MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90058 Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám

2016-08-06 20:30

#90052: - Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám 

 Je vidět, že stačí když někdo významější použije jen pouhé slovo ejakulát, banda kavárenskejch buzerantů musí mít hned, jakoby na nějaký reflexivní povel okamžitě ejakulátů plnou prolhanou držku. Byli jste také vychlastat všechny kokoty na americkém zastupitelství? Já to vidím tak, že bezpochyby ano, že?

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90063 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám

2016-08-06 22:21:54

#90058: - Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám 

Jsi to ty Ovčáčku? Slovník by tomu napovídal.  

Terminologii si vybral Miloš Ejakulát Pussy Zeman sám, nikdo mu jí přece nevnucoval. Nikdo před Milošem Zemanem nenazval jeho veřejný projev ejakulací, byl to Miloš Zeman a to mu ještě jistě hodně fandím, když tvrdím, že je schopen myšlenky, v jeho projevech jsou lži, ale myšlenka, ta tam opravdu není žádná, tedy pokud myšlenkou není produkce lží, tedy ruské trollování. 

Čím se projevuje Zemanova "významnost"? 

Je to snad tím, že:

-"privatizoval" MUS tak, že dnes má švýcarská vláda 14 mld. korun českých občanů, které MUS měla určeny na rekultivace

-"privatizoval" za jednu korunu IPB a přičemž nikdo nikdy nezveřejnil, kolik nucený správce na jeden den "nucené správy" a  "podpis privatizace" dostal zaplaceno. 

-prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. a jehož uznání vymohly vlády minulé, za neznámou hodnotu a v podstatě i neznámo kam - tedy ztráta může být 80 mld. ale může také více jak 100 mld.  

-lhal o všem o čem během kampaně promluvil, od svého zdravotního stavu a rodině, přes tým až po jeho působení v oposmluvním kupčení s KGBákem Klausem

-jej Nejvyšší správní soud shledal hned ve dvou rozsudcích lhářem porušujícím Volební zákon a tedy Ústavu

-si na inaguraci uvázal kravatu s pořadím barev ruské trikolory

-porušil Ústavu tím, že jeho jednání vedlo k rozpuštění řádně ustavené Sněmovny, kdy se dokonce k tomuto velezránému činu přiznal, když mluvil o tom, že to byl "dárek voličům". 

-masivně lhal o pánech Peroutkovi, Stránském a Churchillovi, v projevu "o holokaustu"

-když spáchal společně s Kmoníčkem velezradu tím, že do smlouvy s Čínou chtěl dát pravidelné návštěvy číňanů v ČR, přesně jak Kmoníček v DVTV takové jednání popsal jako velezrádné.

-jmenoval dva StBáky Komorouse  a Laubeho generály a nejmenoval profesorem vysokoškolského pedagoga s odkazem, že spolupracoval s StB. 

-vyznamenal StBáky či možná dokonce KGBáky, vyznamenal ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

-setrvala poškozuje demokracii v této zemi relativizací hodnost, masivním lhaním a propagací bulváru, legalizací extrému

Milošku žaluj I.

Milošku žaluj II.