MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92427

2016-09-08 08:37

Neexistuje totiž konflikt mezi občany, existuje konflikt mezi voliči Miloše Zemana, kteří jsou demokraty a tím, co Miloš Ejakulát Zeman provádí v politice. 

Je tu skutečně 18 % "podivných lidí", kteří jsou schopni jeho lži označovat za pravdu dle CVVM, ale ostatní občané mu buď nevěří vůbec 15 % a nebo o něm více či méně pochybují, ale pochybují. 

"Dneska jsem potkal jednoho voliče Zemena a Babiše. No lidi kdyby jste viděli co to bylo za debila. Vypitý žok s panděrem od piva, plešatý s taškou Kaufland. No vypadal podobně jako ten manžel Růžičkové ze Slunce, seno jahody. To byl takový potrat, že jsem se pochacal málem smíchem. Takový jsou u nás v městě všichni co volí Zemana, Babiše nebo toho trotla Adama, Bartoše. Zavřel bych je všechny do blázince asi tak : DDD"

Nemám problém s žádným voličem Miloše Zemana, neboť byli obelhání a dnes je obrovské části jeho voličů naprosto jasné. Bylo a je s nimi odporně manipulováno, jak konstatuje i Nejvyšší správní soud.  

   Nemám dokonce problém ani s oněmi 18 % starších patnácti let, kteří jsou schopni lži Miloše Ejakuláta Zemana označit za pravdu, neboť prostě hloupí lidé jsou, s tím se mnoho nenadělá. Potkávat se s takovými lidmi logicky nechci a ani se s nimi nepotkávám neboť člověk, označující lež za pravdu je člověkem nebezpečným a to především pro sebe. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92471 Re:

2016-09-09 03:17:39

#92427: -  

 mel jsi se i posrat, tak jako je posrana prazska kavarna. Vy uz v blazinci jste a ten blazinec se jmenuje

 migracni krize...vami podporovana ovsem. Vase nelogicnoost, snad muze oslovit pritrouble studenty gymnazii.

ta manipulace, je ze strany vsech oficialnich medii CT nevyjimaje naprosto strasna.