MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#89576

2016-08-02 11:00

Zeman nesouhlasí s přijetím jakéhokoli migranta. Zasáhnout má parlament

Parlament se měl dávno vyslovit naprosto jasně k porušování Ústavy Milošem Zemanem. To je daleko podstatnější, než blábolení Miloše Zemana. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#89579 Re:

2016-08-02 11:28:58

#89576: -  

 

Tedy opravuji. Zemanovi v červnu věřilo jeho lži 18 % občanů starších patnácti let a 15 % občanů označuje jeho lži za lži a nevěří jim ani jemu, logicky. Ostatní mu 40 % spíše věřili a 24 % spíše nevěřili - tedy 64 % pochybuje. 15 % nevěří, 3 % neví. 

Jak moc mu spíše věří a jak moc mu spíše nevěří není zřejmé. CVVM, která se dá považovat za důvěryhodnou organizaci dokonce ani nezveřejňujě sociologický průzkum respondentů, tedy nedá se usuzovat např. na to, jestli mu spíše věří nezaměstnaní a spíše nevěří vysokoškoláci, byť se to logicky nabízí nejen proto, že je Miloš Zeman několikrát soudem uznaný lhář a co více dokonce i NSS uznaný porušovatel volebního zákona :-). 

Dobré je připomentou, když pro Zemana tak horuješ, že je několikrát soudem uznaným lhářem, tedy na jednu stranu se tváříš, jak úžasně byl "zvolen" a jaký má obrovský mandát a přitom má potřebu lhát i to je potřeba tedy soudům přiznat. Co je horší, NSS konstatuje dokonce ve dvou rozsudcích, že Miloš Zeman lhaním porušoval volební zákon. Záhadné je v rozsudcích zdůvodnění bez jakékoliv metodiky, kde NSS tvrdí, že toto lhaní neovlivnilo dostatečný počet voličů, což je ve své podstatě absurdní tvrzení. Dokládá to právě i průzkum CVVM, kde lhaní Zemanovi věří pouze 18 % občanů starších patnácti let.