MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#89440 Re:

2016-08-01 08:35

#89438: Králík -  

To sis přímo ruský trolle vymyslel a to dokonce naprosto kompletně. Není jisté, že Trump bude prezidentem a neřekl, že Krym patří Rusku, naopak mluvil o anexi Krymu, tedy násilném připojení k Rusku. 

Také mluvíl o tom, že "pokud ví", tedy to vypadá tak, že Trump ví velký houby a ve zločinném ukradení Krymu se evidentně vůbec neorinetuje. 

Těžko lze ovšem důvěřovat, že Trum není financován z Ruska, přestože tvrdí, že se s Putinem nikdy nesetkal. Problém je i jeho vyjádření o tom, že Rusko a USA mají společného nepřítele v IS. Obávám se, že vůbec netuší, že titíž KGBáci, kteří dnes sedí v Kremlu školili arabské teroristy v osmdesátých letech, který je dnes kolem 50 let a tedy jsou na vrcholu své zločinecké kariéry. 

Americký miliardář se v rozhovoru s ABC snažil vyvracet tvrzení, že má dobrý vztah s ruským prezidentem Vladimirem Putinem: „Řekl o mě velmi hezké věci. Ale já s ním nemám žádný vztah. Nikdy jsem se s ním nesetkal.“

Odpovědi

Králík

#89463 Re: Re:

2016-08-01 12:25:12

#89440: - Re:  

Drž hubu, Rusko jen uplatnilo svůj historický nárok, jinak tou tzv. anexí zachránilo tisíce lidských životů, které by fašisti z Majdanu jinak zmasakrovali!