MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89370 Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 11:48

#89369: - Re: Re: Re:  

 Tvůj problém bude v tom, že si děláš názor z bulváru Blesku, Putinových listů PL, které jsou tak oblíbené Milošem Zemanem. Když věřiš takovým hloupostem, tak ti logicky věcná argumentace připadá přiliš jasná a nejsi schopen s ní logicky nijak polemizovat.

Podstatné je to, kdo vydal psychotické manželce Zemana zbrojní pas. Tam vzniká opravdu velmi vážný problém a selhání celého procesu vydávání zbrojních dokladů, které poměrně často vede ke tragédii.   

Tvoje představa, že jsem muslimem je sama o sobě absurdní a dokládá tvojí zmatenost. 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89371 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 11:56:54

#89370: - Re: Re: Re: Re:  miloš zeman je vlastenec 

 blesk nečtu nečtu ani parlamentni listy ad si lide dělaji zbrojni pas už kvuli agresivitě islámskych imigrantu by měl byt každej občan připraven až nam muslimové vyhlasijou svoji svátou válku džihád protože džihád začina imigraci stejně tak jak to dělal v 7 stoleti prorok islámu mohamed když z mekky migroval do mediny když muslimu bylo v mekce jen asi 100 nebo 200 muslimu a v medině si mohamed ziskal vic stoupencu kteři konvertovali na islám a najednou měli muslimove většinu a začali svuj džihad dnešni islámske země nebily vždy islámske afghanistan byl budhisticky pakistan byl hinduisticky saudska arabie byla země ve ktere žily křestane a žide to same cela severni afrika byla křestanska tak tam probihal džihád k tomu si ještě přičti křižove války na obranu evropy ktere probihaly několik staleti před muslimy zvlašt před osmanskym tureckem ktere několikrat zautočilo na evropu  takže ti radim jdi do prdele