MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88279 Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 07:35

#88277: - Re: Re: Re:  

 Vzhledem k tomu, že mám naprostou jistotu, že CCCP a KGB školilo masivně teroristy z arabského světa na konci osmdesátých let ve všech komunistických zemích a  je naprostá jistota, že Asad byl součástí této "stategie", současný Kreml je plný KGBáků, kteří právě tuto strategii rozširování komunistické totality na základě školení teroristů vymysleli a současné Rusko vetovalo všechny rezoluce RB OSN, které měly i jen minimální šanci na řešení situace v arabském světě, jsem přesvědčen, že v tom KGBáci z Kremlu mají své nenechavé zločinecké pracky. 

Ano Asad rozvrátil Sýrii za pomoci Ruska. 

Ty se ruský komunistický trolle usvědčích už jedinou větou - Sýrie není Asadův stát, idiote. 

"Asad si rozvrátil svůj stát za pomoci Ruska?"

Řekl bych, že vzhledem k tomu, jak se Rusko chová a jedná, jak Putin s Lavrovem lžou, bych řekl, že mají podíl i na migrační krizi. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88281 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 07:43:04

#88279: - Re: Re: Re: Re:  

 A čí je Sýrie, američanů, kteří to tam rozvrátili prostřednictvím ozbrojené "umírněné opozice", která pak přešla k IS a dnes již nic takového ani neexistuje? Asad je demokraticky zvolený prezident Sýrie a jenom on a jeho spojenci mají právo používat armádu a zajistit pořádek na území Sýrie. Že američani a jejich "spojenci" rozvrátili Irák a Lýbii je bez debat. V současnosti do EU proudí nejvíce imigrantů přes Lýbii.

Muslimské mudžehedýny v Afganistánu, ze kterých vznikli Al-kajda a IS cvičili a vyzbrojovali zase američani proti SSSR, idiote!