MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89373 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 12:12

#89371: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Neobhajuji žádný terorismus na pozadí žádné sekty a to ani okupaci ČSR ruskými teroristy v roce 1968 v počtu 500 000 ani okupaci Krymu ruskými terorsty v počtu 25 000, který je mimochodem roven počtu odhadu teroristů z IS. 

Kritizuji Miloše Zemana za vyvolávání extrémismu v ČR a to mimo jiné proto, že porušování demokratických principů vede z logiky věci k nárůstu extrémismu. 

Miloš Zeman nemůže být vlastenec, neboť nelze porušovat volební zákon a být vlastence, to je protimluv. NSS konstatoval dokonce ve dvou rozsudcích, že Miloš Zeman porušoval volební zákon. Tedy Miloš Zeman je extrémista, jestli je více extrémistou komunistickým nebo nacistickým ve svém důsledku nehraje žádnou roli. Myslím si, že oba tyto extrémy kombinuje. 

Do chalífátu IS se žádní muslimové nehrnou. Většina muslimských zemí dokonce kooperuje v rámci OSN a dokonce mnohé plní mezinárodní smlouvy i o zbrojení daleké lépe než Rusko. Tedy se jeví tvoje představa o 1,6 mld. muslimů jako vyvolávání nenávisti, což je pro tebe a komunistu Zemana společné. 

V demokraciích se v případě nutnosti stará vláda o zajištění bezpečnosti, která také občany v případě nebezpečí ozbrojuje a případně vyhlašuje mobilizaci. To co udělal Miloš Zeman je jen další z jeho zhovadilostí a porušování Ústavy. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 12:27:56

#89373: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  války s islámem už v evropě byly

 a ja ti řikal že džihád začina imigraci tak jak prorok islámu mohamed migroval z mekky když muslimu bylo mezi 100 až 200 a když migroval do mediny ziskal si vic stoupencu a měly většinu vyhlasily svátou válku džihád a dobyli cely blyzky vychod a severni afriku narozdil od jinych statu na světě se naši předci branily proti najezdnikum s islámskych zemi porazily jsme turky u vidně v roce 1683 tohle byla posledni válka proti islámu ktera byla v evropě ze strany osmanskeho turecka ale křižove války probihaly cela staleti a evropa se ubranila a vy je sem pouštite je načase aby česky narod povstal proti takovym zradcum jako jste vy