MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94747 Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:16

#94746: - Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova..... 

 Nikde jsem nepopřel, že v Saudské Arabii je diktatura. Nikdy jsem už vůbec nenapsal, že je tam demokracie. Co je potřeba jasně říci, že tato diktatura je ochotna plnit mezinárodní závazky nejen o zbrojení a především nijak nebrání nakládat s majetkem odpůrců této totality ve smyslu - majetek si prodej a odstěhuj se, pokud s režimem v Saudské Arabii nesouhlasíš. 

To jak velmi dobře víš, komunistické režimy nepřipouští a nepřipouštěly vůbec, natož aby umožňovali naprosto beztrestný odchod ze země či dokonce návrat. Saudská Arabie dokonce ani nezbavuje občanství své oponenty, jak to dělaly komunistické režimy. 

Pokryteckého na mém názoru není nic. Vážím jak moc mne konkrétně totalita v Sudské Arábii ohrožuje a jak moc porušuje lidská práva a zdali je možné, se porušování lidských práv v Saudské Arabii nějakým legálním a také "levným" způsobem vyhnout a logicky to porovnávám s komunistickou totalitou zde, kterou velmi dobře znám a s jinými totalitami v rámci součaného světa. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94750 Re: Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:18:45

#94747: - Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova..... 

 Ty jsi normální islámský terorista. Ty tu obhajuješ nejhorší středověkou islámistickou diktaturu, kamenování a sekání rukou trapným poukazováním na jiné...