MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#89451 Re: Schapiro už balí kufry a pražská kavárna s ním :-)

2016-08-01 10:53

#89450: - Schapiro už balí kufry a pražská kavárna s ním :-) 

 Tedy je Trump skutečně ruským trollem, jak to vypadá z jeho projevu. To bych nečekal, že to ruští trollové budete takto vehementně potvrzovat. 


Nepřihlášený uživatel

#89452 Re: Re:

2016-08-01 10:54

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

"Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní.... 


Nepřihlášený uživatel

#89453 Re: Re: Schapiro už balí kufry a pražská kavárna s ním :-)

2016-08-01 10:55

#89451: - Re: Schapiro už balí kufry a pražská kavárna s ním :-) 

 Vy jste hlavně v prdeli, vlastizrádci z pražské kavárny!!!


Nepřihlášený uživatel

#89454 Re:

2016-08-01 10:55

#88676: -  

 

Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi" a záměrnému zkreslování reality. 


Nepřihlášený uživatel

#89455

2016-08-01 10:56

Produktivitu v ČR charakterizuje např. to, že v Německu "omezili" instalaci obnovitelných zrdojů - větrných na 2,6 či 2,8 GW nově instalovaného výkonu a na 800 MW fotovoltaiky. 

Pro představu 2,8 GW větrných zdrojů přestavuje instalaci jednoho Temelína ročně, neboť Temelín jede jen 270 dní v roce a vyrobí 13 000 GWh el. energie za rok. 

V ČR se loni v obnovitelných zrdrojích neudálo vůbec nic. Nebyl dle statisitky ERU instalován žádný validní obnovitelný zdroj. Prostě totální nic, tedy produktivita NULA!!!!!! Co více, není ani žádná koncepce, tedy i ve státní správě v této oblasti produktivita NULA. 

Češi pracují více než Němci, ale vyrobí polovinu. Produktivita roste pomalu, potvrzují nová čísla

Tedy to je důvod, proč jsou tady platy tak zoufalé a ve svém důledku je i to i důvod proč byl "zvolen" komunistický blb Miloš Zeman, neboť občané ani nepochopili, že porušuje svým lhaním volební zákon. Tedy i v tom, kdo je volen je produktivita ČR minimální a tedy zvolení zločinci jako Zeman mohou dále devastovat tuto zem... 


Nepřihlášený uživatel

#89456 Re: Re: Re: Schapiro už balí kufry a pražská kavárna s ním :-)

2016-08-01 10:58

#89453: - Re: Re: Schapiro už balí kufry a pražská kavárna s ním :-) 

 Vlastizrádcem je přece ten, kdo porušuje Ústavu. NSS konstatoval, že Miloš Zeman porušoval volební zákon. Soud již několikrát uznal, že je Miloš Zeman lhářem. Pokud je v této zemi politik o kterém je dokonce tedy jistota, že je vlastizrádcem, tak je to jednoznačně Miloš Zeman.  

Nějaká imaginární kavárna, kterou si lhář Miloš Zeman jako vlastně vše vylhal, tak ta logicky vlastizrádnou být nemůže, to jistě užnáš i ty ruský troll :-). 


Nepřihlášený uživatel

#89457

2016-08-01 11:06

Nesouvisí to s Islámským státem, souvisí to všechno s islámem a jeho nenávistí vůči všemu ostatnímu.


Nepřihlášený uživatel

#89458 Re: Komunisté a náckové jsou přeborníci ve vyvolávání nenávisti - co je tedy Miloš Zeman.

2016-08-01 11:08

#89457: -  

 1,6 mld. lidí žije nenávistí ke všemu ostatnímu? K "čemu ostatnímu"?  Jsi snad komunista nebo nácek, že žiješ v takové zrůdné představě? 

Proč by muslim měl někoho nenávidět? Co tě k takové idiotské představě vede? Tvoje vlastní nenávist ke všemu svobodnému? 

Využíváš výhod žido-křesťanského světa a jeho morálky a nenávidíš? Co jsi to za odporné hovado jako Zeman nebo Ovčáček, kteří se velmi intenzivně ruskou propagandou snaží vyvolat dokonce extrémní nenávist? Jaký to má účel? Aby rusákové s jejich komunismem vypadali ještě přijatelně? Nebo snad chceš provokovat konflikt mezi křesťany a muslimy? Proč? Jsi snad idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#89459

2016-08-01 11:39

Co to tady státní firma ČEZ vlastně řeší v současné situaci KGBáků v Kremlu a okupace Krymu? Rusko je nespolehlivý nebezpečný stát, to je realita, tedy nemůže dodávat jederné palivo do jedné ze dvou jaderných alektráren v ČR, to by byla absurdní situace. 

Američané a Rusové se utkají v souboji o jaderné palivo pro Temelín

Navíc rusko zdevalvovali jejich bony na polovinu, tedy není ve své podstatě ani zemí s tržním hospodářstvím. 


Nepřihlášený uživatel

#89460

2016-08-01 11:45

Muslimští duchovní odmítli pohřbít vraha kněze: Nepošpiníme islám touto osobou

Islámští duchovní by měli připravit celosvětově jasné stanovisko k násilí, kterého se dopouští lidé z islámských sekt. Měla by vzniknout i metodika pro rozpoznávání extrému, neboť extrém se musí zviditelnit pro bezpečnostní složky státních administrativ a to i v islámských zemích. 

 


Nepřihlášený uživatel

#89461

2016-08-01 12:03

Papež se vyjádřil jasně.

Papež: Islám neznamená násilí. Každé
náboženství má své radikály i zločince

 

A především "nenáboženství" má zločince a to děsivé - sekty ateismu - komunisté a nacisté to je zrůdnost. Gulagy a jejich alterace nacistické vyhlazovací tábory, to jsou zločiny, které  jsou zrůdné, masové a dělali je komunisté a nacisté, kteří se dodnes snaží generovat nenávist viz. např. Miloš Zeman. 

 


Nepřihlášený uživatel

#89462

2016-08-01 12:16

Ruská propaganda generuje kretény a pak se Kreml diví, že je to stát plný liných a neschopných lidí:

""Raději ale budu bez zubů, jen aby nebyla válka," vysvětluje. Jen se podívejte na Hillary Clintonovou. Na ní je vidět, že klidně zítra zaútočí na Rusko," svěřil se listu Komsomolskaja Pravda."

Stejně jako tady voliče Miloše Zemana. 

Zaútočila snad někdy demokracie na totalitu? To se snad někdy stalo? Vždy tomu bylo naopak, totality vyvolávají konflikty a to by si měl soudruh z rusákova velmi dobře uvědomit, nejen proto, že v totalitě dodnes žije. Velmi také pochybuji, že do USA oněch 100 000 ruských bonů odeslal :-).

Byli to ruští komunisté a němečtí nacisté kdo společně rozpoutali II. světovou válku. To je realita. 

 

Králík

#89463 Re: Re:

2016-08-01 12:25

#89440: - Re:  

 Drž hubu, Rusko jen uplatnilo svůj historický nárok, jinak tou tzv. anexí zachránilo tisíce lidských životů, které by fašisti z Majdanu jinak zmasakrovali!

Víra "míru"

#89464

2016-08-01 12:26

Tam, kde je islám, tam teče krev!


Nepřihlášený uživatel

#89465 Re: Re: Re:

2016-08-01 12:35

#89463: Králík - Re: Re:  

 Ale jdi ty brepto. Co si představuješ pod pojmem "historický nárok", vždyť je to debilita obzvláště v kontextu s tím, že došlo k rozbití země a dokonce vyvolávání občanské války na východě Ukrajiny. 

Rusko doposud nikdo nikoho od ničeho nezachránilo, viz. gulagy. To, že ty v takové představě žiješ, vůbec neznamená, že je to realita. 


Nepřihlášený uživatel

#89466 Re:

2016-08-01 12:37

#89464: Víra "míru" -  

 K islámu se hlási 1,6 mld. lidí.  

Komunisté z Ruska vraždili vlastni obyvatele po milionech v gulagu a němečtí nacisté to od nich okoukali a vraždili po milionech v ve vyhlazovacích táborech. 

Vzhledem k tomu, že jsi nejspíš komouš střižený náckem, měl bys být velmi opatrný v tvých vyjádřeních. 

Koukol

#89467 Skvěle jste to řekl tomu debilovi, pane prezidente!

2016-08-01 12:38

Potřebujeme ejakulaci myšlenek a nikoli spermatu! Zeman se navezl do Jandy


Nepřihlášený uživatel

#89468 Komunistická pakáž střídá jeden kult za druhým......

2016-08-01 12:42

Vzpomínám si na komunistický kult "neutírání zadku" - prostě nebyl toaletní papír, zavedli kult, občané provolávali sláva Miloši Zemane. V Polsku a nejen tam, byl také kult "držení hladovky" prostě nebylo jídlo, tak komunisti zavedli kult hladovky. Taky zavedli kult "komunistických písní a tanců", "komunistického divadla", "komunistických knih", "komunistických učitelek", "komunistických pionýrských vedoucí", "diktatury proletariátu" atd. atd. 

Kult Desatera zatrhl sex i mýdlo, z věřících zbyla halda ohořelých těl

 


Nepřihlášený uživatel

#89469 Re: Skvěle jste to řekl tomu debilovi, pane prezidente!

2016-08-01 12:43

#89467: Koukol - Skvěle jste to řekl tomu debilovi, pane prezidente! 

"Potřebujeme ejakulaci myšlenek a nikoli spermatu! Zeman se navezl do Jandy"

Ty vole a jak ten idiot Miloš Zeman splodil tu jeho povedou pornohvězdu - dcerunku Kateřinu? Výronem nějaké jeho debility? Např. takovým jak si jeho psychicky labilní manželka udělala zbrojní pas na obranu proti neexistujícím imigrantům do ČR? 

humoristická dvojice Zeman Ochcáček

#89470 Kateřina se už předvedla a kdy to přijde na "Ivanku" tedy Zemanovou ptá se Miloš Zeman?

2016-08-01 12:57

Nahá Trumpova žena se objevila na titulní straně bulváru. V USA vyšly její fotky dva dny po sobě

Mám tak oblíbený Blesk a politický bulvár Putinovy listy - PL, kde by se jen mohla "Ivanka" mým voličům předvést? Tam kde víc zaplatí, jsem přece "ekonom"!

 


Nepřihlášený uživatel

#89471 780 lidí zaplatí Babiš 200 mil. korun, tak to je nepochybný komunistický kouzelník :-)

2016-08-01 14:04

Státní aparát nabobtná. Úřady pod Babišem přijmou 780 nových úředníků

Na každého úředníka připadá 21 365,- včetně sociálního, zdravotní, místa, svícení, počítače, atd. atd. 

StBák Bureš, to je učiněný komunistický kouzelník :-). 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#89472

2016-08-01 14:10

Kde jsou dnes brexit šašci? A Zeman tady ještě podporuje nácky a komunisty, aby se ozbrojovali a jeho psychotická žena jim jde příkladem. 

Bašty stoupenců brexitu jsou líhní útoků proti cizincům, ukazují záznamy

Nenávistné útoky proti přistěhovalcům ve Velké Británii nejsou jen výmyslem několika jednotlivců. Ukázala to analýza policejních statistik serveru The Independent. V oblastech, které se v červnovém referendu ukázaly jako silně euroskeptické, vzrostl počet útoků bezmála o dvě stě procent. Ministryně vnitra volá po prošetření postupu policie.

 Šašci brexitu jsou ruští trollové Milošové Zemanové, moc se jim to v GB povedlo, jen co je pravda. 

 

"Analýza listuThe Independentje založena přímo na materiálech z policejních databází po celé Velké Británie, které novináři získali podle zákona o svobodném přístupu k informacím. Ze statistik výrazně vybočují právě oblasti, kde v referendu převažovali zastánci brexitu. Nárůst nenávistných útoku je zde výrazně vyšší než celostátní průměr, který podleNational Police Chiefs’ Council(NPCC) činí 57 procent.


Dobrým příkladem je hrabství Lincolnshire, které se v referendu vyprofilovalo jako jedno z nejvíce euroskeptických v celé Británii. V místním městě Boston hlasovalo pro brexit 75 procent voličů. Podle policejních statistik v celém hrabství po referendu vrostl počet útoků proti přistěhovalcům o 191 procent."


Nepřihlášený uživatel

#89473

2016-08-01 14:45

Ty vole policajt se vyjadřuje k celoevropskému dění. Další ruský troll Huml sdílející servery ruské propagandy? ODS si nasadila veš do kožichu? 

Kandidát ODS na hejtmana Červíček: Pokud se EU nezmění, neměli bychom být její součástí


Nepřihlášený uživatel

#89474 Re:

2016-08-01 15:04

#89457: -  

 "teroristický útok nijak nesouvisel s Islámským státem ..." - ano, nesouvisel. Souvisel totiž s přesvědčením daného člověka, že může dělat, co si zamane a bílý mu musí sloužit ... A pokud ne, musí ho ztrestat .... A kolik takových žadatelů o azyl je, to už se nedá ani spočítat. 


Nepřihlášený uživatel

#89475 Re: Re:

2016-08-01 15:09

#89474: - Re:  

 Co do toho mícháte barvu pleti? Copak vaše idiocie nějak souvisí s vaší velikostí nohy, nosu, uší? 

Byl to zločinec a lhář, podobně jako je Miloš Zeman lhář a tedy zločinec. Nic dalšího tam není, vše ostatní si prostě vymýšlíte. Dokonce i to, že to byl žadatel o azyl není jisté, zločinec to o sobě prohlašoval, ale protože je velmi pravděpodobné, že jako zločinec lže, je také velmi pravděpodobné, že lhal i v této věci. 

Podobné je to se Zemanem, lže o Peroutkovi, lhal o privatizaci MUS, lže o tom, komu a jak prodal ruský dluh, lže o své dceři i manželce, lže o svých spolupracovnících, lže prakticky nepřetržitě. 

Tedy buď v naprostém klidu, byl to zločinec - to je podstantné. Teď se soustřeď na zločinnost Miloše Zemana, to je pro tebe aktuálně daleko podstatnější.