MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#88276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 07:30

#88273: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Která konkrétní ulice by to měla být v této čvrti? Je absurdní, že by Marxloh čtvrť byla no-go zónou. 

Rád se do té ulice podívám, pokud tu ulici uvedeš. Strýt view nic nenaznačuje, stejně jako nic neznačuje ani pohled z kosmu, že by ona čtvrť měla být něčím závadným. 

Pochubuji velmi o tvém blábolu, proto si myslím, že pochází z rusácké trollí propagandy zpochybňovaní demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#88277 Re: Re: Re:

2016-07-20 07:30

#88270: - Re: Re:  

 Co do toho motáš Rusko ty zmrde? Kdo rozvrátil, Irák, Lýbii a Sýrii? Asad si rozvrátil svůj stát za pomoci Ruska? Imigranti ze Sýrie jsou pouhou menšinou v té záplavě. Prostě havlistická demence, naprosto nelogické bláboly.


Nepřihlášený uživatel

#88278 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 07:31

#88275: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Protože ty cosi vyřkneš a pak nejsi schopen napsat, jak si k tomu dospěl? Ty jsi snad ještě větší idiot, než Ovčáček se Zemanem dohromady. 


Nepřihlášený uživatel

#88279 Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 07:35

#88277: - Re: Re: Re:  

 Vzhledem k tomu, že mám naprostou jistotu, že CCCP a KGB školilo masivně teroristy z arabského světa na konci osmdesátých let ve všech komunistických zemích a  je naprostá jistota, že Asad byl součástí této "stategie", současný Kreml je plný KGBáků, kteří právě tuto strategii rozširování komunistické totality na základě školení teroristů vymysleli a současné Rusko vetovalo všechny rezoluce RB OSN, které měly i jen minimální šanci na řešení situace v arabském světě, jsem přesvědčen, že v tom KGBáci z Kremlu mají své nenechavé zločinecké pracky. 

Ano Asad rozvrátil Sýrii za pomoci Ruska. 

Ty se ruský komunistický trolle usvědčích už jedinou větou - Sýrie není Asadův stát, idiote. 

"Asad si rozvrátil svůj stát za pomoci Ruska?"

Řekl bych, že vzhledem k tomu, jak se Rusko chová a jedná, jak Putin s Lavrovem lžou, bych řekl, že mají podíl i na migrační krizi. 


Nepřihlášený uživatel

#88280 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 07:38

#88242: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Genocidu tu pořádali rusáci, když zde udržovali u moci odpornou totalitní sektu komunistů, která devastovala tuto spolenčnost i povinnou výukou ruštiny a nemožností svobodného kulturního rozvoje tím, že celé řadě spisovatelů, umělců, nedovolila tvoři a dokonce ještě na počátku osmdesátých let, nemohli studovat ani technické obory děti nekomunistů. 

To byla genocida. V EU nic takového samozřejmě neexistuje, naopak tvořit může kdokoliv a stejně tak studovat a dokonce také kdekoliv v celé EU, je to jen na něm a na jeho rozhodnutí. 

Rusáci s v poměrně blízké době budou moci nabouchat jejich plyn do uší. Zisk jejich národního producenta plynu byl loni 5 mld. korun, i soudruh Babiš vykázal vyšší získ. 

To, kde chtějí nebo nechtějí žít Číňané se brzo dozvíte. Mezi 1,2 mld. lidí je minimálně 100 mil. kterým rusácké klima kdekoliv v celém širém rusákově vyhovuje naprosto skvěle. :-) A to by měl rusákov ještě obrovskou kliku, taky to může být 200 mil. a nebo také 300 mil. :-), když se tam tak líbí 156 mil. rusáků, byť jich každoročně 600 000 s vysokoškolským diplomem emigruje. Jen do USA jich bylo loni 300 000, tak to s tím "klimatem" v rusákově ani pro rusáky není žádná sláva :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#88281 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 07:43

#88279: - Re: Re: Re: Re:  

 A čí je Sýrie, američanů, kteří to tam rozvrátili prostřednictvím ozbrojené "umírněné opozice", která pak přešla k IS a dnes již nic takového ani neexistuje? Asad je demokraticky zvolený prezident Sýrie a jenom on a jeho spojenci mají právo používat armádu a zajistit pořádek na území Sýrie. Že američani a jejich "spojenci" rozvrátili Irák a Lýbii je bez debat. V současnosti do EU proudí nejvíce imigrantů přes Lýbii.

Muslimské mudžehedýny v Afganistánu, ze kterých vznikli Al-kajda a IS cvičili a vyzbrojovali zase američani proti SSSR, idiote!


Nepřihlášený uživatel

#88282 Re:

2016-07-20 07:43

#88228: -  

 

 Na obranu demokracie slouží policie, na obranu ohrožení státu slouží armáda.  Vojenský převrat je tedy vlastně bojem proti policii. Představa, že vojenský převrat povede k demokracii není přiliš pravděpodobná, ale možné to jistě za jistých okolností je, přestože selhání policie a neselhání armády v demokracii není běžnou záležitostí. Bohužel se stává spíše to, že selze v takové situaci policie i armáda a nebo spíše armáda. 

Tedy je otázka, jestli byl vojenský převrat v Turecka potřeba. 

Pokud došlo ke změnám ústavy směrem k totalitě a především zvyšování osobní moci iniciátora změny, je možné dále  uvažovat o tom, jak se do věci měla či neměla vložit armáda a jakou úlohu měla v Turecku v původní ústavě. 

Nejsem si jist, jestli Erdogan vůbec realizoval nějakou změnu Ústavy.


Nepřihlášený uživatel

#88283 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 07:47

#88281: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Proč si myslíš, že opozici v totalitách "organizuje USA"? Co tě k takové věci vede? Nedovedeš si představit, že občané mohou jednat svobodně nezávisle na totalitě či dokonce proti totalitě, přestože jim hrozí smrt bez jakékoliv pomoci či dokonce "navádění"? Nedovedeš si představit, že občané v totalitách díky nedostatku informací, nejsou schopni pochopit principy demokracie, vzdělávat se, znát a požadovat je? Žiješ v představě, že můžete jako komunisté v sedmdesátých letech utajit, že jste se vy komunisté přihlásili v Helsinkách a dodržování Všeobecné deklarace lidských práv?  

Opozice Asada je registrována v OSN a prostřednictvím OSN komunikuje se světem. 

Jaký máš důkaz, že by Američané cvičili teroristy proti Rusům v Afganistánu? Pořád platí, že masivně přímo teroristy v terorismu a zavádění komunistické (sektářské) totality školili pouze a jedině komunisté. Ti lidé, kteří to v KGB vymýšleli dnes sedí v Kremlu. 

Stát není diktátora i když ten a vy komunistická pakáž si to myslíte. Stát tvoří občané, nikoliv diktátor a je naprosto evidentní, že diktatury jsou zločinné, jako dokázalo CCCP s nacistickým Německem rozpoutáním II. světové války a mnohých válek dalších, které rozpoutaly komunisté po celém světě potom. 


Nepřihlášený uživatel

#88284 Re: Re: Re:

2016-07-20 07:52

#88237: - Re: Re:  

 

Zločinnost IS se muslimu netýká, IS jsou to zločinci ne muslimové. Navíc jaký by mělo smysl demonstrovat proti zločinnosti v místě, kde se zločinnost neděje. Nic takového se neděje nikde na světě. Pokud se tam zločin přihodí, občané vyjádří logicky nespokojenost. 

Tvoje tvrzení o tom, jak schvalují jednání IS a teroristé je mírně řečeno troufalé a nemá reálný základ, přesto se skutečně mezi muslimi jistě najdou extrémisté, kteří to skutečně schvalují, celkem je muslímů 1,6 mld. tedy jistě se i mezi nimi najdou extrémisté, sektáři, zločinci, či lidé zvrácení.  

Když se v EU najdou komunisté a náckové mezi 540 mil. obyvateli, aby se nenašli extrémisté mezi 1,6 mld. muslimů. To by skutečně moc logiku nedávalo, kdyby v takovém množství lidí nebyli extrémisté. 

Komunisté dokonce svého časo organizovali extrémisty celosvětově např. v Severní Korei a nakonec i v Kremlu stále tito extrémisté působí. 


Nepřihlášený uživatel

#88285 Re: Re:

2016-07-20 07:53

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

"Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.  


Nepřihlášený uživatel

#88286 Re: Re: Koministické "volby" generovaly extrém nepřetržitě po desetiletí.....

2016-07-20 07:58

#87986: - Re:  

 ...Kdy tedy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili komunisticko-nacistického extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi".


Nepřihlášený uživatel

#88287

2016-07-20 08:04

Je-li toto pravda, vítej v Rusákově. Navíc je velmi pravděpodobné, že jedná o pětinu, ale Rusů nikoliv ze všech z RF. A to by byl masark, rusákové by jen emigrací jejich vlastních občanů ztratili většinu v rusákově - tedy v RF. 

Průzkum: Pětina Rusů uvažuje o emigraci do zahraničí. Chtějí zajistit lepší budoucnost pro své děti


Nepřihlášený uživatel

#88288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 08:13

#88280: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To bylo SSSR včetně té tvojí banderovské Ukrajiny. Ty jsi té sektě sloužil, stejně jako dnes sloužíš sektě havlistické, což jsou komunisti z 50. let v převlečených kabátech, tak drž hubu, zfašizovanej geronte!


Nepřihlášený uživatel

#88289 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 08:17

#88288: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hned se vyjasnilo proč je RF - tedy dnešní rusákov nástupnickým státe CCCP. Hned se vyjasnilo, proč je Kreml plný KGBáků. 

Něco rusákovu brání provést důslednou debolševizaci? Něco rusákům brání jasně se odstřihnout od jejich komunistické minulosti, Lenina, Stalina, Berji atd.? Proč to tedy rusákov neudělá? Proč posílá rusákov provokatéry noční vlky na "spanilé jízdy"? Proč rusákov nepřizná svůj podíl na rozpoutání II. světové války, proč naopak rusákov tuto věc záměrně v rusákově zkresluje? Atd. atd. atd.....


Nepřihlášený uživatel

#88290 Re: Těm banderovcům pěkně hrabe :-)

2016-07-20 08:29

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-07-20 09:40



Nepřihlášený uživatel

#88292 Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku!

2016-07-20 09:50


Nepřihlášený uživatel

#88293 Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku!

2016-07-20 10:52

#88292: - Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku! 

 Rusákov a slovanská síla? Co to je za strašný blábol? Rusákov tedy RF má 80 % území v Asii a pouze 60 % je v rusákovské federaci rusáků, tedy těch o kterých se dá s nadsázkou mluvit jako o slovanech, ostatní jsou asiaté a vzhledem k tomu, jak rusákov masivně vymírá a jak masivně z něj lidé emigrují je dokonce již dnes možné, že jsou rusákové v rusákově vlastně v menšině. 

Tedy mluvi o RF jako "slovanském Rusku" je vlastně naprostá zhovadilost. 

Viva la revolution
Nepřihlášený uživatel

#88294

2016-07-20 11:04

Už se střílí zločinci exekutoři. Brzy tento zločinecký režim padne a budou se věšet havloidi a další kolaboranti!


Nepřihlášený uživatel

#88295

2016-07-20 11:15

Dovozy negramotných s islámem v hlavě pokračují.


Nepřihlášený uživatel

#88296 Zvací dopis

2016-07-20 11:17

V Evropě už je válka. Každý den,dokonce několikrát denně jsou masakry. Kdo v tom má ještě přehled? Putine, přijeď se slovanskou armádou, než nás musulmani s kolaboranty vyhubí!

Zločiny kapitalismu

#88297 Příběhy bezpráví

2016-07-20 11:19

Mrtvej exekutor, dobrej exekutor.

Zločinecký policejní stát!

#88298 hnUSAci náš vzor!

2016-07-20 11:29

Tak už i v ČR policie vraždí sociálně slabé.


Nepřihlášený uživatel

#88299 Smrt exekutorům!

2016-07-20 11:32

Byl to slušný občan, který legálně drženou zbraní chránil svůj majetek proti lupičům.


Nepřihlášený uživatel

#88300 Na Ukrajině se vesele vraždí novináři

2016-07-20 11:42


Po nacistickém převratu na Ukrajině v únoru 2014, bylo zavražděno nejméně 13 zástupců ukrajinských a zahraničních médií!!!