MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89175 Re: Re:

2016-07-27 16:09

#89170: - Re:  

 Nacizmus nebyl sekta ateizmu. Nacizmus měl pozadí okultní a nacisté věřili v prozřetelnost, což ateistický termín není. Továrna nevznikla činností pouze onoho majitele, čili nešlo o krádež. Navíc do budoucna je potřeba se zamyslet nad tím, zda by měly být některé záležitosti vlastněny, nebo spíš propůjčovány schopným lidem k tvorbě. To se týká hlavně půdy (kterou žádný člověk nevytvořil), přírodních zdrojů (které rovněž nevytvořil žádný člověk a neměl by je vlastnit a hlavně je do budoucna nemyslitelné, aby je dědil), a výrobních prostředků (jež jsou vytvořeny na základě vědomostí celé dosavadní civilizace a jednotlivec by neměl mít nárok si je patentovat). To vše by měly zpravovat korporace odlišného typu, než ty co dnes pouze parazitují. Rovněž finanční oběh by měl ctít okolnost, že zboží se amortizuje a ztrácí na hodnotě. Tudíž i vlkady by měly být ošetřeny nepatrným záporným úrokem, aby finance náležitě v oběhu cirkulavaly a nevytvářely lichvářské karcinomy. Je nemyslitelné, aby na základě náboženství někdo někomu upíral právo na jinou víru či názor. Pokud má být v budoucnu náboženství legální, musí se vrchní zástupci pochybných zastaralých prvků zříct, nebo začlenit do kontextu zdravého nažívání v míru, jako to dělají s pojetím džihádu například sůfisté. Do doby, než toho bude islám schopen, nelze pouštět nositele této víry do civilizovaného prostředí. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89180 Re: Re: Re:

2016-07-27 16:33:01

#89175: - Re: Re:  

 Věcně je fašismus naprosto totožný s komunisme a je tedy sektou ateismu, který ale nemá ucelený myšlenkový systém a zdá jako nefunční nesmysl stále dokola se zvrhávající do divergence zločinu, právě z důvodu neexistence morálních pravidel. 

Bez majitele by továrna nikdy nevznikla, jeho zaměstnanci by jí nikdy nezaložili, nikdy by je nenapadlo, vyrábět výrobky v ní vyráběné, neboť kdyby tomu tak bylo, dávno by před majitelem měli továrnu vlastní. To je realita, tedy jednalo se o odpornou krádež, pokud ji LM - tedy ozbrojená pěst KSČ "znárodnila" tedy ukradla. 

Kdo bude cosi propůjčovat a komu na základě čeho? Je to absurdní komunistický žvást.