MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90063 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám

2016-08-06 22:21

#90058: - Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám 

Jsi to ty Ovčáčku? Slovník by tomu napovídal.  

Terminologii si vybral Miloš Ejakulát Pussy Zeman sám, nikdo mu jí přece nevnucoval. Nikdo před Milošem Zemanem nenazval jeho veřejný projev ejakulací, byl to Miloš Zeman a to mu ještě jistě hodně fandím, když tvrdím, že je schopen myšlenky, v jeho projevech jsou lži, ale myšlenka, ta tam opravdu není žádná, tedy pokud myšlenkou není produkce lží, tedy ruské trollování. 

Čím se projevuje Zemanova "významnost"? 

Je to snad tím, že:

-"privatizoval" MUS tak, že dnes má švýcarská vláda 14 mld. korun českých občanů, které MUS měla určeny na rekultivace

-"privatizoval" za jednu korunu IPB a přičemž nikdo nikdy nezveřejnil, kolik nucený správce na jeden den "nucené správy" a  "podpis privatizace" dostal zaplaceno. 

-prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. a jehož uznání vymohly vlády minulé, za neznámou hodnotu a v podstatě i neznámo kam - tedy ztráta může být 80 mld. ale může také více jak 100 mld.  

-lhal o všem o čem během kampaně promluvil, od svého zdravotního stavu a rodině, přes tým až po jeho působení v oposmluvním kupčení s KGBákem Klausem

-jej Nejvyšší správní soud shledal hned ve dvou rozsudcích lhářem porušujícím Volební zákon a tedy Ústavu

-si na inaguraci uvázal kravatu s pořadím barev ruské trikolory

-porušil Ústavu tím, že jeho jednání vedlo k rozpuštění řádně ustavené Sněmovny, kdy se dokonce k tomuto velezránému činu přiznal, když mluvil o tom, že to byl "dárek voličům". 

-masivně lhal o pánech Peroutkovi, Stránském a Churchillovi, v projevu "o holokaustu"

-když spáchal společně s Kmoníčkem velezradu tím, že do smlouvy s Čínou chtěl dát pravidelné návštěvy číňanů v ČR, přesně jak Kmoníček v DVTV takové jednání popsal jako velezrádné.

-jmenoval dva StBáky Komorouse  a Laubeho generály a nejmenoval profesorem vysokoškolského pedagoga s odkazem, že spolupracoval s StB. 

-vyznamenal StBáky či možná dokonce KGBáky, vyznamenal ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

-setrvala poškozuje demokracii v této zemi relativizací hodnost, masivním lhaním a propagací bulváru, legalizací extrému

Milošku žaluj I.

Milošku žaluj II. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90065 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám

2016-08-07 08:02:30

#90063: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesnáším islám 

 Poskládal jste ten stupidní plakát aspoň sám Vendelíne? Nebo Vás u toho proliskávali na US Embassy, aby jste žádný ten dementní blábol nevynechal? Budu ale reagovat jen krátce (a nejsem Ovčáček, kdyby ho tato blbá diskuze zajímala, namaže si Vás bezproblémů nejspíš na hajzlpapír). Tedy oněch 14 miliard nemůžete už jen proto jako ztrátu svalit na Miloše Zemana, protože doprodával z MUS jen zůstatkový podíl. Na vykradení fondu na rekultivace se tedy zjevně podíleli Ti co způsobili ztrátu majoritního podílu státu v MUS už za Tošovského. Kdyby privatizoval státní majetek dobytek Kalousek pod vedením CIA, podobným způsobem jak privatizoval Rusko Čubajz, jehož pásly jako kurvínka rovněž CIA, tak by byl v České republice také jistě hladomor, jako se začínal v Rusku v období 90tých let znovu objevovat. V žádném případě Miloš Zeman nepoškozuje demokracii, pouze narušuje zájmy některých, pro Českou republiku zjevně škodlivých proudů. P.S. tentokrát jste alespoň vynechal onen prezidentův žertík, jímž si zjevně utahoval z rádoby perfekcionistické jinak tupé kavárny, o svém zdraví. Zákeřné kavárenské svině by z toho byly schopny dokonce rovněž vyrobit právní kauzu. Co to o nich vlastně vypovídá? Že jsou to pořádné svině, a že je potřeba jakýmkoli způsobem tlumit jejich zhoubný vliv na společnost? Že je načase například převést status ČT z veřejnoprávního média na médium státní a přestat dotovat havlistické prašiviny z koncesionářských poplatků? Myslím že je opravdu na čase.