MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#91264

2016-08-22 05:57

Tak to si Konvička svojí vlastní debilitu bude uživat na "vlastní kůži". Postaví sice na "mučednictví" politickou kariéru, ale ta nebude mít dlouhého trvání, velmi brzo mu zůstane jen jeho debilita a nekonečné splácení způsobených traumat. 

Džihádista Konvička vyděsil ‚Staromák‘. ‚Lidé v panice prchali, skákali přes stoly, děti plakaly‘

Kdysi jsem zažil "útok" Lidových milicionářů na tábor dětí, bylo mi šest let. Dodnes to považuji za jednu z nejodpornějších zrůdností, které se komunistická pakáž dopouštěla. Tehdy ta komunistická hovada střílela slepými náboji, mezi dětmi způsobili samozřejmě obrovskou paniku už vlastním hlukem. Komunistická pakáž tímto už u velmi malých dětí vytvářela pocit strachu z komunistů, demonstrovali tím svojí "sílu" - údernou pěst komunistů. 

Konvička je bez nejmenších pochybností naprosto stejné extrémistické hovado, tedy je náckem střiženým komunistou či komunistou střiženým náckem, obdobně jako Miloš Ejakulát Zeman, který si s ním tak hrdě stoupl na jedno podíum. 

Konvička vyděsil desítky lidí. ‚Jsem spokojený, ještě jsme chtěli symbolicky Zemanovi uřezat hlavu’

Miloš Zeman stál s Konvičkou na jednom podiu a je tedy skoro jisté, že Konvičku omilostní a na to Konvička také spoléhá. 

 

 

Odpovědi

Realista

#91278 Re:

2016-08-22 09:34:29

#91264: -  

 Když běhá po hradním nádvoří blbeček v červených trenýrkách s pitvornou maskou prezidenta ČR, tak je to pro havloidy a různé Chovance a Kalousky jen úsměvná, neškodná recese. Přitom je urážena hlava státu a s ní většina národa, která M.Zemana do této funkce zvolila. Horší paniku než Konvičkovci šířil u rozhlasu Jirka Diensbier, když varoval před možnou invazí Ruska. Mám pocit,že tohle jsou horší dementi, kteří jsou za své plky dobře placení, štvou proti ruskému národu a ego honí akorát v průvodu růžových Putnů.


Nepřihlášený uživatel

#91471 Re:

2016-08-24 15:37:46

#91264: -  

 Akce to byla poněkud svérázná, ale ono už není mnoho možností, jak těm naším zparchantělým papalášům dát najevo, že ty Aláhovy gorily tady 95% národa nechce. - Připadá mi to o malinko méně trapné a přes čáru, než opěvované happeningy ochránců zvířat, prodej jatečních lidí, nebo teatrální přivazování ke stromům napadených kůrovcem. Také trenky na hradě a zhanobení standarty. Tady se holt už musí šokovat. Tady už zdravý rozum ztratil vládu a lidé paměť.