MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#88226 Re:

2016-07-19 19:24

#88224: SPO -  

 K islámu se hlási 1,6 mld. lidí. Představa, že jsou zločinci, je absurdní. 

Co skutečně nepatří do normální společnosti je komunismus a nacismus, což jedno a totéž jest. Obecně tam nepatří totalita libovolného druhu. 


Nepřihlášený uživatel

#88227

2016-07-19 19:31

Tedy idiot, nikoliv člověk s morálními a kulturními hodnotami. 

"V počítači vraha se navíc našly snímky a videa z mučení páchaného bojovníky Islámského státu. Tunisan se sice radikalizoval, v rozporu s islámskou vírou ale pil alkohol, užíval drogy a jedl vepřové. V mešitě ho nikdy nikdo neviděl."


Nepřihlášený uživatel

#88228

2016-07-19 19:45

Je vcelku pochopitelné, že lídry světa světa děsí puč, vojenský převrat, junta či jinak nazvané násilné převzetí moci. Samozřejmě z jejich rukou.


Děsí to jak demokraty svorně ruku v ruce i s nedemokratickými samozvanci. Nejzajímavější je však reakce právě puncovaných demokratů z demokratických zemí. Ti okamžitě, po zpackaném převratu, vyjadřovali podporu „legitimně zvolené“ či „zákonné“ vládě sultána Erdogana. Ne, že by někdo příliš fandil vojákům, kteří využijí své síly dané zbraněmi a léty cepovanou logistikou. Ačkoliv v případě Turecka obvykle armáda zastávala sekulární postoje a téměř pokaždé zabránila změnit zemi v islamistickou diktaturu.

Prazvláštní ale je, že západní lídři, tedy demokraté, tak zdůrazňovali a stále melou mantru o nedotknutelnosti „legitimní vlády“. Normálně by člověk i s tímto názorem souhlasil, jenže nyní to nějak zní jako nehty na tabuli, nebo polystyrén na skle.

Titíž puncované demokraté nejenže ani nehlesli v roce 2014 cokoliv o „legitimní“ a „demokraticky zvolené“ vládě ukrajinského prezidenta Janukovyče, ale dokonce pomáhali k jeho svržení a paní Nulandová rozdávala „pracujícícím revolucionářům“ sendviče. Ale nejen Ukrajina je touto demokratickou štěbetavostí přehlížena. Stačí se podívat na Egypt, kde byla „demokraticky“ zvolená vláda svržena armádou v roce 2013, a tamní junta dodnes vládne. V obou případech si naopak západní demokraté okamžitě pospíšili vyjádřit podporu novým pánům s lampasy (o českých obrtlovnících nelze mluvit, protože ti vždy rozvážně počkají, až co řeknou větší bratři, dle starého totáčovského úsloví ČTK: dočkej času, jako četka TASSu, či ještě úspěšnějšího: s tím, co si myslím, hluboce nesouhlasím).

Takže je to opravdu podivné, a měli by západní lídři skutečně vysvětlit, na jakém základě jsou některé vlády legitimní, a které jsou „jen“ legitimní, abychom my prostější našli to správné hodnocení za správné a ryze demokratické. Jinak jsme všichni Turky.

Pokud by nebyl vojenský převrat v Turecku tak diletantský nebo jen provokativně nakašírovaný (nezáleží, že zahyne několik stovek lidí – obvykle postpřevratová moc z těchto obětí udělá kult svatořečených ve prospěch nedotknutelnosti své moci), ale pokud by se skutečně podařil, hádejme spolu, jak dlouho by trvalo, než by demokraté vyjádřili podporu nové turecké juntě a jen by ji nimravě prosili, aby co nejdříve uskutečnila návrat k ústavnosti a demokratickým volbám a závazkům v NATO. Na účelovou zásadovost západních demokratů si totiž můžeme vsadit.


Nepřihlášený uživatel

#88229

2016-07-19 19:54

 Na obranu demokracie slouží policie, na obranu ohrožení státu slouží armáda.  Vojenský převrat je tedy vlastně bojem proti policii. Představa, že vojenský převrat povede k demokracii není přiliš pravděpodobná, ale možné to jistě za jistých okolností je, přestože selhání policie a neselhání armády v demokracii není běžnou záležitostí. Bohužel se stává spíše to, že selze v takové situaci policie i armáda a nebo spíše armáda. 

Tedy je otázka, jestli byl vojenský převrat v Turecka potřeba. 

Pokud došlo ke změnám ústavy směrem k totalitě a především zvyšování osobní moci iniciátora změny, je možné dále  uvažovat o tom, jak se do věci měla či neměla vložit armáda a jakou úlohu měla v Turecku v původní ústavě. 

Nejsem si jist, jestli Erdogan vůbec realizoval nějakou změnu Ústavy. 

SPO

#88230 Re: Re:

2016-07-19 19:55

#88226: - Re:  

 TAK SE MŮŽEŠ PODÍVAT, JAK DNES VYPADÁ PAŘÍŽ, BRUSEL A DALŠÍ EVROPSKÝ MĚSTA! V KAŽDÝM MĚSTĚ JE MINIMÁLNĚ JEDNA NO-GO ZÓNA A V KAŽDÝM JE MINIMÁLNĚ 100 POTENCIÁLNÍCH TERORISTŮ A VRAHŮ, VŠICHNI JSOU MUSLIMOVÉ, TO JE FAKT TY HATEFREE SRAČKO!


Nepřihlášený uživatel

#88231

2016-07-19 19:55

Rusáci jsou legrační - fetují a diví se, že je to nezákonné :-)

Ruská média se rozčilují nad zprávou o dopingu: Je to demonstrace síly


Nepřihlášený uživatel

#88232 Re: Re: Re:

2016-07-19 19:58

#88230: SPO - Re: Re:  

 Nikdo v této diskusi a pochybuji že vůbec v nějaké adresu no-go zóny nikdy neuvedl. Nic takového dosud v Evropě skutečně neexistuje, přestože jistě existují čtvrti čínské a jistě i např. muslimské či ruské ulice a to nejen v Evropě. 

V průvodcích po NY existovaly no-go zóny ještě nedávno. V Moskvě jsou místa, kam turista logicky nikdy nevkročí. V Praze si logicky baťužkář nevleze v noci v parku do spacáku, neboť by byl minimálně ve spánku okraden. Ale no - go zóny v průvodcích ani v reálu neexistují. 

To, že ty žiješ v představě, že teroristé jsou muslimové logicky neznamená, že je to realita. Zločinnost s islámem nemá nic společného, ale zločinnost má mnoho společného se zločinci. Bohužel totéž se nedá říci o komunismu, nacismu a obecně vyznavačích totalit, tam to neplatí. Komunisté se stávají zločinci tím, že se stanou vyznavači této totalitní sekty např. Islám nevymyslel gulagy a jejich zrychlenou verzi vyhlazovací koncentráky nacistů. Také je příznačné, jak komunistická (ruská) totalita se snaží vytvořit představu, že islám je roven totalitě, přičem komunistická propaganda z ruska je sama o sobě propagandou totalitní.

Skutečně se nedivím, že jste voličem idiota Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#88233 Re: STOP GERONTOKRACII!

2016-07-19 20:15

#88211: - STOP GERONTOKRACII! 

 Havel se už smaží v pekle a čerti do něj píchjí vidlema!


Nepřihlášený uživatel

#88234 Re: Re: STOP GERONTOKRACII!

2016-07-19 20:16

#88233: - Re: STOP GERONTOKRACII! 

"Havel se už smaží v pekle a čerti do něj píchjí vidlema!" 

A teď si představ, jak na tom budeš ty :-), ale obecně je legrační, když vy ateističtí komunisté mluvíte o pekle, to je obrovská švanda. 

Tahle země není vaše, nikdo vás sem nezval!
Nepřihlášený uživatel

#88235 Rapefugees not welcome!

2016-07-19 20:18

Nechceme multikulti!

STOP ISLÁMU

#88236

2016-07-19 20:19

MUSLIM pobodal v resortu na jihu Francie ženu a její tři dcery!!!


Nepřihlášený uživatel

#88237 Re: Re:

2016-07-19 20:21

#88203: - Re:  

 A kdy byly ty demonstrace té 1,6 miliardy muslimů proti muslimskému terorismu? Nikdy? A víš proč? Protože jich to drtivá většina schvaluje!

STOP ISLÁMU

#88238

2016-07-19 20:25

Kam vstoupí muslim, tam teče krev!


Nepřihlášený uživatel

#88239 Re:

2016-07-19 20:29

#88227: -  

 Prostě muslim, na tom není nic nového, že v Evropě chlastají, fetují a žerou vepřové, "protože se aláh nedívá". Ovšem to jim nebrání v muslimském teroru. Tím jsou nebezpečnější a o nějakých umírněných muslimech se nedá mluvit, jen čekají na svou příležitost.


Nepřihlášený uživatel

#88240 Re: Re: Re:

2016-07-19 20:36

#88237: - Re: Re:  

Zločinnost IS se muslimí netýká, IS jsou to zločinci ne muslimové. Navíc jaký by mělo smysl demonstrovat proti zločinnosti v místě, kde se zločinnost neděje. Nic takového se neděje nikde na světě. Pokud se tam zločin přihodí, občané vyjádří logicky nespokojenost. 

Tvoje tvrzení o tom, jak schvalují jednání IS a teroristé je mírně řečeno troufalé a nemá reálný základ, přesto se skutečně mezi muslimi jistě najdou extrémisté, kteří to skutečně schvalují, je jich 1,6 mld. 

Když se v EU najdou komunisté a náckové mezi 540 mil. obyvateli, aby se nenašli extrémisté mezi 1,6 mld. muslimů. To by skutečně moc logiku nedávalo, kdyby v takovém množství lidí nebyli extrémisté. 

Komunisté dokonce svého časo organizovali extrémisty celosvětově např. v Severní Korei a nakonec i v Kremlu stále tito extrémisté působí. 


Nepřihlášený uživatel

#88241 Re: Re:

2016-07-19 20:38

#88239: - Re:  

 Pořád platí, že je velmi hloupé dávat rovnítko mezi zločincem a muslimem. Je to dokonce absurdní, dokonce ani všichni komunisté nejsou zločinci, přestože komunistické ideologie přímo ke zločinu vede. 


Nepřihlášený uživatel

#88242 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-19 20:38

#88196: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Váš příspěvek je nesmyslný a nepodstatnýl. Svět se bohužel neobejde bez zemního plynu.

 Předtím například Juščenko rehabilitoval Banderu a vyznamenal jej jako hrdinu Ukrajiny in memoriam.

Přirozený směr expanze Číny je  spíš na jih nebo jihovýchod. V Rusku je pro ně druh klimatu, který špatně snáší. Takto se mnoho Číňanů vyjádřilo. Takže neblábolte.

Demonstrace na Majdanu se zvrhla ve fašistický puč a následné genocidní vražděni. Nic neopravňovalo Majdanisty chtít Janukoviče zabít. Čili negenerujete žádnou podstatnou posloupnost událostí, protože Majdan se zvrhl ve fašistický puč. Najatí demonstranti nakonec namlátili i naivním intelektuálním aktivistům a vzali věci do svých rukou. Podstatné je tedy to, co se dělo po Majdanu, tj pokus o genocidu ruskojazyčného obyvatelstva. Tím morálně zanikají veškeré předchozí mezistátní dohody.

Svět se obejde bez ruských surovin, jestliže by rád odstoupil i od jádra, pouze za cenu islámského plynu, což ale bude svět stát rezignaci na vytváření islamistických teroristických buněk i nakonec ústup od deklarovaných lidských práv tak, jak je dnes známe. Šejkové přes OSN dohlédnou na to, aby se s latentními islamisty zacházelo dle lidských práv v Evropě v rukavičkách. Jenže islmisté se lidskými právy pak nikdy řídit nebudou. Džihádisté si změnu jejich uznávaného práva nakonec vynutí, byť to bude právo nikde nepsané. Toho chtějí kavárenské prašiviny docílit? Patrně ano.

Česko se v Evropě zasukovalo do sebedestruktivního právnického chumlu. Je načase hledat jakýmikoli prostředky cestu z tohoto chumlu ven, pokud nechce zaniknout genocidou.

Čínanům přírodní klima v Rusku nevyhovuje. Rádi ho na krátký čas navštíví , ale žít v Rusku nechtějí. Masivně Rusko chtít zalidňovat rozhodně nebudou, tedy nešiřte hloupé mýty.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#88243 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-19 20:44

#88242: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Genocidu tu pořádali rusáci, když zde udržovali u moci odpornou totalitní sektu komunistů, která devastovala tuto spolenčnost i povinnou výukou ruštiny a nemožností svobodného kulturního rozvoje tím, že celé řadě spisovatelů, umělců, nedovolila tvoři a dokonce ještě na počátku osmdesátých let, nemohli studovat ani technické obory děti nekomunistů. 

To byla genocida. V EU nic takového samozřejmě neexistuje, naopak tvořit může kdokoliv a stejně tak studovat a dokonce také kdekoliv v celé EU, je to jen na něm a na jeho rozhodnutí. 

Rusáci s v poměrně blízké době budou moci nabouchat jejich plyn do uší. Zisk jejich národního producenta plynu byl loni 5 mld. korun, i soudruh Babiš vykázal vyšší získ. 

To, kde chtějí nebo nechtějí žít Číňané se brzo dozvíte. Mezi 1,2 mld. lidí je minimálně 100 mil. kterým rusácké klima kdekoliv v celém širém rusákově vyhovuje naprosto skvěle. :-) A to by měl rusákov ještě obrovskou kliku, taky to může být 200 mil. a nebo také 300 mil. :-), když se tam tak líbí 156 mil. rusáků, byť jich každoročně 600 000 s vysokoškolským diplomem emigruje. Jen do USA jich bylo loni 300 000, tak to s tím "klimatem" v rusákově ani pro rusáky není žádná sláva :-). 


Nepřihlášený uživatel

#88244 Těm banderovcům pěkně hrabe :-)

2016-07-19 20:48

Deset vlčáků z kynologického centra Státní pohraniční služby Ukrajiny ve Lvovské oblasti přísahalo věrnost státu a svému pánovi. :-))))

„Bráním svého pána svým životem, ochotně přijmu kulku místo něj. Budu nosem a ušima svého pána, budu ho chránit a sloužit mu. A nic za to nečekám" :-))))))))))))

 

https://www.youtube.com/watch?v=ULzxhDVIjdk

 

Ten první si před banderovcema nesedl na prdel. :-)


Nepřihlášený uživatel

#88245 Re: Re:

2016-07-19 20:51

#88226: - Re:  

 Zločici se z příslušejících lidí k islámu stávají v Evropském prostředí, jímž nepokrytě pohrdají. Jedni více, druzí méně zjevně. Nerozhoduje už ani míra jejich evropského vzdělání, ani doba, kterou v Evropě prožili. Události poslední doby o tom vypovídají zřetelně. Vaši bývalí arabští spolužáci se před vámi licoměrně přetvařovali, za zády o vás jistě říkali, že jste z prasete hromada hnoje, ale tvářili se na vás přívětivě. Taková je celá 1.6mld islamistů naprosto bezezbytku.

 


Nepřihlášený uživatel

#88246 Re: Re: Re:

2016-07-19 20:57

#88245: - Re: Re:  

 V Nice 1/3 mrtvých byli muslimové. 

To, že by muslim pohrdal jinou virou, jiným způsobem života je tvoje představa. S realitou to nemusí a nejspíše také nemá nic společného. 

Mnohé arabské země standardně dodržují, na rozdíl od rusákova, mezinárodní smlouvy, kooperují s euroatlantickou civilizací, účastní se jednání OSN a jiných mezinárodních organizací, atd. 

Tedy tvoje představy z rusácké trollí propagandy nenávisti a realita, jsou vskutku dvě naprosto rozdílné věci. 

Je obecně legrační, že vy komunistická pakáž víte rozhodně nejlíp, co si kdo myslí, ale co dokonce děláte vy sami, to snad ani nevidíte. 


Nepřihlášený uživatel

#88247 Re: Re:

2016-07-19 21:01

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

"Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.  

pan Hnedy

#88248 Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2016-07-19 21:01

#88220: - Re: demokraticka opozice v Syrii 

 videl jste to predstaveni se Ctvrtnickem .....blablablabla bla, bla bla bla blablabla ? blabla blabla ? blabla bla....

tak to asi nejlepe vystihuje Vase slova. Za vsechno muzou rusaci nebo komuniste. Jasne rusaci jsou svetovou velmoci c.1. Rusaci si znovu stavi zakladny na Kube nebo Mexiku okolo USA, chteji si tam postavit zakladnu, jako USA na Krymu.

Prosim Vas Rusko melo problemy samo se sebou, kdyz USA zaclo znasilnovat Blizky vychod importem demokracie, pritom i tomu nejvetsimu pitomci, uz musi  byt dnes  jasne, ze v dusledku jde jen o ropu, penize a vliv, a v posledni dobe o ovladani obcanu... za situaci v Libyi, Iraku, Syrii opravdu nemuze Rusko nebo KGB, to muze rict jen osoba, budto velice imbecilni nebo velice podplacena.

A JESTE JEDNOU, I PRO VAS, DEMOKRATICKA OPOZICE V SYRII JE MYTUS A LEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#88249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-19 21:02

#88192: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Kdy předtím? Co to je za strašný blábol. 

Toto je posloupnost událostí na Ukrajině. S nácky uzavřel koalici Janukočiv, nikdo jiný. 

Kam stáčíš diskusi, použil si lež, že Krym byla samostatná republika s ústavním právem na vystoupení z Ukrajiny.  To je ubohý ubohý propagandistický nesmysl. 

Co se týče posloupností událostí:

1. Janukovič a jeho strana získali mandát na základě slibu jasného směrování Ukrajiny k západní demokracii a podepsání asociační dohody s EU

2. Janukovič toto formálně činil, přesto  - změnil ústavu a získal tím více osobní moci, uzavřel koalici s velmi podivnou stranou neonacistů Svoboda, u kterých už po volbách byla velká pochybnost, jak získali mandáty v parlamentu. Dnes jsou jen nevýznamnou neonacistickou stranou. 

3. Po návštěvě Vládi Iljiče Putina uzavřel velmi podivnou smlouvu s Ruskem a pozastavil dojednávání asociační dohody s EU - vzhledem k tomu, občané už v takvé situaci neměli žádnou jinou možnost, než vyjít do ulic, udělali to a dali jasně najevo, že s tím nesouhlasí. 

4. Janukovi prosadil represivní zákony proti občanům Ukrajiny a soudy je začaly aplikovat. Lidé skončili ve vězeních, nastala podivná represe priti občanskému hnutí, což celou věc vyhrotilo. Dokládají to např. ozbrojení neoznačení "politicisté", pro které existuje dokonce speciální název titušky. 

5. Janukovič další smlouvou zadlužil masivně Ukrajinu v Rusku - ta je nyní logicky rozporována, neboť je Janukovič stíhán pro velezradu nejen proto, že napsal zvací dopis pro ruského okupanta, ke kterému předtím utekl, potom, co slíbil návrat k demokratické ústavě, tedy k té, kterou se dostal k moci. 

Tedy demonstrace na Majdanu je jednoznačně důsledek jednání Janukoviče a je to důsledek jeho nedemokratického jednání. Představa, že si politik může dělat co chce, když byl zvolen je zakořeněná u vás v rusákově, ale s reálnou demokracií nemá nic společného, mnoho ovšem s totalitou, jak zde předvádí ruský troll Miloš Zeman. 

Představa, že se svět neobejde bez rusáckých surovin dnes dokládá cena ropy, kterou nejspíše do dvaceti let stihne osud uhlí. Co pak budou rusákové prodávat je otázka, bez západních technologíí nejsou dokonce schopni ani nalézt ložiska nerostných surovin.  Rusko masivně vymírá a trpí až neuvěřitelnou vlnou emigrace intelignece. 

Asijskou část Ruska spíše čeká masivní zalidňování Číňany a následný vynucení odchod oblastí Ruska z RF. To je daleko pravděpodobnější, než cokoliv jiného, když je v Číně 1 200 mil. lidi a v rusákově 156 mil. masivně vymírajících obyvatel, navíc líných obyvatel. 


Nepřihlášený uživatel

#88250 Re: Re: Každé volby, každý politický krok, referendum, volba prezidenta může vygenerovat extrém.

2016-07-19 21:04

#87986: - Re:  

 

Kdy vygeneruje referendum extrém?

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili komunisticko-nacistického extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi".