MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90432 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-11 06:08

#90419: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Pochybuji o tom, že si někdo dovolil takové bláboly říkat v době, kdy byl Václav Havel živ. Řekl bych, že si vymýšlíš. 

Druhá věc je, že Václav Havel prosadil do zákona, že nelze člověka v ústavní pozici "prezidenta" urazit (trestně postihovat urážku) je to mimo jiné proto, že prezident požívá privilegia absolutní beztrestnosti a tedy by bylo absurdní, aby on mohl podávat žaloby a nikdo další nemohl. 

I vnučka pana Peroutky nemůže žalovat Zemana, ale musela žalovat stát. Soud pouze uznal, že je Zeman lhářem, ale nemůže jej nijak postihnout, může být postižen jen stát, neboť stát (tedy my všichni občané) jsme bohužel odpovědi za ejakuláty debilit, které Zeman pronáší zde i v zahraničí.  On jako osoba je nepostižitelný, pokud by se nerozhodli zákonodárci jinak a stejně by se to netýkalo věcí minulých, ale jen těch případně budoucích, retroaktivita není možná. 

Tak prokaž, že projevy, které Knihovna Václava Havla uspořádává jsou lživé, nikdy nebyly proneseny nebo je s nimi nějak manipulováno. 

Dnes je situace s "projevy" (dle terminologie Zemana - ejakulacemi) Miloše Zemana tak, že se k celé řadě projevů ani není možné dostat, neboť je prostě to komunistické hovado nikde nezveřejňuje, nejspíš proto, že jsou v nich takové odporné bláboly, že by byl v reálu ještě větším idiotem, než je nyní. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90434 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-11 06:25:28

#90432: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Že ty havloidní zmanipulovaná mrdko o něčem pochybuješ nic neznamená, ty nulo zasraná!