MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#89576

2016-08-02 11:00

Zeman nesouhlasí s přijetím jakéhokoli migranta. Zasáhnout má parlament

Parlament se měl dávno vyslovit naprosto jasně k porušování Ústavy Milošem Zemanem. To je daleko podstatnější, než blábolení Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#89577 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-02 11:04

#89575: - Re: Re: Re: Re: Re:  král sexu

 to jsou sprosta slova vždyt bych tě mohl velice uspokojit až my budeš řikat ad nepřestavam 


Nepřihlášený uživatel

#89578 Re: Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí

2016-08-02 11:27

#89529: - Re: Re: Zeman odmítl politiku otevřené náruče pro migranty. S Merkelovou nesouhlasí 

 

Kdy referendum či volby vlastně vygenerují extrém a kdy taková věc dokonce může rozvrátit občanskou společnost? 

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi" a záměrnému zkreslování reality. ..


Nepřihlášený uživatel

#89579 Re:

2016-08-02 11:28

#89576: -  

 

Tedy opravuji. Zemanovi v červnu věřilo jeho lži 18 % občanů starších patnácti let a 15 % občanů označuje jeho lži za lži a nevěří jim ani jemu, logicky. Ostatní mu 40 % spíše věřili a 24 % spíše nevěřili - tedy 64 % pochybuje. 15 % nevěří, 3 % neví. 

Jak moc mu spíše věří a jak moc mu spíše nevěří není zřejmé. CVVM, která se dá považovat za důvěryhodnou organizaci dokonce ani nezveřejňujě sociologický průzkum respondentů, tedy nedá se usuzovat např. na to, jestli mu spíše věří nezaměstnaní a spíše nevěří vysokoškoláci, byť se to logicky nabízí nejen proto, že je Miloš Zeman několikrát soudem uznaný lhář a co více dokonce i NSS uznaný porušovatel volebního zákona :-). 

Dobré je připomentou, když pro Zemana tak horuješ, že je několikrát soudem uznaným lhářem, tedy na jednu stranu se tváříš, jak úžasně byl "zvolen" a jaký má obrovský mandát a přitom má potřebu lhát i to je potřeba tedy soudům přiznat. Co je horší, NSS konstatuje dokonce ve dvou rozsudcích, že Miloš Zeman lhaním porušoval volební zákon. Záhadné je v rozsudcích zdůvodnění bez jakékoliv metodiky, kde NSS tvrdí, že toto lhaní neovlivnilo dostatečný počet voličů, což je ve své podstatě absurdní tvrzení. Dokládá to právě i průzkum CVVM, kde lhaní Zemanovi věří pouze 18 % občanů starších patnácti let. 


Nepřihlášený uživatel

#89580 Re: Re:

2016-08-02 11:30

#88111: Ten, který netančí s Bruselskými vlky - Re:  

 

"Až budu číst titulek Afghánec zaútočil v pražské kavárně sekerou, těžce zranil čtyři lidi, budu rád, že spravedlnosti bylo učiněno za dost a plody svých zrůdných snah sklidili ti, jež je zaseli. Dokud se však stávají rukojmími jejich sebevražedné politiky nevinní, nic netušící lidé, je mi z toho do breku."

To jsi ruský trolle vystihl naprosto dokonale, proto rusákové podporují terorismus na pozadí muslimských sekt. Proto je také v rusákově banda KGBáků v Kremlu. Proto rusákov loni generoval masivní přiliv uprchlíků do EU. Obávám se, že v tom jsou zprávy velmi zdrženlivé, neboť se taková věc obtížně prokazuje a tady se obávám, je korektnost standardních medií zbytečně striktní..


Nepřihlášený uživatel

#89581

2016-08-02 11:31

Papež se vyjádřil jasně.

Papež: Islám neznamená násilí. Každé
náboženství má své radikály i zločince

 

A především "nenáboženství" má zločince a to děsivé - sekty ateismu - komunisté a nacisté to je zrůdnost. Gulagy a jejich alterace nacistické vyhlazovací tábory, to jsou zločiny, které  jsou zrůdné, masové a dělali je komunisté a nacisté, kteří se dodnes snaží generovat nenávist viz. např. Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#89582

2016-08-02 11:32

Kde jsou dnes brexit šašci? A Zeman tady ještě podporuje nácky a komunisty, aby se ozbrojovali a jeho psychotická žena jim jde příkladem. 

Bašty stoupenců brexitu jsou líhní útoků proti cizincům, ukazují záznamy

Nenávistné útoky proti přistěhovalcům ve Velké Británii nejsou jen výmyslem několika jednotlivců. Ukázala to analýza policejních statistik serveru The Independent. V oblastech, které se v červnovém referendu ukázaly jako silně euroskeptické, vzrostl počet útoků bezmála o dvě stě procent. Ministryně vnitra volá po prošetření postupu policie.

 Šašci brexitu jsou ruští trollové Milošové Zemanové, moc se jim to v GB povedlo, jen co je pravda. 

 

"Analýza listuThe Independentje založena přímo na materiálech z policejních databází po celé Velké Británie, které novináři získali podle zákona o svobodném přístupu k informacím. Ze statistik výrazně vybočují právě oblasti, kde v referendu převažovali zastánci brexitu. Nárůst nenávistných útoku je zde výrazně vyšší než celostátní průměr, který podleNational Police Chiefs’ Council(NPCC) činí 57 procent.


Dobrým příkladem je hrabství Lincolnshire, které se v referendu vyprofilovalo jako jedno z nejvíce euroskeptických v celé Británii. V místním městě Boston hlasovalo pro brexit 75 procent voličů. Podle policejních statistik v celém hrabství po referendu vrostl počet útoků proti přistěhovalcům o 191 procent."


Nepřihlášený uživatel

#89583 Re: Re:

2016-08-02 11:33

#89474: - Re:  

 

 Co do toho mícháte barvu pleti? Copak vaše idiocie nějak souvisí s vaší velikostí nohy, nosu, uší? 

Byl to zločinec a lhář, podobně jako je Miloš Zeman lhář a tedy zločinec. Nic dalšího tam není, vše ostatní si prostě vymýšlíte. Dokonce i to, že to byl žadatel o azyl není jisté, zločinec to o sobě prohlašoval, ale protože je velmi pravděpodobné, že jako zločinec lže, je také velmi pravděpodobné, že lhal i v této věci. 

Podobné je to se Zemanem, lže o Peroutkovi, lhal o privatizaci MUS, lže o tom, komu a jak prodal ruský dluh, lže o své dceři i manželce, lže o svých spolupracovnících, lže prakticky nepřetržitě. 

Tedy buď v naprostém klidu, byl to zločinec - to je podstantné. Teď se soustřeď na zločinnost Miloše Zemana, to je pro tebe aktuálně daleko podstatnější. 


Nepřihlášený uživatel

#89584 Re: Re:

2016-08-02 11:34

#89421: - Re: 

 

Rusko okupovalo Krym a vyměnilo kompletně celé politické - zvolené vedení Krymu, až následně se odehrálo "referendum" kde odpověď na obě otázky vede k legalizaci okupace. 

Máš snad jinou posloupnost událostí a máš k ní věrohodné zdroje informací, že se odehrály? Neváhej a napiš to. 

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střed s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisu zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už do února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#89585 Re:

2016-08-02 11:37

#88922: Vlastenec -  

 

Přimo prototyp vlastence je pro tebe evidentně lhář, komunista a polodementní alkoholik Miloš Zeman, bývalý předseda socanů a bývalý čestný předseda Zemanovců. :-). 

http://www.psp.cz/eknih/1990fs/slsn/stenprot/020schuz/s020006.htm

Už před více než dvaceti lety ten idiot "citoval" jako největší propandistické hovado. Je dobré si také pročíst reakce na jeho projev a to, že mu jeho kolegové věřili, že cituje Höschla, přitom naprosto evidentní, že si miminálně větu o debilech idiot Miloš Zeman vymyslel naprosto celou. Je to prostě hovado, ale pro tebe je vlastencem :-). 


Nepřihlášený uživatel

#89586 Re:

2016-08-02 11:42

#88827: -  

 

 Je to absurdní tvrzení, v demokracii má každý svůj osobní a většinu veřejného prostoru ve své moci. Tedy společnost je taková jaká je, není devastovaná. 

V totalitě je občanům sebrán veřejný a dokonce i jejich soukromý prostor, to je devastace, přestože jako komunista či nácek budete tvrdit opak. 

Je to jen na nás jací budeme, nepotřebujeme k tomu soudruhy ani soukmenovce.

Pokud máte sám před sebou strach, je to váš problém a zajděte si s ním k lékaři. 


Nepřihlášený uživatel

#89587 Asad s Vláďou Iljičem Putinem v akci?

2016-08-02 11:46

Vrtulník prý shodil v Sýrii sudy s jedovatým plynem, zasáhl desítky lidí

Jedovatý plyn byl shozen v noci na úterý na místě, kam se v pondělí zřítila sestřelená ruská helikoptéra Mil Mi-8. Jedovatý plyn zasáhl ve městě Sarákib 33 lidí, většinou žen a dětí, uvedla vzbouřenecká Syrská civilní obrana podle agentury Reuters. Zveřejnila i videa, kde je zřetelné, jak lidé obtížně dýchají.


Nepřihlášený uživatel

#89588 Platí si Miloše Zemana nebo to dokonce dělá dobrovolně a "zadarmo"?

2016-08-02 12:20

Tuhle odpornou zločineckou pakáž sem přivezl Miloš Zeman, jednoho z nich má dokonce jako "poradce".

Technik FBI donášel Číňanům, za cenné informace mu platili prostitutky


Nepřihlášený uživatel

#89589 Trump je ruský troll Miloš Zeman ve velké světě?

2016-08-02 12:23

Buffett vyzval Trumpa ke zveřejnění daňového přiznání. Zpochybnil podnikatelský talent kandidáta

  • Trump opakovaně prohlašuje, že jeho obchodní úspěchy jsou zárukou dobrého řízení státu.
  • Jeden z nejbohatších podnikatelů světa Warren Buffet vyzval Donalda Trumpa k publikování daňového přiznání a zpochybnil jeho obchodnické vlohy.
  • Zveřejnění přiznání je zvyklostí prezidentských kandidátů. Trump se tomu zatím vyhýbá.

Trump opakovaně prohlašuje, že jeho obchodní úspěchy jsou zárukou dobrého řízení státu. Buffett ale tento názor nesdílí. Když prý Trump v roce 1995 uvedl akcie své hotelové společnosti na newyorskou burzu, podnik deset let po sobě prodělával. "Opice by si vedla lépe," poznamenal k tomu Buffett.


Nepřihlášený uživatel

#89590

2016-08-02 12:45

Pokud se to panu Hermanovi povedu, má můj obdiv. 

Herman: Vláda je blízko odkoupení vepřína v Letech, bývalého romského koncentračního tábora

 

kooperativa
Nepřihlášený uživatel

#89591 Re:

2016-08-02 13:20

nelovte pokémony ale muslimy 

 


Nepřihlášený uživatel

#89592 Re: Re:

2016-08-02 13:43

#89591: - Re:  

 Ty jsi odvážný ruský troll jak alkoholový dement Miloš Zeman.

STOP ISLÁMU

#89593

2016-08-02 14:02

V Rouenu dnes pohřbívají jednu z obětí multikulturního obohacení - 86letého kněze!


Nepřihlášený uživatel

#89594 Re: Re: Re:

2016-08-02 14:39

#89592: - Re: Re:  

 dneska jsi asi moc bumbal tak se ještě napij bude ti lepe 

Patriot

#89595

2016-08-02 14:41

všechny muslimský imigranty bych naložil na lodě poslal zpátky kam patři! Tohle není jejich země!


Nepřihlášený uživatel

#89596 Re: Re: Re: Re:

2016-08-02 15:00

#89594: - Re: Re: Re:  

 Já? S tím se utíkej za Miloše Ejakulátem Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#89597 Re:

2016-08-02 15:02

#89595: Patriot -  

 Je absurdní žit v představě, že je něco tvoje, když tu budeš nejdéle 100 let a už dnes se rodí lidé, kteří tě přežijí o desítky let nepochybně. 

Nebuď idiot jako Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#89598 Miloše Ejakuláta Zemana si kupují čím?

2016-08-02 15:03

černa huba

#89599 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-02 15:09

#89596: -chceš sex 

 vrazim ti do tveho zadku sveho bambina běloušku


Nepřihlášený uživatel

#89600 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-02 15:14

#89599: černa huba - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi snad ještě větší ubožák než Miloš Ejakulát Zeman s Ochcáčkem dohromady :-/.