MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#92351 Re: Konečně i na toho krypla dojde!

2016-09-07 08:00

#92332: - Konečně i na toho krypla dojde! 

 Co dělá vlastizrádný buzerantský úchyl z pražské kavárny ve veřejných sdělovacích prostředcích, které si platíme?


Nepřihlášený uživatel

#92352 Re:

2016-09-07 08:00

#92349: -  

 Není na tom nic divného, když si vlastence představuješ jako komunistu, lháře, porušovatele volebního zákona a Ústavy Miloše Zemana obklopného takovými "vlastenci" jako je Nejedlý, Mynář a čínskými a ruskými agenty. 

Holan je vlastizrádce

#92353 Jak se do lesa volá ... Holan je ten, kdo tuhle konfrontaci odstartoval ...

2016-09-07 08:04

A bude hůř :) republiku levičákům nedáme :)

Zrůda Čáslavská
Nepřihlášený uživatel

#92354 Další havloidní kult osobnosti...

2016-09-07 08:06

Vážení,

uvědomujeme si, že tvoření legendy a idolu morálky pro český národ v osobě paní Věry Čáslavské zabírá jednotlivým redakcím tolik času, že na nápravu křivdy, kterou způsobila rodině a zvláště dětem jejího bývalého manžela a všem přátelům zveřejňováním lží a pomocí výmyslů o něm, jim už moc času nezbývá.

Z našeho bratra – důstojníka, mimo jiné sloužícího v misi OSN v Iráku, zasloužilého mistra sportu a držitele stříbrné medaile v běhu na 1500m z olympijských her v Tokiu, bývalého světového rekordmana, úspěšného trenéra – tak i díky jednostrannému informování medií zůstane Čáslavskou nepravdivě obviněn jako „tyran, mlátící svoje děti, opilec, atd.“

My, kteří jsme v blízkosti Věry Čáslavské žily více než 20 let víme dobře, že ty lži a vykonstruované epizodky měly jenom zakrýt její neschopnost vychovávat děti k čestnosti a pracovitosti tak, jak to po nich vyžadoval jejich táta.

Nemíníme polemizovat s uměle vytvořenou mýtickou „omnipotencí“ paní Věry Čáslavské, bojovat na všech frontách, kde se dělo něco nečestného, nebo nespravedlivého.

Mrzí nás jenom, že při té své médii vykonstruované příkladné čestnosti a pravdomluvnosti resp. neumění lhát, jak ji vykreslují, se v ní ani před odchodem z tohoto světa neprobudilo svědomí, aby se rodině Pepíka alespoň omluvila.

Paradoxem je skutečnost, že syn Martin, který tuto strašnou rodinnou tragédii způsobil, našel v sobě odvahu – veřejně se k zabití táty doznal a vyslovil nad svým činem lítost.

Jeho matka nositelka „ všech nejlepších lidských vlastností“ a ceny fair play tohoto SCHOPNÁ NEBYLA.

Miloslava Ševčíková

Marie Jakubiková

sestry Pepíka Odložila


Nepřihlášený uživatel

#92355

2016-09-07 08:10

Ona Čáslavská lhala celý život, prej ji má zlatou, prd, měla zrzavou .....


Nepřihlášený uživatel

#92356 Re: Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2016-09-07 08:14

#88248: pan Hnedy - Re: Re: demokraticka opozice v Syrii 

 

 Demokracie neimportuje demokracii - demokracii ohrožují totality. Občané totalit logicky touží po svobodě, není na tom nic nepřirozeného. Dokonce každé naše konání i to, že píšeme do diskuse je výrazem toho, že toužíme po svobodě a zároveň jí demonstrujeme. 

Každou cestou do práce a z práce ukazujeme svojí svobodu, nemusíme tam jít, můžeme se hodit marod, můžeme si dělat co se nám zlíbí, ale jdeme pracovat. 

Totalita ovšem takovou svobodu nepřipouští, je to talitalita a občané s ní mají "trpělivost" obzvláště, když se totalita komunistická či libovolná jiná udržuje u moci vražděním, ale trpělivost má své meze. 

Tedy podsouvání, že nějaký stát je "ohrožen importem demokracie" je vyložená zhovadilost, stejně jako to, že by rusákov byl ohrožen demokraciemi. Co by si v rusákově asi demokracie asi vzali? Jejich nevzdělanou vymírající populaci? To si budou muset rusákové vyřešit sami, ale v žádném případě to nemohou dělat okupací Krymu a rozpoutáváním válek, proti tomu je potřeba se skutečně bránit. 

To, že vy si myslíte, že demokratická opozici v Sýrii je mýtus a lež, ještě neznamená, že je to realita. 

Existuje opozice Asada registrovaná v OSN. Obecně je nazývaná opozicí demokratickou, neboť bez opozice dekracie existovat nemůže, proto totality opoziční politiky vraždí. 


Nepřihlášený uživatel

#92357

2016-09-07 08:15

Ve své přednášce vybídla Riceová nespokojené Ukrajince navštívit Libérii a pak být rádi, že žijí na Ukrajině, uvedla televize 24 Kanál.

Bývalá americká ministryně zahraničí Condoleezza Riceová tedy poradila ukrajinským občanům méně si stěžovat, převzít větší odpovědnost a „pomáhat těm, kdo mají méně."

Jeden z portálů to komentoval slovy, že se domorodí Ukrajinci museli cítit, jako když k nim promlouvá „bílý pán“.

Guardian: Západ uvrhnul svými sliby ukrajinský lid do bídy

Téměř 80% Ukrajinců v průzkumu Gallupova ústavu považuje ekonomickou situaci v zemi v roce 2015 za „bídnou". Asi 70% Ukrajinců není spokojeno se svými životy a věří, že události se vyvíjejí v zemi „špatným směrem". Ukrajina ve skutečnosti zůstává na pokraji platební neschopnosti, v zemi roste nezaměstnanost, hodnota národní měny klesla více než třikrát. Podle ukrajinského ministerstva financí je průměrný plat v zemi je o něco více než 160 dolarů. A je jedna z nejnižších v Evropě. Tolik štěstí bez reptání málokdo unese.

Condoleezza Riceová pracovala v administrativě George W. Bushe ev funkci ministryně zahraničí a poradkyně pro národní bezpečnost. Spolu s viceprezidentem Richardem Cheneym a americkým velvyslancem při OSN Johnem Boltonem, kteří představovali "jestřáby" americké zahraniční politiky v té době.


Nepřihlášený uživatel

#92358 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-07 08:17

#88281: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Proč si myslíš, že opozici v totalitách "organizuje USA"? Co tě k takové věci vede? Nedovedeš si představit, že občané mohou jednat svobodně nezávisle na totalitě či dokonce proti totalitě, přestože jim hrozí smrt bez jakékoliv pomoci či dokonce "navádění"? Nedovedeš si představit, že občané v totalitách díky nedostatku informací, nejsou schopni pochopit principy demokracie, vzdělávat se, znát a požadovat je? Žiješ v představě, že můžete jako komunisté v sedmdesátých letech utajit, že jste se vy komunisté přihlásili v Helsinkách a dodržování Všeobecné deklarace lidských práv?  

Opozice Asada je registrována v OSN a prostřednictvím OSN komunikuje se světem. 

Jaký máš důkaz, že by Američané cvičili teroristy proti Rusům v Afganistánu? Pořád platí, že masivně přímo teroristy v terorismu a zavádění komunistické (sektářské) totality školili pouze a jedině komunisté. Ti lidé, kteří to v KGB vymýšleli dnes sedí v Kremlu. 

Stát není diktátora i když ten a vy komunistická pakáž si to myslíte. Stát tvoří občané, nikoliv diktátor a je naprosto evidentní, že diktatury jsou zločinné, jako dokázalo CCCP s nacistickým Německem rozpoutáním II. světové války a mnohých válek dalších, které rozpoutaly komunisté po celém světě potom. 


Nepřihlášený uživatel

#92359 "Umírněná opozice" to bude asi něco jako TOP09...

2016-09-07 08:25

Jak islámští povstalci útočí na čtvrti pod kontrolou Assada:

Video natočené islamisty zde (vyspělé americké a turecké zbraně) :

https://www.youtube.com/watch?v=zu9ChtO1rrI


Nepřihlášený uživatel

#92360 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-07 08:27


Nepřihlášený uživatel

#92361 Re:

2016-09-07 08:28

#92353: Holan je vlastizrádce -  

 Nesezval si tu akci sám pan náměstek? Nebo tam měl být vstup jen pro zvané? To by byla diskriminace!


Nepřihlášený uživatel

#92362 Re: Re:

2016-09-07 08:32

#92361: - Re:  

 

 Je dobré se tedy ptát, jestli jsou voliči Miloše Zemana extrémisté nebo pouze ty extrémista jsi voličem Miloše Zemana? 

Odpovědí může být např. demonstrace extrémistů 17.11.2015 na Albertově za účasti Miloše Zemana. Zeman byl dokonce hlavním řečníkem na této demonstraci extrémistů. Konvička, kterého dnes Zeman charakterizuje jako magora byl tehdy s ním na jednom podiu a Miloš Zeman jeho počínání ani extrémisty pod podiem nijak nekritizoval. 

 

Kdy referendum vygeneruje extrém?

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili komunisticko-nacistického extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrku státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi". 

 


Nepřihlášený uživatel

#92363

2016-09-07 08:50

Ten žiďák Soros je snad bezednej, když si i tady platí nějakýho vlastizrádnýho čuráka.


Nepřihlášený uživatel

#92364 Re: Hav,

2016-09-07 08:54

#92354: - Hav, 

 Už místo zveřejnění textu v mediu ruské propagandy tedy parlametních listech je věc sama o sobě, která myslícího člověka má varovat. 

Obsah a dikce textu jen koreluje s místem, kde byl zveřejněn. 

Vlastní text je nechutný nejen proto, že byl zvřejněn po smrti paní Čáslavské. To, že by paní Čáslavská svého manžela z něčeho obviňovala, jsem se dozvěděl až z tohoto textu. 

Pokud sestry pana Odložila věří nesmyslům z bulvářů Rytmu života, Blesku, Aha a Parlamentních (Putinových listů) pak je otázka, jak byly či jsou schopny vnímat realitu a tedy jakou hodnotu má jejich vyjádření?


Nepřihlášený uživatel

#92365 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-07 08:56

#88281: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Muslimské mudžehedýny v Afganistánu, ze kterých vznikli Al-kajda a IS cvičili a vyzbrojovali američani proti SSSR!

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Cyclone


Nepřihlášený uživatel

#92366

2016-09-07 09:00

věděli jste to? na blbost sluníčkářů doplácí vždy jiní....


Nepřihlášený uživatel

#92367 I tady se Sorosovi vlastizrádci činí...

2016-09-07 09:02

"Filantrop" a miliardář Soros, maďarský rodák, se teď asi obzvláště věnuje financování protivládních neziskovek v Maďarsku před nadcházejícím referendem.


Nepřihlášený uživatel

#92368

2016-09-07 09:05

Oni mají ti migranti snad pravdu - jak chtějí ty karty, co se strkají do zdi a ta pak dává peníze. Prej mají bílí moc peněz. Když jim do Afriky desítky let furt cpali všechno možné zadarmo. Tak prej teď místo kukuřice a léků radši rovnou ty prachy.


Nepřihlášený uživatel

#92369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-07 09:05

#92365: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pokud i budu důvěřovat, že k nějaké pomoci docházelo, vůbec to neznamená, že docházelo k pomoci ve školení v terorismu a text nic takového dokonce ani nenaznačuje. 

Rusko (CCCP) napadlo Afganistán, to je realita. Jestli Amerika skutečně poskytovala pomoc do Afganistánu o tom jistě můžeme spekulovat, ale těžko lze spekulovat o tom, že by školili kohokoliv v terorismu. 

Co je ovšem naprostou jistotou, jak jsem již na tvůj odkaz reagoval je, že KGB ve všech komunistických totalitních zemích školila lidí z arabského světa v terorismu a teroristům všeho druhu a sekt poskytovala zázemí.

Jistotou je také to, že komunismus i nacismus jsou jen alterací jakékoliv jiné vražedné sekty ať už mluvíme o vražedné hordě Jana Žižky z Trocnova ve středověku parazitující na sektách adamitů a husitů, nebo o vražedných hordách dnešních, co jich ve světě je a bylo od komunistických vražedných "lidových milicí" všeho druhu např. Rudých khmérů až po dnešní IS atd.  

Odkazů na zdroje jsem dal dostatek a archivy jsou v ČR k dispozici i tobě, seznam archiválií, které to potvrzují jsem také již v této diskusi napsal s odkazem na diplomovou práci, které téma zpracovává. 

Tehdy vyškoleným teroristům KGB je dnes kolem padesáti let a chtějí svůj díl slávy a to jak po boku Asada tak i v IS atd. Velmi se tedy obávám, že za vnikem IS je bohužel komunistická totalita v Rusku a co je horší, dnešní KGBáci v Kremlu jsou jistě se s svými bývalými studenty - teroristy v čilém styku. 


Nepřihlášený uživatel

#92370

2016-09-07 09:18

taky mám pocit, že se to tu vrací do dob normalizace


Nepřihlášený uživatel

#92371 Re:

2016-09-07 09:22

#92370: -  

 Komunista Miloš Zeman s ruskými a čínskými poradci na Hradě takový pocit opravdu evokuje již tři roky. Stejně tak to evokují jeho opilecké výlevy a oplzlosti. 


Nepřihlášený uživatel

#92372 Re: Re:

2016-09-07 09:27

#92371: - Re:  

 Ty drž hubu, kolaborantskej šmejde! To je práce vás zfašizovanejch exbolševiků ze zasraný pražský kavárny!


Nepřihlášený uživatel

#92373 Re: Re: Re:

2016-09-07 09:29

#92372: - Re: Re:  

 Bolševikem a to nikoliv ex, ač je tomu tak formálně, je soudruh Miloš Zeman, u kterého je skutečně možné analyzovat i jednání nacistické, proto si ho přece volil. 

Já a ex-bolševik to je opravdu legrační představa, nenajdeš v jediném mém příspěvku ani náznak náklonnosti k libovolné totalitní idelogii natož ke komunistické či nacitické sektě. 


Nepřihlášený uživatel

#92374 Re: Re:

2016-09-07 09:34

#92371: - Re:  

Ty šmejde, neber si našeho prezidenta do té své huby. Nesaháš mu ani po kotníky.


Nepřihlášený uživatel

#92375 Re: Re: Re:

2016-09-07 09:40

#92374: - Re: Re:  

 Bylo by možné, respekovat Miloše Zemana v ústavní pozici, pokud by neporušoval volební zákona a Ústavu při získávání moci, jak konstatuje NSS ve dvou rozsudcích. 

Bylo by možné jej tolerovat, pokud ovšem po získání moci dále Ústavu neporušoval, dále nelhal a neobklopil se velmi podivnými lidmi, kteří dokonce nemají šanci získat bezpečnostní prověrku státu a tedy jsou bezpečnostním rizikem pro občany této země a bohužel také EU. 

A jistě se v klidu shodneme, že v mém příspěvku není ani náznak lži, nepravdy či propagandy. 

Jak si vlatně přestavuješ to nesahání po kotníky?

Např. tak, že Miloš Zeman v jeho životě nevyprodukoval jedinou korunu daní, neboť nikdy nepracoval v sektoru, který by daně platil a vytvářel, ale vždy a to skutečně vždy byl přisátý tam, kde se daně spotřebovávaly a spotřebovávají. Naproti tomu já, jsem vždy pracoval a pracuji v sektoru, který daně vytváří a daně platí. 

Nebo si to představuješ tak, že nesáhání ke kontníkům je tím, že nemám dvě podivná manželství, psychotickou ozbrojenou ženu a podivnou dcerunku s podivnými zálibami? 

Nebo si to snad představuješ tak, že je to proto, že jsem se vždy obrovským obloukem vyhýbal lidem jako je Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Kmoníček, Hlinovský, Tvrdík, Augustin či Buriánová nebo Vičanová?

Nebo to snad bude tím, věcně kritizuji velmi podivné jednání Miloše Zemana a přesně zdůvodňuji proč jej kritizuji? 

Nebo je to tím, že ty jsi jeho volič a já nikoliv?