MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

SPO

#88230 Re: Re:

2016-07-19 19:55

#88226: - Re:  

 TAK SE MŮŽEŠ PODÍVAT, JAK DNES VYPADÁ PAŘÍŽ, BRUSEL A DALŠÍ EVROPSKÝ MĚSTA! V KAŽDÝM MĚSTĚ JE MINIMÁLNĚ JEDNA NO-GO ZÓNA A V KAŽDÝM JE MINIMÁLNĚ 100 POTENCIÁLNÍCH TERORISTŮ A VRAHŮ, VŠICHNI JSOU MUSLIMOVÉ, TO JE FAKT TY HATEFREE SRAČKO!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88232 Re: Re: Re:

2016-07-19 19:58:14

#88230: SPO - Re: Re:  

 Nikdo v této diskusi a pochybuji že vůbec v nějaké adresu no-go zóny nikdy neuvedl. Nic takového dosud v Evropě skutečně neexistuje, přestože jistě existují čtvrti čínské a jistě i např. muslimské či ruské ulice a to nejen v Evropě. 

V průvodcích po NY existovaly no-go zóny ještě nedávno. V Moskvě jsou místa, kam turista logicky nikdy nevkročí. V Praze si logicky baťužkář nevleze v noci v parku do spacáku, neboť by byl minimálně ve spánku okraden. Ale no - go zóny v průvodcích ani v reálu neexistují. 

To, že ty žiješ v představě, že teroristé jsou muslimové logicky neznamená, že je to realita. Zločinnost s islámem nemá nic společného, ale zločinnost má mnoho společného se zločinci. Bohužel totéž se nedá říci o komunismu, nacismu a obecně vyznavačích totalit, tam to neplatí. Komunisté se stávají zločinci tím, že se stanou vyznavači této totalitní sekty např. Islám nevymyslel gulagy a jejich zrychlenou verzi vyhlazovací koncentráky nacistů. Také je příznačné, jak komunistická (ruská) totalita se snaží vytvořit představu, že islám je roven totalitě, přičem komunistická propaganda z ruska je sama o sobě propagandou totalitní.

Skutečně se nedivím, že jste voličem idiota Miloše Zemana.