MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89186 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 17:22

#89185: - Re: Re: Re: Re: Re:  

  Dnes obrovské firmy také nedokáže spravovat vlastník samojedinný. Mnohdy je ani nezpravuje jenom tyje z podílů jako parazit. Ale já bych jej nederatizoval, jen by po něm už nikdo nedědil ten podíl na vlastnictví obrovské firmy. Není to tak složité. :-) Leninismus ani marxismus s tím nemusí mít nic společného. Netřeba zbraní stačí nepatrná změna zákona. Hospodářské korporace by zpravovaly své záležitosti na základě odbornosti a hospodářských požadavků. Stát by dohlížel na rovnoprávné prostředí, do hospodářských procesů by nezasahoval.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 17:26:54

#89186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak jsem psal, je to vrchol idiocie. Burza slouží k určení ceny firmy a společné vlastnictví prostřednictvím akcií firem není nic hanebného. Ty taky stále žiješ v šílené představě, že vlastník pořád někoho okrádá, firmy nerozvíjí, atd. To je absurdní. 

Apple byl v roce 1996 před krachem a Alon Musk netušil, že jeho rakety budou přistávat na plošinu na moři. 

Jseš blázen, jestli si myslíš, že "kdosi" "podle odbornosti" bude "cosi" "pronajímat" a to všechno bude produkovat zisk, který nutně potřebuješ. Je to absurdní, neboť to co je v uvozávkách je vše neznámé a aktivita těch, kdo by to měli spravovat nulová. Podívej na 100 let historie rusákova. Nic, bída, svrab, nevzdělaná líná populace. 

Jak postihneš ty, kteří přes veškerou "odbornost" přivedou podnikání ke krachu, např. proto, že od nich nikdo nebude chtít kupovat uhlí či v budoucnu ropu? Pověsíš je na prvním kandelábru pro výstrahu, že dopředu nesdělili "komusi", že se to "řítí do krachu" jako celý komunismus?