

Odpovědi

pan Hnedy

#88248 Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2016-07-19 21:01:43

#88220: - Re: demokraticka opozice v Syrii 

 videl jste to predstaveni se Ctvrtnickem .....blablablabla bla, bla bla bla blablabla ? blabla blabla ? blabla bla....

tak to asi nejlepe vystihuje Vase slova. Za vsechno muzou rusaci nebo komuniste. Jasne rusaci jsou svetovou velmoci c.1. Rusaci si znovu stavi zakladny na Kube nebo Mexiku okolo USA, chteji si tam postavit zakladnu, jako USA na Krymu.

Prosim Vas Rusko melo problemy samo se sebou, kdyz USA zaclo znasilnovat Blizky vychod importem demokracie, pritom i tomu nejvetsimu pitomci, uz musi  byt dnes  jasne, ze v dusledku jde jen o ropu, penize a vliv, a v posledni dobe o ovladani obcanu... za situaci v Libyi, Iraku, Syrii opravdu nemuze Rusko nebo KGB, to muze rict jen osoba, budto velice imbecilni nebo velice podplacena.

A JESTE JEDNOU, I PRO VAS, DEMOKRATICKA OPOZICE V SYRII JE MYTUS A LEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!