MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#88601

2016-07-21 22:32

Poté, co jsem se dozvěděl, že umírněná opozice podporovaná USA řeže hlavy jen výjimečně, budu usínat mnohem klidněji. S USA na věčné časy a nikdy jinak, s hlavou i bez hlavy


Nepřihlášený uživatel

#88602 Re: Re: Re:

2016-07-21 22:34

#88536: - Re: Re: 

 Prej první taková věc. "Umírněná opozice" jsou prasata snad horší, než IS:

 

http://edition.cnn.com/2013/05/14/world/meast/syria-eaten-heart/

pan Hnedy

#88604 Re:

2016-07-21 22:39

#88601: -  

 zapomnel jste dodat demokraticka .....umirnena opozice .....


Nepřihlášený uživatel

#88605 Re: Miloš Zeman svým lhaním vytváří dojem, že extrémismus je legitimní....

2016-07-22 06:22

#88553: -  

 

Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili komunisticko-nacistického extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi"


Nepřihlášený uživatel

#88606

2016-07-22 06:25

Rozhodnutí zakázat Rusku účast na olympiádě je pokrytectví nejvyššího kalibru. Nevidím v tom žádnou spravedlnost. Ano, je dost pravděpodobné, že mnoho atletů Ruska dopovalo a také, že v tom hrál svou roli i státní úředník. Ovšem na druhé straně máme tady taky jasná pravidla. Pokud nebyl tomu konkrétnímu sportovci doping prokázán a splnil limit pro účast, tak snad má právo se účastnit. Němce jsme taky přeci nevyhladili jen proto, že tam bylo milion členů SS.... Samo vyloučení sportovců Ruska je v rozporu se zněním olympijské charty. V případě, že byl do cíleného dopingu namočen ruský olympijský výbor tak je v pořádku vyloučení tohoto orgánu, ale zákaz jednotlivým sportovců jde přímo proti pravidlům olympismu. Povolit účast skokance do dálky (jen proto, že trénuje mimo Rusko) je pak plivancem všem ostatním čistým Ruským sportovcům. Olympiáda má být apolitická a jak se píše v olympijské chartě: Požívání práv a svobod stanovených v této Olympijské chartě bude zajištěno bez jakékoli formydiskriminace, jako je diskriminace na základě rasy, barvy pleti, pohlaví, sexuální orientace,jazyka, náboženství, politického nebo jiného přesvědčení, národnosti nebo společenskéhopůvodu, majetku, původu nebo jiného postavení. Mezinárodní Olympijský výbor vyměnil myšlenku olympismu za příjmy od sponzorů a z tv práv. Tato olympiáda bude mít stejnou váhu jako ta v Moskvě 1980 a Los Angeles 1984 - prostě žádnou. Dnešní olympijské hnutí již není tím čím se honosí ve svých pravidlech. Je to bohapustá komerční multimediální světová zábava řízená pseudopolitickým uvažováním. Vyloučení sportovců Ruska na základě jejich státní příslušnosti je porušením základních pravidel olympijského hnutí. Pro mne osobně bude každá medaile z Ria falešná.....


Nepřihlášený uživatel

#88607 Re: Re: Re:

2016-07-22 06:26

#88564: - Re: Re:  

  Tímto dotazem jsi jen potvrdil, že bys měl být izolován od společnosti.


Nepřihlášený uživatel

#88608 Re: Re: Re: Re:

2016-07-22 06:27

#88602: - Re: Re: Re: 

 Samozřejmě se jako normální člověk zdráhám uvěřit, že oboje se stalo. Podvrhnout takové video není ani ten nejmenší problém. 

Pokud se to skutečně stalo, je to neomluviltelné za všech okolností. 

Na druhou stranu, pokud jsou skutečně pravdivé fotky obětí Asada v neuvěřitelném počtu tisíců, je otázka, jestli bylo možné konfliktu a takovým excesům vůbec zabránit. 

Miloš Zeman zde svým lhaním a relativizací hodnot masivně zaktivizoval extrém.  Tedy zde přímo můzeme vidět, jak postupně dochází k nárůstu násilí a co je příčinou. Zeman si evidentně svojí odpovědnost neuvědomuje, je tedy potřeba se ptát jak moc je Asadem a jak moc má ještě soudnost svoje patologické lhaní ovládat. 


Nepřihlášený uživatel

#88609 Re: Re: Re: Re:

2016-07-22 06:35

#88607: - Re: Re: Re:  

 Tobě tedy Konvička a jeho vyvolávání konfliktů připadá "normální"? 


Nepřihlášený uživatel

#88610 Re: Re: Re: Re: Re: Jdi do prdele, psychopate!

2016-07-22 06:37

#88609: - Re: Re: Re: Re:  

 Ty srovnáváš vraždu s chozením v plavkách? V tom případě jsi nebezpečný psychopat, islámistický terorista a měl bys být anihilován.


Nepřihlášený uživatel

#88611 Re:

2016-07-22 06:41

#88606: -  

 Ruské sportovce nikdo "nevyhladil". Politbyro rozhodlo, že budou fetovat, tak fetovali a věděli o tom, že fetují a věděli, že je to organizované fetování.

Důsledky dopingu jsou dlouhodobé, přestože je již doping neprokazatelný, proto se sportovci musí kontrolovat průběžně. To je důvod proč není možné pustit Rusy na Olympiádu. Co přesně v Rusku selhalo je průběžná kontrola, proto není možné rozlišovat - komu byl či nebyl doping prokázán, selhal systém, kde není možné poznat, komu byl a komu nebyl prokázán. 

Rozhodnutí je tedy z tohoto pohleu naopak velmi správné. 


Nepřihlášený uživatel

#88612 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-22 06:45

#88610: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, nic takového jsem neudělal. 

Dávám do spojitosti hloupé vyvolávání konfliktů Konvičkou, patologické lhaní Zemana a vyznamenávání StBáků, komunistů a dokonce ministra komunisté vlády do souvislosti s nárůstem extrému, které může vést až ke včerejšímu naprostému excesu. 

Nacisté i komunisté - obecně přiznivci totalit si musí být naprosto jasně vědomi, že jsou přiíznivci zločinnosti a zločinu, nelze to relativizovat. Pokud si myslíš, že i sektářství je projev extrému, naprosto s tebou souhlasím i proto, že komunisty a nácky považují za sektáře, neboť "věří naprosté hovadině".  

Mimochodem dokladem nárůstu extrému je i tvůj příspěvek:

" Ty srovnáváš vraždu s chozením v plavkách? V tom případě jsi nebezpečný psychopat, islámistický terorista a měl bys být anihilován."


Nepřihlášený uživatel

#88613

2016-07-22 06:48

Pražská kavárna je buzerantů mrdárna!


Nepřihlášený uživatel

#88614

2016-07-22 06:51

EXKLUZIVNĚ: Potvrzeno! Vražedkyně z Tesca se opravdu léčila v Bohnicích! Prý ale nebyla nebezpečná!

 

Nebyla nebezpečná asi jako "umírněná opozice" v Sýrii, která jenom řeže malým dětem hlavy.


Nepřihlášený uživatel

#88615

2016-07-22 06:53

Všichni přece vidíme, jak nás Rusko neskutečně provokuje. Zinscenovalo manévry NATO na svých hranicích, zařídilo rozmístění amerických a dalších vojáků v Polsku a Pobaltí, dosáhlo toho, že Američané vyšlou své obří výzvědné drony nad naše území. Mám ještě ve výčtu ruských provokací pokračovat? Jak dlouho chce ještě Rusko zneužívat naší holubičí povahy? Naštěstí máme skutečné státníky typu paní Langšádlové, jejichž pouhá fotografie je schopna ruského agresora odradit. Plně souhlasím s názorem této moudré ženy, že jaderná válka s Ruskem by byl boj i za naši svobodu. Ta žena bude svítit i poté, co okolní popel už dávno vyhasne.


Nepřihlášený uživatel

#88616 Re: Buzeranti z havlových kaváren z republiky ven!!!

2016-07-22 07:04

#88613: - Buzeranti z havlových kaváren z republiky ven!!! 

 Miloš Zeman s Ovčáčkem a voličici Miloše Zemana skutečně dokáží vymyslet neuvěřitelné ovadiny, to máš naprostou pravdu. 

"Pražská kavárna je buzerantů mrdárna!"


Nepřihlášený uživatel

#88617 Re:

2016-07-22 07:09

#88615: -  

 Rusko okupuje část Gruzie, rozpoutalo válku na východě Ukrajiny a okupuje Krym.  Události na Ukrajině jsou v rozpouru se smlouvou, kterou Rusko dobrovolně podespalo. 

Rusko také dlouhodobě porušuje smlouvy o zbrojení a jeho vetování rezolucí RB OSN vedlo až k eskalaci konfliktu v Sýrii. 

NATO ještě nikdy v jeho existenci nejspíše nepořádalo tak rozsáhlé cvičení a to pravděpodobně ani v Jižnní Korei, jaké dnes pořádá Rusko.  100 000 cvičení je skutečně extrém a není divu, že je v demokratickém světě bráno jako připrava na útok. 

Je dobré připomenout, že k nám Rusové přiskákali v počtu 500 000 z 20 na 21.8.1968, to je číslo závratné, když jej srovnáte např. s počtem bojovníků IS 25 000 nebo počtem, kterým Rusko okupovalo Krym tedy také 25 000. 

Předstaava, že NATO ohrožuje Rusko je absurdní. Komunistické Rusko rozpoutalo celou řadu konfliktů po celém světtě a přímo v Evropě okupovalo Polsko od konce války, 1956 Maďarsko a 1968 ČSR. 

Tedy představa, že je Rusko ohroženo NATO se jeví absurdní.  Co je jisté, že tottality ohrožují bohužel demokracie a je lhostejno na pozadí jaké sekty to totality jsou jestli je to sekta komunistů, nacistů, či nějaká vražedná sekta na pozadí velých či menších náboženství. To je zkušenost nás, kteří jsme v totalitě byli přinuceni žít i jen část svého života než se nám podařilo před komunisty uprchnout. 


Nepřihlášený uživatel

#88618 Pražská kavárna kolaboruje se zločincem Sorosem!

2016-07-22 07:21

Zločinec, chazar George Soros nadiktoval EU,co má udělat: Přijmout 300 000 uprchlíků ročně, dát desítky mld. eur na jejich integraci. Jinak uvidíte!!.. On si pak bude pomocí svých neziskovek z těchto peněz bohatě ukrajovat do své kapsy

Táhni do prdele prolhanej čuráku zvadlej!
Nepřihlášený uživatel

#88619 Re: Re:

2016-07-22 07:23

#88617: - Re:  

Rusko opravdu nespáchalo na Ukrajině puč. To byla banderovská nacistická junta, tatarskej psychopate. Tato banderovská nacistická junta začala následovně terorizovat ruskojazyčné obyvatelstvo. Není divu, že tím vyvolali občanskou válku. O zapojení Ruska v této občanské válce nemáte jediný opravdový důkaz, banderovci!


Nepřihlášený uživatel

#88620 Re: Pražská kavárna kolaboruje se žiďákem Sorosem!

2016-07-22 07:23

#88618: - Pražská kavárna kolaboruje se žiďákem Sorosem! 

 "Zločinec, chazar George Soros nadiktoval EU,co má udělat: Přijmout 300 000 uprchlíků ročně, dát desítky mld. eur na jejich integraci. Jinak uvidíte!!.. On si pak bude pomocí svých neziskovek z těchto peněz bohatě ukrajovat do své kapsy"

Vy jste legrační - do EU přcházelo dávno před tzv. "migrační krizí" 500 000 lidí ročně, kteří vyrovnávali demografický úbytek obyvatel. 

Tedy váš příspěvek je evidentním výmyslem rusácké trollí propagandy. 


Nepřihlášený uživatel

#88621

2016-07-22 07:31

Kdy se začnou vyšetřovat válečné zločiny banderovců na Donbase?


Nepřihlášený uživatel

#88622 Re: Re: Re:

2016-07-22 07:35

#88619: Táhni do prdele čuráku! - Re: Re:  

 Poslouponost událostí tvému tvrzení přímo odporuje. 

1. zvolení Janukoviče - slib uzavření asociašní dohody s EU

2. Volby do parlamentu, podivné získání mandátů pro neonacisty ze strany Svoboda a uzavření koaliční vlády Janukoviče s touto stranou

3. Janukovč mění ústavu a získává více pravomocí

4.  Příjezd Putina zrušení rozhovorů s EU a uzavření smlouvy s Ruskem, kterou s velkou pravděpodoností nikdo na Ukrajině předtím neviděl. 

5. Občané v ulicící - neboť žádná další možnost nebyla - podepsání smlouvy s Ruskem mnozí občané chápali, jako odklon od západu a hrozící vazalství na Rusku. Nutno říci, že Ukrajina je v té době ještě plná soch Lenina i jiných zločinců a stejně tak jsou po komunistických zločincich pojmenovány tisíce ulic. Připomínka ničení Ukrajiny CCCP je stále velmi živá a patrná na každém kroku. 

6.  Janukovi přijímá drakonické zákony a soudy, policie, titušky, omon (berkut) - je začínají tvrdě uplatňovat. Za občanskou neposlušnost odsuzují soudy občany k mnohaletým nepodmíněným trestům do vězení, podle nových zákonů. 

7. Objevují se první zmlácení demonstranté, první mrtví. 

8. Janukovič slibuje dohodu, slibuje zpětnou změnu Ústavy a zároveň zadlužuje masivně Ukrajinu v Rusku podpisem pod "půjčku". 

9. Okupace Krymu, Janukovič prchá k okupantovi, píše zvací dopis.

10. Okupant na Krymu mění celé tamní politické vedení atonomní oblasti (Ukrajina ovšem není federací) - současné rozpoutávání války na východě podivně skvěle vycvičenýmim lidmi, podezření je na profesionály z Ruska. 

11. Podivné referendum, kde odpovědi na obě otázky vždy vedou na "legalizaci" okupace Krymu

12. Pokračování ve válce na východě, UKrajina nemůže spravovat část své hranice, dodávky zbraní a těžkých zbraňových systému z Ruska - hranici ovládá Rusko.  Pokus Ruska ovládnout jižní pobřeží Ukrajiny až ke Krymu. 

Stav tvrá prakticky dodnes. 

............

 Pokud máš jinou posloupnost událost, rád si jí přečtu, obzvláště, pokud v takové posloupnosti budou odkazy na důvěryhodné zdroje, např. Ukrajinský parlament, vládu, vládní dokumenty, dokumenty z jednání o asiciační dohodě a proč byla asociační dohoda dle Janukoviče "špatná" a bylo potřeba přerušit rozhovory. Obzvláště by mně zajímala podepsaná smlouva s Ruskem - Janukovičem a jak se k tomu postavil Ukrajinský parlament, kdo hlasoval pro ratifikaci a kdo proti, atd. 


Nepřihlášený uživatel

#88623 Re: Re: Pražská kavárna kolaboruje se žiďákem Sorosem!

2016-07-22 07:51

#88620: - Re: Pražská kavárna kolaboruje se žiďákem Sorosem! 

 Posouvání časové osy je standardní práce ruské propagandy. Je otázka, co vlastně bylo dříve, jestli podepsání velmi podivné smlouvy s Ruskem po návštěvě Putina a pak nepokoje, nebo nepokoje a dle tebe napadání rusko-jazyčných Ukrajinců (bylo by dobré doložit, jak to vlastně bylo, neboť to ze zpráv vypadá tak, že spíše byli nejprve napadeni pro-ukrajinští demonstranté a to i střelbou). 

Paměť může jistě klamat. 


Nepřihlášený uživatel

#88624 Re: Re: Re: Re:

2016-07-22 07:58

#88622: - Re: Re: Re:  

 To jsou jenom výplody chorého mozku. Janukovyč byl demokraticky zvolený prezident a nikdo neměl právo ho násilně svrhnout!!! Navíc půl roku před volbami!


Nepřihlášený uživatel

#88625 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-22 08:03

#88624: - Re: Re: Re: Re:  

 Tedy moje posloupnost událostí je v pořádku. Je to tak?  Např. si nejsem jist, jestli Janukovič prosadil změnu Ústavy ještě před volbami do parlamentu (2012) nebo až po nich společně s neonacisty ze strany Svoboda. Je to ale pravděpoodobné. 

Janukoviče nikdo nesvrhl, Janukovič utekl k okupantovi Krymu sám a to evidentně z mnoha důvodů, kdy jedním z nich byly masivní zlodějiny jeho a jeho rodiny, díky kterým je na něj nyní vydán mezinárodní zatykač. 

Janukovič byl skutečně zvolen, byl zvolen na základě toho, že slíbil směrování Ukrajiny k EU přesněji do EU, to bylo hlavní a v podstatě jediné téma jeho kampaně. Tento jeho základní slib ovšem nedodržel a dokonce i změnil ústavu. 

V době občanských nepokojů dokonce slibíl návrat k původní Ústavě, kterou se dostal k moci, ale před slibem uprchl k okupantovi Krymu a východní Ukrajiny. 

Navíc neříkáš pravdu, že to bylo půl roku před volbami.  Janukovič byl zvolen 2010 a mandát byl a asi stále je na Ukrajině pětiletý, tedy volilo by se na počátku roku 2015 - volby 2010 byly v lednu a únoru.  O tom, že nebude podepsána dohoda s EU se poprvé začíná mluvit v listopadu 2013 (20.11.). Demonstrace začali bezprostředně po zrušení rozhodnutí podepsat asociační dohodu. Už 30.11. došlo k tvrdému zásahu proti demonstrantům!!!! 28.11. byla schůzka v Vilniusu, kde se původně měla podepisovat asociační dohoda. Gruzie a Moldavsko asocičaní dohody podepsaly. 

 

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 zatím pravděpodobně další dojednávání smluv s Ruskem i o  zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střed s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu.