MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92431 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-08 09:18

#92337: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pořád platí, že nerozumíš psanému textu a meleš akorát hovna, šmejde. A samozřejmě platí, že Kalousek je zloděj a vlastizrádce, stejně jako jeho voliči. A ze všeho nejvíce platí, že nemáš žádný argument, tupá Kalouskova zlodějská píčo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92436 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-08 09:31:25

#92431: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Problém je v tom, že u Zemana naprosto jasně vím, že se podílel na spolukradení 14 mld. hotovosti z MUS, když 46 % této hotovosti, dolů, strojů, atd. vyměnil za 650 mil. a svůj podil na této zlodějině navíc sám potvrdil nestoudným lhaním, že on to nebyl. 

U Kalouska se žádná zlodějina neprokázala a co více, není ani makroekonomicky viditelná na rozdíl od zlodějin Miloše Zemana, kde přes masivní zadlužování státu má Zeman nezaměstnanost o 3 % body větší než Kalousek v době krize.

Přestože Miloš Zeman masivně zadlužoval, jeho vláda nic neudělala - neexistuje rychlostní koridor - penize se rozkradly, neexistují dálnice jejich stavbu jako zahájil v režimu PPP - peníze se rozkradly, neexistuje režim údržby silnic a dálnic - peníze se rozkradly, neexistují základní koncepce státu. Co vlastně Zemanova vláda dělala? To opravdu jen kradli? Pokud o něčem víš, co Zemanova vláda skutečně započala a také se dokončilo, rád si to přečtu. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády