MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 12:27

#89373: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  války s islámem už v evropě byly

 a ja ti řikal že džihád začina imigraci tak jak prorok islámu mohamed migroval z mekky když muslimu bylo mezi 100 až 200 a když migroval do mediny ziskal si vic stoupencu a měly většinu vyhlasily svátou válku džihád a dobyli cely blyzky vychod a severni afriku narozdil od jinych statu na světě se naši předci branily proti najezdnikum s islámskych zemi porazily jsme turky u vidně v roce 1683 tohle byla posledni válka proti islámu ktera byla v evropě ze strany osmanskeho turecka ale křižove války probihaly cela staleti a evropa se ubranila a vy je sem pouštite je načase aby česky narod povstal proti takovym zradcum jako jste vy 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 12:35:36

#89376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Lenin si také získával stoupence cestováním. 

Žiješ v představě, že 1,6 mld. muslimů  jsou zločinci, kteří chtějí západu ukrást jeho bohatství a zotročit ho. Takovou představu s tebou nesdílím. 

A to, že v takové představě žije člověk, který porušuje volební zákon, aby získal moc a pak vyvolával extrémismus, je bohužel smutná realita současného Hradu. Zeman to má z toho, že čte jen ruskou propagandu a má poradce z rusákova. 

Představa, že já sem "někoho pouštím" je absurdní. Pouze si uvědomuji, že když se rozhodne 100 000 lidí překročit hranice, tak je nikdo na těch hranicích nepostřílí a nijak je také nezastaví, administrativa státu se musí takovou věc minimálně pokusit zvládnou bez masakru. Zvládá to Turecko, musíme to zvládnout také. 

Je dobré připomenout, že rusáky si také nikdo nedovolil v roce 1968 sestřelit z oblohy a to právě z důvodu počtu 500 000, které sem přiskákali. 

Věci jsou dle mého názoru opravdu jinak, než předkládá ruský troll Miloš Zeman. 

CCCP vyškolilo obrovskou masu teroristů z arabského světa, titíž KGBáci dnes voládají Kreml a Rusko, kteří tehdy školení a rozšiřování komunistické totality do arabského světa vymysleli. Velmi se obávám, že za celou "migrační krizí" stojí Rusko a také proto považuji ruské trollování Miloše Zemana za velmi nebezpečné. 

Navíc diskuse o ubohosti a zločinnosti Miloše Zemana nijak nesouvisí s migrační krizí. To jen Zeman se jako zločinec stylizuje do jakési role "obhájce" proti do ČR neexistující migraci. 

Je tedy potřeba věcně kritizovat, to co Zeman činí a nepodléhat dojmu, že je to nějaký "vlastenec", když je to jen ubohý komunistický zločinec. 

Obávám se také, že je skutečně potřeba řešit, kdo vydal paní Zemanové zbrojní pas, neboť její labilnost je veřejně známá a tedy evidnetně došlo k porušení pravidel pro přidělování zbrojního pasu.