MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89180 Re: Re: Re:

2016-07-27 16:33

#89175: - Re: Re:  

 Věcně je fašismus naprosto totožný s komunisme a je tedy sektou ateismu, který ale nemá ucelený myšlenkový systém a zdá jako nefunční nesmysl stále dokola se zvrhávající do divergence zločinu, právě z důvodu neexistence morálních pravidel. 

Bez majitele by továrna nikdy nevznikla, jeho zaměstnanci by jí nikdy nezaložili, nikdy by je nenapadlo, vyrábět výrobky v ní vyráběné, neboť kdyby tomu tak bylo, dávno by před majitelem měli továrnu vlastní. To je realita, tedy jednalo se o odpornou krádež, pokud ji LM - tedy ozbrojená pěst KSČ "znárodnila" tedy ukradla. 

Kdo bude cosi propůjčovat a komu na základě čeho? Je to absurdní komunistický žvást. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89183 Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 17:09:04

#89180: - Re: Re: Re:  

 Na základě odbornosti. Ve firmě vás taktéž nechají pracovat se strojem pouze na základě odbornosti. Čili vaše námitka je nesmyslná. Nikdo netvrdí, že by se muselo násilně vyvlastňovat, pouze by vlastněné výrobní prostředky, půda a přírodní zdroje automaticky přecházely na korporace zmíněného typu. Dnes obrovské firmy také nedokáže spravovat vlastník samojedinný. Mnohdy je ani nezpravuje jenom tyje z podílů jako parazit. Ale já bych jej nederatizoval, jen by po něm už nikdo nedědil ten podíl na vlastnictví obrovské firmy. Není to tak složité. :-) Leninismus ani marxismus s tím nemusí mít nic společného. Netřeba zbraní stačí nepatrná změna zákona. Hospodářské korporace by zpravovaly své záležitosti na základě odbornosti a hospodářských požadavků. Stát by dohlížel na rovnoprávné prostředí, do hospodářských procesů by nezasahoval.