MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88328 Re: Re: Re:

2016-07-20 12:50

#88327: - Re: Re:  

 To už jsem dokazoval mnohokrát. Např. lež o tom, že Kyperský parlament odhlasoval zrušení sankcí, to byla dokonce typická ruská propaganda na bází skutečné události a tedy projednávání parlamentního usnesení na Kypru. 

Zkreslení bylo jen "drobonké" :-). 

Ve skutečnosti všechny zprávy v Putinových Listech spojuje právě ona drobounká propagandistická lež, která vytváří dojem, že demokracie nejsou schopny spravovat veřejný prostor. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88329 Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:51:30

#88328: - Re: Re: Re:  

 To ani nevyšlo na parlamentních listech, idiote. To byly prvnizpravy.cz, které jsou akorát pod doménou PL, jako spousta jiných nezávislých projektů. :D Nehledě na to, žé blábolíš nějaké nepodložené hovadiny.


Nepřihlášený uživatel

#88339 Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 13:04:54

#88328: - Re: Re: Re:  

 A proč se teda banderovci namáhali, geronte, když to Kyperský parlament neodhlasoval? :DDDDDD

 

Ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny odsoudilo kyperským parlamentem schválenou rezoluci s návrhem zrušit protiruské sankce. Praví se to v prohlášení diplomatického rezortu.

„Samotná skutečnost přijetí rezoluce vyvolává znepokojení. Svědčí o nedbání jednotlivými kyperskými poslanci zásad mezistátních vztahů založených na mezinárodním právu“, podotýká se v dokumentu.

MZV Ukrajiny dodává, že pozice kyperských poslanců „není ničím jiným, než nepřímou podporou akcí agresora“. V prohlášení je přitom vyjádřena jistota v tom, že sankce proti Rusku budou platit i nadále.

Kyperský parlament schválil 7. července rezoluci o zrušení sankcí EU vůči Rusku. Iniciátoři hlasování vyzvali k normalizaci vztahů s Moskvou, a také k obnovení dřívějších obchodních a politických styků mezi členskými zeměmi EU a Ruskem. V dokumentu se praví, že „sankce, které zavedla EU, se ukázaly být kontraproduktivní a nenapomáhají urovnání krize na Ukrajině“. „Mají naopak jenom záporné politické a ekonomické následky jak pro Rusko, tak i pro všechny členské země EU“, podotýká se v rezoluci.


Nepřihlášený uživatel

#88359 Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 14:09:23

#88328: - Re: Re: Re:  

 Dnes jsou ho schopny zpravovat pouze za cenu zatajování a zkreslování choulostivé problematiky. Například se zatajuje skutečná mimořádná míra kriminality příchozích migrantů. Záběry z mnohých jejich brutálních projevů vůdči ženám nikdy nebyly zveřejněny ve veřejnoprávních médiích. Nikterak se nahlas ani veřejnoprávní média nechlubí tím, jak mnohdy bez jakéhokoli ověření přepapouškují lživé informace ze soukromých západních médií, jejichž majitelé chodí pravidelně na setkání do Bilderbergu. Pravda začíná tam, kde dnes končí signál české televize. :-) Ale vážně, jak dlouho necháme ještě náš veřejný prostor kontaminovat havlistickým hnojem? Nebylo by lepší převést ČT na televizi státní, vyházet bandu havlistickejch krysařů a přestat platit koncesionářské poplatky? Není na čase zvolit jakoukoli stranu co žádá vystoupení z EU, poskéze i z NATO, neboť setrváváním v této alianci se nejspíš dopouštíme spolupachatelství na pašování opiátů z Afgánistánu přes kosovskou vojenskou základnu a dále přes dílery z  UČK do Evropy? Tím se totiž podílíme sami na ničení evropského sociálního korpusu a v kombinaci s islamistickým násilím nás bude čekat neodvratný zánik. Projekt na přeformátování evropského prostoru na islámský chálifát je možná trochu pozdržen, avšak nikoli zcela odpískán. Že se na tom projektu podílel zřejmě už i V.Havel, za to si zaslouží v pekle to nejhorší sexuální možné zacházení. Hanba parazitům, sláva přímé demokracii, sláva CZexitu.