MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Zrůda Čáslavská
Nepřihlášený uživatel

#92354 Další havloidní kult osobnosti...

2016-09-07 08:06

Vážení,

uvědomujeme si, že tvoření legendy a idolu morálky pro český národ v osobě paní Věry Čáslavské zabírá jednotlivým redakcím tolik času, že na nápravu křivdy, kterou způsobila rodině a zvláště dětem jejího bývalého manžela a všem přátelům zveřejňováním lží a pomocí výmyslů o něm, jim už moc času nezbývá.

Z našeho bratra – důstojníka, mimo jiné sloužícího v misi OSN v Iráku, zasloužilého mistra sportu a držitele stříbrné medaile v běhu na 1500m z olympijských her v Tokiu, bývalého světového rekordmana, úspěšného trenéra – tak i díky jednostrannému informování medií zůstane Čáslavskou nepravdivě obviněn jako „tyran, mlátící svoje děti, opilec, atd.“

My, kteří jsme v blízkosti Věry Čáslavské žily více než 20 let víme dobře, že ty lži a vykonstruované epizodky měly jenom zakrýt její neschopnost vychovávat děti k čestnosti a pracovitosti tak, jak to po nich vyžadoval jejich táta.

Nemíníme polemizovat s uměle vytvořenou mýtickou „omnipotencí“ paní Věry Čáslavské, bojovat na všech frontách, kde se dělo něco nečestného, nebo nespravedlivého.

Mrzí nás jenom, že při té své médii vykonstruované příkladné čestnosti a pravdomluvnosti resp. neumění lhát, jak ji vykreslují, se v ní ani před odchodem z tohoto světa neprobudilo svědomí, aby se rodině Pepíka alespoň omluvila.

Paradoxem je skutečnost, že syn Martin, který tuto strašnou rodinnou tragédii způsobil, našel v sobě odvahu – veřejně se k zabití táty doznal a vyslovil nad svým činem lítost.

Jeho matka nositelka „ všech nejlepších lidských vlastností“ a ceny fair play tohoto SCHOPNÁ NEBYLA.

Miloslava Ševčíková

Marie Jakubiková

sestry Pepíka Odložila

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92364 Re: Hav,

2016-09-07 08:54:33

#92354: - Hav, 

 Už místo zveřejnění textu v mediu ruské propagandy tedy parlametních listech je věc sama o sobě, která myslícího člověka má varovat. 

Obsah a dikce textu jen koreluje s místem, kde byl zveřejněn. 

Vlastní text je nechutný nejen proto, že byl zvřejněn po smrti paní Čáslavské. To, že by paní Čáslavská svého manžela z něčeho obviňovala, jsem se dozvěděl až z tohoto textu. 

Pokud sestry pana Odložila věří nesmyslům z bulvářů Rytmu života, Blesku, Aha a Parlamentních (Putinových listů) pak je otázka, jak byly či jsou schopny vnímat realitu a tedy jakou hodnotu má jejich vyjádření?