MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89371 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 11:56

#89370: - Re: Re: Re: Re:  miloš zeman je vlastenec 

 blesk nečtu nečtu ani parlamentni listy ad si lide dělaji zbrojni pas už kvuli agresivitě islámskych imigrantu by měl byt každej občan připraven až nam muslimové vyhlasijou svoji svátou válku džihád protože džihád začina imigraci stejně tak jak to dělal v 7 stoleti prorok islámu mohamed když z mekky migroval do mediny když muslimu bylo v mekce jen asi 100 nebo 200 muslimu a v medině si mohamed ziskal vic stoupencu kteři konvertovali na islám a najednou měli muslimove většinu a začali svuj džihad dnešni islámske země nebily vždy islámske afghanistan byl budhisticky pakistan byl hinduisticky saudska arabie byla země ve ktere žily křestane a žide to same cela severni afrika byla křestanska tak tam probihal džihád k tomu si ještě přičti křižove války na obranu evropy ktere probihaly několik staleti před muslimy zvlašt před osmanskym tureckem ktere několikrat zautočilo na evropu  takže ti radim jdi do prdele 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89373 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 12:12:10

#89371: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Neobhajuji žádný terorismus na pozadí žádné sekty a to ani okupaci ČSR ruskými teroristy v roce 1968 v počtu 500 000 ani okupaci Krymu ruskými terorsty v počtu 25 000, který je mimochodem roven počtu odhadu teroristů z IS. 

Kritizuji Miloše Zemana za vyvolávání extrémismu v ČR a to mimo jiné proto, že porušování demokratických principů vede z logiky věci k nárůstu extrémismu. 

Miloš Zeman nemůže být vlastenec, neboť nelze porušovat volební zákon a být vlastence, to je protimluv. NSS konstatoval dokonce ve dvou rozsudcích, že Miloš Zeman porušoval volební zákon. Tedy Miloš Zeman je extrémista, jestli je více extrémistou komunistickým nebo nacistickým ve svém důsledku nehraje žádnou roli. Myslím si, že oba tyto extrémy kombinuje. 

Do chalífátu IS se žádní muslimové nehrnou. Většina muslimských zemí dokonce kooperuje v rámci OSN a dokonce mnohé plní mezinárodní smlouvy i o zbrojení daleké lépe než Rusko. Tedy se jeví tvoje představa o 1,6 mld. muslimů jako vyvolávání nenávisti, což je pro tebe a komunistu Zemana společné. 

V demokraciích se v případě nutnosti stará vláda o zajištění bezpečnosti, která také občany v případě nebezpečí ozbrojuje a případně vyhlašuje mobilizaci. To co udělal Miloš Zeman je jen další z jeho zhovadilostí a porušování Ústavy.