MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90884 Re: Re: Re: Re: Re: Rusácká pakáž v akcí.....

2016-08-15 09:53

#90878: - Re: Re: Re: Re: Rusácká pakáž v akcí..... 

 Dokaž, že Německo prošlo denacifikací. To je čistá lež! Po válce byli ve všech funkcích bývalí nacisté, také kde by sebrali někoho jiného, když Hitlera podporovalo celé Německo, kromě pár vyjímek, jako byli komunisti a židi, které jste vy nacisti vyvražďovali? Mezi sebou se samozřejmě podrželi.

A kdy došlo k debolševizaci v ČR, hňupe? :DDDD

 

Co je na tom naivního, že to sem měli Ukrajinci nejblíže a že je vedl ukrajinský okupant Brežněv?

 

Ty jsi bývalý člen gestapa a STB, ty prolhané Goebblesovské prase!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90886 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusácká pakáž v akcí.....

2016-08-15 09:59:44

#90884: - Re: Re: Re: Re: Re: Rusácká pakáž v akcí..... 

 Po válce skutečně z logiky věci, byli v administrativě státu členové NSDA a to proto, že NSDAP neumožňovala stejně jako komunisté studium "neangažovaným", čímž neomlouvám žádného komunistu studenta v ČR především po roce 1969 a 1977, zde se bylo možné vyhnout této úlitbě, případně prostě nestudovat. 

Členové gestapa měli přístup zakázán. Co je ale podstatné, že celé německé školství prošlo proměnou a Němci vědí, co jako národ spáchali společně, co spáchali jejich konkrétní předci a kdo byl odvážný a kdo nikoliv. 

Rusáci to neví, jsou zmatení. Aktuálně ani neví, jestli byl Stalin zločinec nebo hrdina a zdali rozpoutali společně s Německem II. světovou válku či nikoliv. 

Představa, že je nejvyšší komunista v rusákově "odněkud" a tím je to dané, je absurdní, viz. internacionální komunismus - zločinnost spojuje komunisty ne národnost.