MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#91946

2016-08-30 08:07

Německý historik vrací medaili za zásluhy. Vadí mu, že ji dostal Zeman, který podle něj likviduje českou pověst

  • Ačkoli si německý historik Werner Imhof váží medaile za zásluhy od Českého svazu bojovníků za svobodu, nyní ji vrací zpět.
  • Vadí mu, že stejné ocenění obdržel v červnu i prezident Miloš Zeman.
  • Zemanovi vytýká, že vítá protiuprchlické hnutí Pegida, toleruje pravicové extremisty, vyzývá k vlastnímu ozbrojování, uráží novináře a neziskové organizace, vyhledává blízkost prezidentů Číny a Ruska nebo nabádá k nerespektování dohod EU o přijetí uprchlíků.
  • "Jestli toto jsou zásluhy, tak já nemohu držet krok," podotkl Imhof. Zeman podle něj likviduje tradici a pověst České republiky.

Je naprosto zřejmé, že budoucí vyznamenaní 28.11. by měli Zemanovi dát jasně najevo, co si o něm myslí. Je nejvyšší čas. 

Loni Zeman vyznamenal člena komunistické vlády, která řídila StB, tedy i tento ministr se podílel na spoluřízení StB. Ostatní tam stáli a nechali se vyznamenat vedle této komunistické kreatury od komunistické kreatury, aniž by projevili i jen minimální známku morální odpovědnosti za to, že tam stojí s komunistickým ministrem, jehož synáček, "shodou okolností" seděl v Rusnokově vlládě komunistů, kterou sestavil Zeman. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#91949 Re:

2016-08-30 08:30:20

#91946: -  

 Již žádné medaile skopčákům, našim odvěkým úhlavním nepřátelům!