MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-19 21:02

#88192: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Kdy předtím? Co to je za strašný blábol. 

Toto je posloupnost událostí na Ukrajině. S nácky uzavřel koalici Janukočiv, nikdo jiný. 

Kam stáčíš diskusi, použil si lež, že Krym byla samostatná republika s ústavním právem na vystoupení z Ukrajiny.  To je ubohý ubohý propagandistický nesmysl. 

Co se týče posloupností událostí:

1. Janukovič a jeho strana získali mandát na základě slibu jasného směrování Ukrajiny k západní demokracii a podepsání asociační dohody s EU

2. Janukovič toto formálně činil, přesto  - změnil ústavu a získal tím více osobní moci, uzavřel koalici s velmi podivnou stranou neonacistů Svoboda, u kterých už po volbách byla velká pochybnost, jak získali mandáty v parlamentu. Dnes jsou jen nevýznamnou neonacistickou stranou. 

3. Po návštěvě Vládi Iljiče Putina uzavřel velmi podivnou smlouvu s Ruskem a pozastavil dojednávání asociační dohody s EU - vzhledem k tomu, občané už v takvé situaci neměli žádnou jinou možnost, než vyjít do ulic, udělali to a dali jasně najevo, že s tím nesouhlasí. 

4. Janukovi prosadil represivní zákony proti občanům Ukrajiny a soudy je začaly aplikovat. Lidé skončili ve vězeních, nastala podivná represe priti občanskému hnutí, což celou věc vyhrotilo. Dokládají to např. ozbrojení neoznačení "politicisté", pro které existuje dokonce speciální název titušky. 

5. Janukovič další smlouvou zadlužil masivně Ukrajinu v Rusku - ta je nyní logicky rozporována, neboť je Janukovič stíhán pro velezradu nejen proto, že napsal zvací dopis pro ruského okupanta, ke kterému předtím utekl, potom, co slíbil návrat k demokratické ústavě, tedy k té, kterou se dostal k moci. 

Tedy demonstrace na Majdanu je jednoznačně důsledek jednání Janukoviče a je to důsledek jeho nedemokratického jednání. Představa, že si politik může dělat co chce, když byl zvolen je zakořeněná u vás v rusákově, ale s reálnou demokracií nemá nic společného, mnoho ovšem s totalitou, jak zde předvádí ruský troll Miloš Zeman. 

Představa, že se svět neobejde bez rusáckých surovin dnes dokládá cena ropy, kterou nejspíše do dvaceti let stihne osud uhlí. Co pak budou rusákové prodávat je otázka, bez západních technologíí nejsou dokonce schopni ani nalézt ložiska nerostných surovin.  Rusko masivně vymírá a trpí až neuvěřitelnou vlnou emigrace intelignece. 

Asijskou část Ruska spíše čeká masivní zalidňování Číňany a následný vynucení odchod oblastí Ruska z RF. To je daleko pravděpodobnější, než cokoliv jiného, když je v Číně 1 200 mil. lidi a v rusákově 156 mil. masivně vymírajících obyvatel, navíc líných obyvatel. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 05:56:46

#88249: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty ses učit od Goebblese, viď banderovskej teroristickej kriple? Ale tisíckrát opakovaná lež se ve skutečnosti pravdou nestane.

1. Janukovyč byl zvolen v demokratických volbách

2. Co nám tu za posledních 26 let nalhali před volbami a co z toho splnili? Předvolebním slibům nikdo nevěří.

3. Je to důvod k násilnému nacistickému převratu?

4. Jsi prolhaná banderovská nacistická teroristická protidemokratická zrůda!