MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#92426 Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 08:25

#92422: AŤ ŽIJE ZEMAN! - Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 Ty si soudruhu vymýšlíš jak Miloš Ejakulát Zeman, nějaký rozsudek v tomto smyslu znáš? 


Nepřihlášený uživatel

#92427

2016-09-08 08:37

Neexistuje totiž konflikt mezi občany, existuje konflikt mezi voliči Miloše Zemana, kteří jsou demokraty a tím, co Miloš Ejakulát Zeman provádí v politice. 

Je tu skutečně 18 % "podivných lidí", kteří jsou schopni jeho lži označovat za pravdu dle CVVM, ale ostatní občané mu buď nevěří vůbec 15 % a nebo o něm více či méně pochybují, ale pochybují. 

"Dneska jsem potkal jednoho voliče Zemena a Babiše. No lidi kdyby jste viděli co to bylo za debila. Vypitý žok s panděrem od piva, plešatý s taškou Kaufland. No vypadal podobně jako ten manžel Růžičkové ze Slunce, seno jahody. To byl takový potrat, že jsem se pochacal málem smíchem. Takový jsou u nás v městě všichni co volí Zemana, Babiše nebo toho trotla Adama, Bartoše. Zavřel bych je všechny do blázince asi tak : DDD"

Nemám problém s žádným voličem Miloše Zemana, neboť byli obelhání a dnes je obrovské části jeho voličů naprosto jasné. Bylo a je s nimi odporně manipulováno, jak konstatuje i Nejvyšší správní soud.  

   Nemám dokonce problém ani s oněmi 18 % starších patnácti let, kteří jsou schopni lži Miloše Ejakuláta Zemana označit za pravdu, neboť prostě hloupí lidé jsou, s tím se mnoho nenadělá. Potkávat se s takovými lidmi logicky nechci a ani se s nimi nepotkávám neboť člověk, označující lež za pravdu je člověkem nebezpečným a to především pro sebe. 


Nepřihlášený uživatel

#92428 Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 08:39

#92422: AŤ ŽIJE ZEMAN! - Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 Zeman by se měl daleko lépe v protialkoholní léčebně. Až bude v budoucnu badateli zkoumáno jeho působení, bude zjištěno, že nevládl svým životem, ale ovládaly ho ruské FSB a GRU a to nejen z důvodu alkoholismu a zaplatení se s organizovaným zločinem a obrovským zlodějinám na kterých se podílel. 

 Je dobré se tedy ptát, jestli jsou voliči Miloše Zemana extrémisté nebo pouze ty extrémista jsi voličem Miloše Zemana? Je dobré se také ptát, jak velký vliv mají lži (porušování zákonů a ústavy) Miloše Zemana na to, že jsi extrémistou. 

Odpovědí může být např. demonstrace extrémistů 17.11.2015 na Albertově za účasti Miloše Zemana. Zeman byl dokonce hlavním řečníkem na této demonstraci extrémistů. Konvička, kterého dnes Zeman charakterizuje jako magora byl tehdy s ním na jednom podiu a Miloš Zeman jeho počínání ani extrémisty pod podiem nijak nekritizoval. 

 

Kdy referendum vygeneruje extrém?

Odpověď je prostá, když se nedodrží základní demokratické principy, ústava v celé její šíři a např. se tím pádem občané přestanou chovat odpověďně. 

Přímo zářným příkladem zneužití "referenda" - přímá volba je v druhém kole referendem - bylo zvolení Miloše Zemana. Ten masivně lhal a porušoval volební zákon, dokonce to musel konstatovat i Nejvyšší správní soud a to dokonce ve dvou rozsudcích, přesto dostal většinu hlasů, občané podlehli lžím a přestali se chovat odpovědně - tedy začali jednat neústavně a zvolili komunisticko-nacistického extrémistu - porušovatele volebního zákona. 

V tomto případě tedy referendum vygenerovalo extrém a na pět let nasměrovalo tento stát do extrému. Je to velmi vážné je potřeba, aby takovou věc zkoumal nejen ústavní soud, ale také parlament. Měla být dávno ustavena vyšetrující komise k situaci na Hradě, žijeme skutečně v absurdním stavu, jako občané tvoříme stát, ale nemáme ani tu nejmenší možnost dohlížet na poradce Miloše Zemana, neboť nemají bezpečnostní prověrky státu. 

Toto generuje stav, že mnozí z nás nechceme nést odpovědost za Zemana a jeho, možná až zločinné, jednání. Vzniká stav, kdy velká část společnosti dokonce ani nechce sledovat tu část veřejného prostoru, kterou Zeman má možnost ovlivňovat, nechtějí dokonce ani slyšet jeho jméno a nikoho z jeho okolí. 

Je dobré se zamýšlet i nad tím, jestli vlastní otázka referenda už nemůže být extrémistická a kdy se tak stane a bude. Stejně tak je potřeba se zamýšlet, zdali otázka neextrémistická či dokonce naprosto legitimní, může ve společnosti vyvolat extrémismus a tedy je následně degradována (degenerována) na otázku extrémistickou. 

Matějka ze Svobodných se mi velmi nelíbil, a hlavně se mi nelibil způsobem argumentace. Dokonce bych řekl, že je to naverbovaná osoba ruskou propagandou, nejen z důvodu jeho "kladného vztahu k Robejškovi". 


Nepřihlášený uživatel

#92429 Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 08:41

#92422: AŤ ŽIJE ZEMAN! - Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 

Ty jsi člověče blázen. To je jediné, co tě v životě napadlo a co jsi dokázal "demokrate" zformulovat do sedmi slov? 

 Všechny články pana Peroutky, které tak zpopularizoval idiot Ovčáček jsem četl několikrát. Není v nich ani náznak fascinací jakoukoliv totalitní ideologií a není v ních aní náznak antisemitismu. Platí také Peroutkův text o vytrhávání z kontextu. 

Oháním se rozsudky NSS o tom, že Zeman porušoval volební zákon, nikoliv rozsudkem posledním o tom, že lhal a má uveřejnit omluvu. 

Teď k vlastnímu textu pana Peroutky:

"Musím učinit přiznání, nemám žádného telentu k antisemitismu....."

....když někdy myslíme špatne jsou to ryze české a arijské chyby......

kdybych také chtěl vytrhávat z kontextu, což je ale u článků pana Peroutky opravdu zvěrstvo, neboť většinou až poslední dva odstavce jsou klíčové pro celý text a bez posledních dvou odstavců by vlastní text neměl smysl.

V tomto konkrétním je to ale odstavec první, který by mohl znít - "budu popisovat antisemistkou společnost a rozdíly mezi německou a českou antisemitskou společností a důvody rozdílu, já antisemita nejsem. "

Ani dnes není text antisemitský, je to text popisující stav tehdejší společnosti - antisemitské společnosti. Je to bohužel neuvěřitelně přesný popis tehdejší doby. To neznamená, že se popisovatel s antisemitismem (popisovaným z pohledu jakéhosi "průměrného Čecha" identifikuje. 

Pokud z toho někdo dnes usuzuje na to, že Peroutka byl antisemita, pak je to blázen. Text navíc vyšel těsně před okupací ČSR v březnu 1939 v době, kdy bylo okupováno pohraničí, v době kdy republika již prakticky přestala existovat a antisemitismus i v ČR propukl naplno. 


Nepřihlášený uživatel

#92430 Re:

2016-09-08 08:42

#92421: Zkurvysyn Obama -  

 A pak, že voliči Miloše Zemana nemají psychické problémy s vlastním životem a nepodléhají generování extrémismu Milošem Zemanem :-/. 

Je dobré připomenout, že Miloš Zeman nezná svého otce a jeho matka soudružka učitelka jej mlátila tak, že si to ještě v semdesáti letech živě vybavuje a otázka je, jestli si to vybavují i jeho spolužáci ze školy, kde jeho matka také mlátila i další děti, dle vyjádření Miloše Zemana si dokonce doma k tomuto účelo chystala vařečku. Pokud by tomu tak bylo, usvědčil Miloš Zeman svojí matku z tresné činnosti a potvrdil patologické prostředí v kterém vyrůstal. Děti mlácené jeho matkou by dnes po usvědčení z této trestné činnosti měly žádat po státu odškodné. 


Nepřihlášený uživatel

#92431 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-08 09:18

#92337: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pořád platí, že nerozumíš psanému textu a meleš akorát hovna, šmejde. A samozřejmě platí, že Kalousek je zloděj a vlastizrádce, stejně jako jeho voliči. A ze všeho nejvíce platí, že nemáš žádný argument, tupá Kalouskova zlodějská píčo.


Nepřihlášený uživatel

#92432

2016-09-08 09:20

Tak se to vysvětlilo, tuhle petici založili zlodějští šmejdi a vlastizrádci od Kalouska, aby odpoutali pozornost od svých zločinů. Kalousek je zemský škůdce, zloděj miliard a vrah!


Nepřihlášený uživatel

#92433 Re:

2016-09-08 09:25

#92432: -  

 A čím chceš takovou blbost dokázat? Stabilizací veřejných financí, snížením nákladů na dluhovou službu, nezaměstaností menší o 3 % body v době krize, než měl Miloš Zeman v době oposmluvního kupčení? Nebo to snad chceš dokázat získem z riskatního zajištění kurzových rizik v době, kdy byl Kalousek ministrem financí. 

Nebo to snad budeš prokazovat znovuzavedením zdanění hazardu, které oposmluvně zrušili soudruzi Zeman a Klaus v době oposmluvního kupčení? 


Nepřihlášený uživatel

#92434 Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 09:25

#92426: - Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 Ty jsi také falešný černoprdelník, šmejde, jako ten zloděj Kalousek?


Nepřihlášený uživatel

#92435 Re: Re:

2016-09-08 09:27

#92433: - Re:  

 Chceš omlouvat zlodějny a další zločiny svého zkurveného kolaborantského banderovského vůdce bláboly o procentech? Tak to jsi ještě idiot, než jsme u voliče TOP09 doufali. :D

 

A víš o tom, že je Kalousek také ožrala jako prase? Ty budeš asi stejný, viď ty dobytku z hoven?


Nepřihlášený uživatel

#92436 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-08 09:31

#92431: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Problém je v tom, že u Zemana naprosto jasně vím, že se podílel na spolukradení 14 mld. hotovosti z MUS, když 46 % této hotovosti, dolů, strojů, atd. vyměnil za 650 mil. a svůj podil na této zlodějině navíc sám potvrdil nestoudným lhaním, že on to nebyl. 

U Kalouska se žádná zlodějina neprokázala a co více, není ani makroekonomicky viditelná na rozdíl od zlodějin Miloše Zemana, kde přes masivní zadlužování státu má Zeman nezaměstnanost o 3 % body větší než Kalousek v době krize.

Přestože Miloš Zeman masivně zadlužoval, jeho vláda nic neudělala - neexistuje rychlostní koridor - penize se rozkradly, neexistují dálnice jejich stavbu jako zahájil v režimu PPP - peníze se rozkradly, neexistuje režim údržby silnic a dálnic - peníze se rozkradly, neexistují základní koncepce státu. Co vlastně Zemanova vláda dělala? To opravdu jen kradli? Pokud o něčem víš, co Zemanova vláda skutečně započala a také se dokončilo, rád si to přečtu. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

Zeman měl opět pravdu!

#92437 Kdy se zfašizovaná zmrdovská "pražská kavárna" omluví a odtáhne do prdele?

2016-09-08 09:34

Peroutka tančil s nacisty. Tak rozhodl soud.


Nepřihlášený uživatel

#92438 Re: Re: Re:

2016-09-08 09:35

#92435: - Re: Re:  

 Neomlouvám žádné zlodějiny nikoho, to je z mých příspěvků naprosto zřejmé. Kalousek byl vyšetřován mnohokrát, zlodějina se neprokázala nikdy žádná, tedy neexistuje. 

Je to uvěřitelná věc, neboť Kalouskův život koreluje s tím, že není zloděj, není kriminálník, nestýká se se zločinci např. nebyl StBákem, komunistou.  Nezaložil stranu na zlodějich a zlodějinách, jako např. VV. 

Pravdivé jsou věci, které korelují s naší zkušeností s lidmi, událostmi, v ideálním případě dokumenty vlády. Konzistentnost člověka tvoří ti, kdož jej obklopují. Proto je Miloš Zeman zločinec a Kalousek nikoliv. 


Nepřihlášený uživatel

#92439

2016-09-08 09:37

Ta pravdolásková kolaborantská píča Hollan už poznala, zač je toho loket. Žádnej zasranej vlastizrádce z kaváren z hoven vlastencům neunikne!


Nepřihlášený uživatel

#92440 Re: Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 09:45

#92434: - Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 Je zvláštní, že si přečteš jasnou argumentaci, proč je Miloš Zeman zločinec, je to mnohokrát zdůvodněno, jsou citovány vládní dokumenty pod kterými je podpsán, jsou jeho zlodějiny dokonce jasně patrné z makroekonomických údajů, existují dokonce soudní rozsudky a to nejen z ČR, ale i ze zahraničí,  ale ty pořád si trváš na svém jako naprostý blázen, jaký je Miloš Zeman "ekonom" a "mravní autorita", přestože dokonce ani nedokážeš napsat, proč jsi ho volil natož, aby jsi dokázal zdůvodnit, proč je odbroníkem alespoň v tom, co vychodil v době komunismu.

Naproti tomu nemáš také naprosto žádný argument, rozhodnutí soudu, vládní dokument, projev ve Sněmovně, atd. co by mělo dokazovat (alespoň zdůvěryhodnit) tvé tvrzení, že je Kalousek zloděj miliard a přesto si na takové hlouposti trváš.

Tedy konzistentní jsi pouze v tom, že tvrdíš, že lži jsou pravdu. CVVM skutečně takové lidi identifikuje jako "věřící ve svatého Zemana", tedy 18 % starších 15 let dle CVVM je schopno lži Miloše Zemana vydávat za pravdu a důvěřovat mu. Není to číslo extra velké a je tedy uvěřitelné, nelze očekávat, že by v populaci stižené 40 lety komunistického školství  symbolizovaného matkou Zemana mlátící děti, byli všichni schopni rozpoznat jeho zločinnost a lhaní. Na to je bohužel jeho lhaní přiliš profesiální, neboť mu jej připravují s velkou pravděpodobností ruské zpravodajské služby, proto také tak koreluje s ruskou propagandou v češtině. 

 


Nepřihlášený uživatel

#92441 Re: Kdy se zfašizovaná zmrdovská "pražská kavárna" omluví?

2016-09-08 09:47

#92437: Zeman měl opět pravdu! - Kdy se zfašizovaná zmrdovská "pražská kavárna" omluví? 

 Pokud takové rozhodnutí soudu máš k dispozici, rád si jej prostuduji, ale je logické, že nic takového neexistuje a nejen proto, že by se soudce vystavil tvrdému trestnímu postihu. 

---------------

Ty jsi člověče blázen. To je jediné, co tě v životě napadlo a co jsi dokázal "demokrate" zformulovat do sedmi slov? 

 Všechny články pana Peroutky, které tak zpopularizoval idiot Ovčáček jsem četl několikrát. Není v nich ani náznak fascinací jakoukoliv totalitní ideologií a není v ních aní náznak antisemitismu. Platí také Peroutkův text o vytrhávání z kontextu. 

Oháním se rozsudky NSS o tom, že Zeman porušoval volební zákon, nikoliv rozsudkem posledním o tom, že lhal a má uveřejnit omluvu. 

Teď k vlastnímu textu pana Peroutky:

"Musím učinit přiznání, nemám žádného telentu k antisemitismu....."

....když někdy myslíme špatne jsou to ryze české a arijské chyby......

kdybych také chtěl vytrhávat z kontextu, což je ale u článků pana Peroutky opravdu zvěrstvo, neboť většinou až poslední dva odstavce jsou klíčové pro celý text a bez posledních dvou odstavců by vlastní text neměl smysl.

V tomto konkrétním je to ale odstavec první, který by mohl znít - "budu popisovat antisemistkou společnost a rozdíly mezi německou a českou antisemitskou společností a důvody rozdílu, já antisemita nejsem. "

Ani dnes není text antisemitský, je to text popisující stav tehdejší společnosti - antisemitské společnosti. Je to bohužel neuvěřitelně přesný popis tehdejší doby. To neznamená, že se popisovatel s antisemitismem (popisovaným z pohledu jakéhosi "průměrného Čecha" identifikuje. 

Pokud z toho někdo dnes usuzuje na to, že Peroutka byl antisemita, pak je to blázen. Text navíc vyšel těsně před okupací ČSR v březnu 1939 v době, kdy bylo okupováno pohraničí, v době kdy republika již prakticky přestala existovat a antisemitismus i v ČR propukl naplno. 


Nepřihlášený uživatel

#92442 Re:

2016-09-08 09:53

#92439: -  

 

A čím se tvoje "inteligence" projevuje? Tím, že vůbec nejsi schopen popsat proč jsi Miloše Zemana volil? :-) 

Zemana bohužel nevolila integitnější část občanů a byť průzkum CVVM nezveřejňuje sociologickou studii respondentů, nabízí se, že oněch 18 % občanů starších patnácti let, kteří jsou schopni lži Miloše Zemana označovat za pravdu, jsou spíše lidé na hranici demence. 

Volil jsi ho proto, že:

-"privatizoval" MUS tak, že dnes má švýcarská vláda 14 mld. korun českých občanů, které MUS měla určeny na rekultivace - na platy učitelů např. pro porovnání, chtějí přidávat 3 mld. ročně!!! - tedy čtyři roky by mohli přidávat učitelům a ještě by jim 2 mld. zbyly na další rok. Peníze jsou nyní majektu švýcarské vlády!!!!!

-"privatizoval" za jednu korunu IPB a přičemž nidko nikdy nezveřejnil, kolik nucený správce na jeden den dostal zaplaceno za "popis privatizace". 

-prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. a jehož uznání vymohly vlády minulé, za neznámou hodnotu a v podstatě i neznámo kam - tedy ztráta může 80 mld. ale může také více jak 100 mld.   Pokud je ztráta z prodeje dluhu Ruska 80 mld. korun, mohli by učitelům přidáva 3 mld. ročně po dobu 26 let a znovu by vláda stále ještě 2 mld. zbyly. Kdo nyní má ruský dluh a co z něj financuje je naprostá záhada, je možné, že z toho byla financovaná i volební kampaň Zemana, byť tam je daleko pravděpodobnější, že to bylo díky podvoduům s DPH ruskou státní firmou Gazprom na našem území. 

-lhal o všem o čem během kampaně promluvil, od svého zdravotního stavu a rodině, přes tým až po jeho působení v oposmluvním kupčení s KGBákem Klausem

-jej Nejvyšší správní soud shledal hned ve dvou rozsudcích lhářem porušujícím Volební zákon a tedy Ústavu

-si na inaguraci uvázal kravatu s pořadím barev ruské trikolory

-porušil Ústavu tím, že jeho jednání vedlo k rozpuštění řádně ustavené Sněmovny, kdy se dokonce k tomuto velezránému činu přiznal, když mluvil o tom, že to byl "dárek voličům". 

-masivně lhal o pánech Peroutkovi, Stránském a Churchillovi, v projevu "o holokaustu"

-když spáchal společně s Kmoníčkem velezradu tím, že do smlouvy s Čínou chtěl dát pravidelné návštěvy číňanů v ČR, přesně jak Kmoníček v DVTV takové jednání popsal jako velezrádné.

-jmenoval dva StBáky Komorouse  a Laubeho generály a nejmenoval profesorem vysokoškolského pedagoga s odazem, že dokonce "jen" spolupracoval s StB. 

-vyznamenal StBáky či možná dokonce KGBáky, vyznamenal ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

-setrvale poškozuje demokracii v této zemi relativizací hodnost, masivním lhaním a propagací bulváru, legitimizací extrému

Milošku žaluj I.

Milošku žaluj II. 


Nepřihlášený uživatel

#92443 To je vše co po Miloši Zemanovi a dluhu Ruska více jak 100 mld. zbylo? Na co používají ony peníze?

2016-09-08 10:00

Nejspíše i na udržení Zemana na Hradě a udržení si vlivu Ruska v ČR. 

To je vše, co po Zemanovi a dluhu Ruska více jak 100 mld. korun zbylo. 

34. Návrh na sjednání Smlouvy o postoupení pohledávek za úplatu mezi Českou republikou - Ministerstvem financí a Falkon Capital a. s. a návrh na sjednání Dodatku č. 2 k Dohodě mezi vládou České republiky a vládou Ruské federace o vypořádání zadluženosti bývalého SSSR a Ruské federace vůči České republice ze dne 17. června 1994
č. j. V255/2001
---------------

V l á d a projednala návrh předložený ministrem financí a přijala

u s n e s e n í č. 641/V.

Vláda předložený materiál projednávala na uzavřeném jednání schůze.

Usnesení 641 logicky soudruh Miloš Zeman nezveřejnil a nezveřejňuje. Vládám před Zemanem se podařilo na Rusku vymoci uznání dluhu, Zeman dluh Rusku prostě "odpustil". Proto je dnes asi v ústavní pozici a proto si na inauguraci uvázal kravatu s ruskou trikolorou. Proto slaví své narozeniny v ruské restaraci přestože ta česká byla v NY prakticky hned vedle. Miloš Zeman je velmi divná osoba obklopená ještě divnějšími lidmi bez bezpečnostních prověrek státu. 


Nepřihlášený uživatel

#92444

2016-09-08 10:35

Pokud by dnes soud rozhodoval podle měřítek, které použil na Svobodu a Hudečka o Zemanově vládě a i jen "rozhodnutích" MUS, ruský dluh, "privatizace" IPB, musel by Miloš Zeman dostat trest v kumulované výši minimálně 100 let. 

Exprimátoři Svoboda a Hudeček jsou
vinni v kauze Opencard. Dostali podmínku

 


Nepřihlášený uživatel

#92445

2016-09-08 10:38

praha buzerantu mrdarna

 


Nepřihlášený uživatel

#92446 Re:

2016-09-08 10:41

#92445: -  

 Máš  psychické problémy? Důvodem může být to, že jsi volil Miloše Zemana a věříš jeho naprostým blábolům. 


Nepřihlášený uživatel

#92447 Re: Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 10:46


Nepřihlášený uživatel

#92448 Re:

2016-09-08 14:46

Ty vole, co je to za klauni, zapomnel jste na protekcni vycisteni Schwarzenbergovych rybniku?


Nepřihlášený uživatel

#92449 Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 14:47

#92429: - Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 

 

Nyní se však ukazuje, že nic nemusí být tak jednoznačné. Po sociálních sítích začala kolovat část ofoceného článku Ferdinanda Peroutky z časopisu Přítomnost z prosince 1938, tedy po zabrání čsl. pohraničí. Z útržků článku například vyplývá Peroutkovo ubezpečení Němcům, že po zabrání Sudet jim od nás nehrozí žádné nebezpečí a že budeme loajální.

"Zachováme slib loajality k Německu právě tak, jako jsme chtěli zachovat své spojenecké smlouvy. Po stránce věrnosti danému slovu nejsou s námi špatné zkušenosti,“ psal tehdy Peroutka.

Dále pak například novinář Ferdinand Peroutka mluvil o tom, že nacistické Německo nyní pěstuje svoji údajnou národní filozofii. "V loajálním styku s Německou říší chceme pracovati pro další život svého národa na prostoru, který nám zůstal. Němci, kteří zejména nyní pěstují národní filozofii, jistě uznají, že hodláme přitom zachovat svou svébytnost a že i v nové situaci učiníme vše, abychom se neproměnili v národ bezcharakterních jedinců. Proto je možno i radno nové vztahy k Německu hned od počátku založit na upřímnosti,“ stálo v Peroutkově článku "Nový poměr k Německu“.

Co přesně napsal Ferdinand Peroutka v článku Nový poměr k Německu v prosinci 1938:

Také Německo nechť vezme na vědomost, že se pokládáme za odzbrojené proti němu. Nebude žádného českého spiknutí. Český národ bude v sousedství zesílivšího Německa bojovat o sebe tak, jako o sebe bojoval po celé devatenácté století v Rakousku: prací a knihou. Kdyby někdo v Německu nyní, když jsme pozbyli svých spojenců i svých přirozených ochranných hranic, a když ze všech stran by mohlo německé vojsko volně proudit do Čech, ještě předstíral, že se Německo cítí námi ohroženo, nepočínal by si upřímně. Nejsme na to dost silní, abychom mohli ohrozit; a nejsme dost pošetilí, abychom tak chtěli učinit a nést důsledky toho. Zachováme slib loajality k Německu právě tak, jako jsme chtěli zachovat své spojenecké smlouvy. Po stránce věrnosti danému slovu nejsou s námi špatné zkušenosti.

Ať nás cokoliv od Němců dělí, jedna věc nás s nimi spojuje: byli jsme, oni a my, v září jediní dva národové, kteří byli ochotni pro svou věc bojovat. U národa s morálkou tak bojovnou, jako mají Němci, to není bez významu. Zasloužíme snad v jejich očích všeho, ale ne opovržení. Myslím, že to bylo také vidět na styku mezi postupující německou armádou a naší ustupující.

V loajálním styku s německou říší chceme pracovati pro další život svého národa na prostoru, který nám zůstal. Němci, kteří zejména nyní pěstují národní filosofii, jistě uznají, že hodláme při tom zachovat svou svébytnost a že i v nové situaci učiníme vše, abychom se neproměnili v národ bezcharakterních jedinců. Proto je možno i radno nové vztahy k Německu hned od počátku založit na upřímnosti.



Nepřihlášený uživatel

#92450 Re: Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 15:34

#92449: - Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 Po sociálních sitích "kolují" opravdu roztodivné věci, jen Ovčáček pořád nic nenašel a co je na věci nejlepší, ani nikdy nenajde. To souvisí totiž s konzistencí pana Peroutky, jeho celoživotními postoji a lidmi s kterými se celoživotně potkávala a kteří jej obklopovali. 

Podle toho se totiž pozná, že je Miloš Zeman velmi podivní osoba neboť s lidmi, kteří jej obklopují se drtivá většina občanů této země potkávat nechce a co více ani jim nedůvěřuje, viz. volební preference Zemanovců. 

Horší je, že tito lidé jsou dokonce pro stát nebezpeční, nejsou jen "divní" jsou nebezpeční, neboť nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu.