MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 17:26

#89186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak jsem psal, je to vrchol idiocie. Burza slouží k určení ceny firmy a společné vlastnictví prostřednictvím akcií firem není nic hanebného. Ty taky stále žiješ v šílené představě, že vlastník pořád někoho okrádá, firmy nerozvíjí, atd. To je absurdní. 

Apple byl v roce 1996 před krachem a Alon Musk netušil, že jeho rakety budou přistávat na plošinu na moři. 

Jseš blázen, jestli si myslíš, že "kdosi" "podle odbornosti" bude "cosi" "pronajímat" a to všechno bude produkovat zisk, který nutně potřebuješ. Je to absurdní, neboť to co je v uvozávkách je vše neznámé a aktivita těch, kdo by to měli spravovat nulová. Podívej na 100 let historie rusákova. Nic, bída, svrab, nevzdělaná líná populace. 

Jak postihneš ty, kteří přes veškerou "odbornost" přivedou podnikání ke krachu, např. proto, že od nich nikdo nebude chtít kupovat uhlí či v budoucnu ropu? Pověsíš je na prvním kandelábru pro výstrahu, že dopředu nesdělili "komusi", že se to "řítí do krachu" jako celý komunismus? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-27 18:04:09

#89188: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No kvůli okolnosti, že několik lidí vlastní majetek více jak poloviny veškerého majetku všech lidí na planetě, kvůli tomu se  nedávno vysílal i pořad focus V. Moravce právě na toto téma. Že je na oné okolnosti prostě cosi špatně veřejnost oprávněně cítí. Ani já tuto okolnost nepovažuji za zdravou nutnost. Konec konců nedávno se ve Švýcarsku hlasovalo o základním nepodmíněném příjmu. Že k takovému hlasování vůbec došlo je známka toho, že i na západě lidé cítí, že je tu cosi špatně, nemyslíte?