MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:09

#88310: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kdy proběhla v Česku debolševizace, rusofobní nacistická zrůdo? To bys tady už dávno nesmrděl, dědku zasranej! A tím, že tisíckrát zopakuješ lež se z ní pravda nestane, jak vám tvrdil ten váš Goebbles, po kterém dodnes opakujete jeho rusofobní bláboly, exbolševická zfašizovaná kavárno z hoven!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88313 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:19:54

#88311: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Celý text:

" Kdy proběhla v Česku debolševizace, rusofobní nacistická zrůdo? To bys tady už dávno nesmrděl, dědku zasranej! A tím, že tisíckrát zopakuješ lež se z ní pravda nestane, jak vám tvrdil ten váš Goebbles, po kterém dodnes opakujete jeho rusofobní bláboly, exbolševická zfašizovaná kavárno z hoven!"

Důsledná debolševizace v ČR neproběhla, ale ruský tank nestojí pod Strahovem, žádná ulice nemá název Leninova, Stalinova či Gottwaldova, až do zvolení komunisty Zemana bylo navíc naprosto jasné, že komunisté jsou pakáž, stejně tak StBáci a KGBáci. Relativizace komunistických zločinů, zločinců a jejich přisluhovačů skutečně nastala až se zvolením Zemana, přestože Klaus byl s velkou pravděpodobností také ruský troll. 

Kde je v jakémkoliv mém příspěvku lež?