MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#88301 Re:

2016-07-20 11:45

#88300: -  

 A proč by na území Ukrajiny nemohla vraždit ruská pakáž, když ukradli Krym a rouzpoutali válku na východě Ukrajiny? 


Nepřihlášený uživatel

#88302 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 11:52

#88273: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Která konkrétní ulice by to měla být v této čvrti? Je absurdní, že by Marxloh čtvrť byla no-go zónou. 

Rád se do té ulice podívám, pokud tu ulici uvedeš. Strýt view nic nenaznačuje, stejně jako nic neznačuje ani pohled z kosmu, že by ona čtvrť měla být něčím závadným. 

Pochubuji velmi o tvém blábolu, proto si myslím, že pochází z rusácké trollí propagandy zpochybňovaní demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#88303 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 11:54

#88281: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Proč si myslíš, že opozici v totalitách "organizuje USA"? Co tě k takové věci vede? Nedovedeš si představit, že občané mohou jednat svobodně nezávisle na totalitě či dokonce proti totalitě, přestože jim hrozí smrt bez jakékoliv pomoci či dokonce "navádění"? Nedovedeš si představit, že občané v totalitách díky nedostatku informací, nejsou schopni pochopit principy demokracie, vzdělávat se, znát a požadovat je? Žiješ v představě, že můžete jako komunisté v sedmdesátých letech utajit, že jste se vy komunisté přihlásili v Helsinkách k dodržování Všeobecné deklarace lidských práv?  

Opozice Asada je registrována v OSN a prostřednictvím OSN komunikuje se světem. 

Jaký máš důkaz, že by Američané cvičili teroristy proti Rusům v Afganistánu? Pořád platí, že masivně přímo teroristy v terorismu a zavádění komunistické (sektářské) totality školili pouze a jedině komunisté. Ti lidé, kteří to v KGB vymýšleli dnes sedí v Kremlu. 

Stát není diktátora i když ten a vy komunistická pakáž si to myslíte. Stát tvoří občané, nikoliv diktátor a je naprosto evidentní, že diktatury jsou zločinné, jako dokázalo CCCP s nacistickým Německem rozpoutáním II. světové války a mnohých válek dalších, které rozpoutaly komunisté po celém světě potom. 


Nepřihlášený uživatel

#88304 Re:

2016-07-20 11:57

#88228: -  

 

Na obranu demokracie slouží policie, na obranu ohrožení státu slouží armáda.  Vojenský převrat je tedy vlastně bojem proti policii. Představa, že vojenský převrat povede k demokracii není přiliš pravděpodobná, ale možné to jistě za jistých okolností je, přestože selhání policie a neselhání armády v demokracii není běžnou záležitostí. Bohužel se stává spíše to, že selze v takové situaci policie i armáda a nebo spíše armáda. 

Tedy je otázka, jestli byl vojenský převrat v Turecka potřeba. 

Pokud došlo ke změnám ústavy směrem k totalitě a především zvyšování osobní moci iniciátora změny, je možné dále  uvažovat o tom, jak se do věci měla či neměla vložit armáda a jakou úlohu měla v Turecku v původní ústavě. 

Nejsem si jist, jestli Erdogan vůbec realizoval nějakou změnu Ústavy.


Nepřihlášený uživatel

#88305

2016-07-20 11:59

Šašci brexitu - oni nebyli připravení na brexit? Oni netušili, co mají následně udělat? Tak proč o té věci tedy bylo v GB hlasováno? Co to ja strašnou hovadinu, hlasovat o něčem o čem vůbec netuší dokonce ani politici jak to má vypadat? 

Britové se vzdají předsednictví EU. Brexit spustí, až budou připraveni


Nepřihlášený uživatel

#88306 Re: Re:

2016-07-20 12:01

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

"Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.  


Nepřihlášený uživatel

#88307 Re: Re: Komunistické "volby" generovaly extrém nepřetržitě po desetiletí.....

2016-07-20 12:02

#87986: - Re:  

 ....neboť komunisté jsou extrémisté. 

 Kdy tedy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili komunisticko-nacistického extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi".


Nepřihlášený uživatel

#88308

2016-07-20 12:05

Je-li toto pravda, vítej v Rusákově. Navíc je velmi pravděpodobné, že jedná o pětinu, ale Rusů nikoliv ze všech z RF. A to by byl masark, rusákové by jen emigrací jejich vlastních občanů ztratili většinu v rusákově - tedy v RF. .

Průzkum: Pětina Rusů uvažuje o emigraci do zahraničí. Chtějí zajistit lepší budoucnost pro své děti


Nepřihlášený uživatel

#88309 Re: Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku!

2016-07-20 12:07

#88293: - Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku! 

 Nevíš co je Rusko, rusofobní fašistická píčo? Tak co do toho motáš Ruskou federaci, tedy i muslimskej azijskej kavkaz, Čečensko a spol.?


Nepřihlášený uživatel

#88310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:07

#88288: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Hned se vyjasnilo proč je RF - tedy dnešní rusákov nástupnickým státe CCCP. Hned se vyjasnilo, proč je Kreml plný KGBáků. 

Něco rusákovu brání provést důslednou debolševizaci? Něco rusákům brání jasně se odstřihnout od jejich komunistické minulosti, Lenina, Stalina, Berji atd.? Proč to tedy rusákov neudělá? Proč posílá rusákov provokatéry noční vlky na "spanilé jízdy"? Proč rusákov nepřizná svůj podíl na rozpoutání II. světové války, proč naopak rusákov tuto věc záměrně v rusákově zkresluje? Proč provádí masivní lživou propagandu v jazycích států EU?  Atd. atd. atd.....


Nepřihlášený uživatel

#88311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:09

#88310: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kdy proběhla v Česku debolševizace, rusofobní nacistická zrůdo? To bys tady už dávno nesmrděl, dědku zasranej! A tím, že tisíckrát zopakuješ lež se z ní pravda nestane, jak vám tvrdil ten váš Goebbles, po kterém dodnes opakujete jeho rusofobní bláboly, exbolševická zfašizovaná kavárno z hoven!


Nepřihlášený uživatel

#88312

2016-07-20 12:17

fšici zdrhéte, je tady senilní protiruský dědek, kterej se zasek v dobách komančů!!!!


Nepřihlášený uživatel

#88313 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:19

#88311: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Celý text:

" Kdy proběhla v Česku debolševizace, rusofobní nacistická zrůdo? To bys tady už dávno nesmrděl, dědku zasranej! A tím, že tisíckrát zopakuješ lež se z ní pravda nestane, jak vám tvrdil ten váš Goebbles, po kterém dodnes opakujete jeho rusofobní bláboly, exbolševická zfašizovaná kavárno z hoven!"

Důsledná debolševizace v ČR neproběhla, ale ruský tank nestojí pod Strahovem, žádná ulice nemá název Leninova, Stalinova či Gottwaldova, až do zvolení komunisty Zemana bylo navíc naprosto jasné, že komunisté jsou pakáž, stejně tak StBáci a KGBáci. Relativizace komunistických zločinů, zločinců a jejich přisluhovačů skutečně nastala až se zvolením Zemana, přestože Klaus byl s velkou pravděpodobností také ruský troll. 

Kde je v jakémkoliv mém příspěvku lež? 


Nepřihlášený uživatel

#88314

2016-07-20 12:22

V USA žije 50mil. ľudí pod hranicou chudoby a 98mil. je v kategórii s veľmi nízkym príjmom. To je takmer 150mil. čo je skoro polovica obyvateľsva.


Nepřihlášený uživatel

#88315 Re:

2016-07-20 12:24

#88314: -  

 :-) v rusácké trollí databíze se dá uložit prakticky jakákoliv hovadina :-). 


Nepřihlášený uživatel

#88316

2016-07-20 12:27

Tezko verit clankum o Rusku v Ceske republice, kde funguje propaganda sirena neziskovkami sponzorovanymi z ciziny, kterych lide pisou do velkych medii.


Nepřihlášený uživatel

#88317

2016-07-20 12:30

Rusko je na tom stejne jako Nemecko. Viz HDP zeme podle kupni sily.


Nepřihlášený uživatel

#88318 Re:

2016-07-20 12:33

#88317: -  

 :-) možná "za dvacet let" jak se v rusákově od komunistické revoluce říká pořád dokola a 100 let už pořád nic a nic a nic :-), jen ta samohonka je pořád k mání :-)


Nepřihlášený uživatel

#88319

2016-07-20 12:33

My jsme zde doma, tady je země, za kterou naši předci umírali, za její svobodu. Za to, abychom nebyli součástí Říše. A co je EU jiného, než 4. Říší? Ono už to prostě Germánovi nešlo s tanky... To je celé.


Nepřihlášený uživatel

#88320 Re:

2016-07-20 12:34

#88316: -  

 Propaganda, je tam kde se lže, tedy např. ve výkladní skříni ruské propagandy v Parlamentní či Putinových listech :-). 

hnUS

#88321

2016-07-20 12:35

".. jo, to se nam to hoduje, kdyz nam lidi pujcuji."


Nepřihlášený uživatel

#88322 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:38

#88310: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Cílevědomá masáž. A cíl? Snaha o negativní náladu k Rusovi, postupně příprava na konflikt, který bude vyprovokován. Jenže - pokud jste někdy poznali Rusko, Rusy, pokud jste procestovali tuto zem nebo tam i měli možnost nějakou dobu žít, víte že je to trochu jinak, než se nám podsunuje. A dále - jedině Rus bude schopen nás uchránit před islamizací, jedině díky Rusovi náš národ přežil poslední pokus Germána o naše vyhlazení. Ze Západu nepřišlo pro nás nikdy nic dobrého, ani z Osmanské říše. Jsme slovanský národ. A pokud chcete něco jiného, než plivání po Rusech "novináři" v koupených médiích (viz podpora islamizace) - přečtěte si například Dostojevského, trochu více tu ruskou duši pochopíte. 


Nepřihlášený uživatel

#88323 Jděte do prdele, rusofobové!

2016-07-20 12:42


Nepřihlášený uživatel

#88324 Re:

2016-07-20 12:42

#88319: -  

 Hned se vyjasňuje proč tak toužíš po opětovné okupaci Rusáky? 

Je dobré ti připomenout, že bez našich ministrů a jejich souhlasu s návrhem EU "zákonného předpisu" se žádný zákon v EU nepřijme, neboť každý zákon musí prijít dvojim čtením i v Radách ministrů, v kterých jak jistě jako znalec EU víš, zasedají ministři národních  vlád. 

https://www.euroskop.cz

Můžes se to nemilý ruský trolle dočíst i v češtině. 


Nepřihlášený uživatel

#88325 Re: Jděte do prdele, rusofobové!

2016-07-20 12:44

#88323: - Jděte do prdele, rusofobové! 

 Ty vole, to je bomba jediná aplikace z rusákova a jaký obrovský úspěch zaznamenala, do konce týdne už nebude rusácká :-). Je to super, mezi miliony aplikací se ta jediná z rusákova hned vyšvihla mezi top 10 :-) a tvůrci se už chystají na emigraci do svobodného světa utrácet jejich poctivě vydělané dolary.