MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88615

2016-07-22 06:53

Všichni přece vidíme, jak nás Rusko neskutečně provokuje. Zinscenovalo manévry NATO na svých hranicích, zařídilo rozmístění amerických a dalších vojáků v Polsku a Pobaltí, dosáhlo toho, že Američané vyšlou své obří výzvědné drony nad naše území. Mám ještě ve výčtu ruských provokací pokračovat? Jak dlouho chce ještě Rusko zneužívat naší holubičí povahy? Naštěstí máme skutečné státníky typu paní Langšádlové, jejichž pouhá fotografie je schopna ruského agresora odradit. Plně souhlasím s názorem této moudré ženy, že jaderná válka s Ruskem by byl boj i za naši svobodu. Ta žena bude svítit i poté, co okolní popel už dávno vyhasne.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88617 Re:

2016-07-22 07:09:04

#88615: -  

 Rusko okupuje část Gruzie, rozpoutalo válku na východě Ukrajiny a okupuje Krym.  Události na Ukrajině jsou v rozpouru se smlouvou, kterou Rusko dobrovolně podespalo. 

Rusko také dlouhodobě porušuje smlouvy o zbrojení a jeho vetování rezolucí RB OSN vedlo až k eskalaci konfliktu v Sýrii. 

NATO ještě nikdy v jeho existenci nejspíše nepořádalo tak rozsáhlé cvičení a to pravděpodobně ani v Jižnní Korei, jaké dnes pořádá Rusko.  100 000 cvičení je skutečně extrém a není divu, že je v demokratickém světě bráno jako připrava na útok. 

Je dobré připomenout, že k nám Rusové přiskákali v počtu 500 000 z 20 na 21.8.1968, to je číslo závratné, když jej srovnáte např. s počtem bojovníků IS 25 000 nebo počtem, kterým Rusko okupovalo Krym tedy také 25 000. 

Předstaava, že NATO ohrožuje Rusko je absurdní. Komunistické Rusko rozpoutalo celou řadu konfliktů po celém světtě a přímo v Evropě okupovalo Polsko od konce války, 1956 Maďarsko a 1968 ČSR. 

Tedy představa, že je Rusko ohroženo NATO se jeví absurdní.  Co je jisté, že tottality ohrožují bohužel demokracie a je lhostejno na pozadí jaké sekty to totality jsou jestli je to sekta komunistů, nacistů, či nějaká vražedná sekta na pozadí velých či menších náboženství. To je zkušenost nás, kteří jsme v totalitě byli přinuceni žít i jen část svého života než se nám podařilo před komunisty uprchnout.