MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#94726

2016-10-11 06:55

Multikulturalismus - krycí název pro genocidu západních národů a islamizaci.


Nepřihlášený uživatel

#94727

2016-10-11 07:09

Za Assada mohli v Sýrii žít nejen muslimové, ale i křesťané, Jezídé a jiná náboženství v míru. A také v míru v Sýrii žili. Islám jiná náboženství vylučuje. Tam kde vyhrála opozice financovaná západem, tak byli křesťané popraveni a nebo museli utéct.

 

Sýrie před válkou:

 

https://youtu.be/8AaN-kUucF4?t=34

 

13.7.2011 - situace v době, kdy začínalo násilí eskalovat: https://www.youtube.com/watch?v=SieYTLsWaEM

 

1.5.2015 Aleppo ještě před tím než se do konfliktu vložilo Rusko - po západní prodemokratické podpoře rebelů pohled na zničené Aleppo z dronu:

 

https://www.youtube.com/watch?v=IKP3_dqwuIQ


Nepřihlášený uživatel

#94728

2016-10-11 07:47

SA úmyslně zmasakrovala stovky civilistů a soudruzi z USA hluboce přemýšlí o omezení dodávek zbraní do SA a vůbec nejde o pokrytectví, fuj.


Nepřihlášený uživatel

#94729

2016-10-11 08:08

Americká podpora umožňuje masovou vraždu

 

Saúdské bombardování pohřbu v jemenském Saana zabilo asi 200 – ještě neznáme přesný počet – a zranilo více než 500 lidí.

 

Nikdo nevěří popření Saúdů: tahle akce byla jasně speciálně připravena. Neměli bombardovat jen jednou: vrátili se znovu, aby na pozůstalé shodili smrt a zkázu. A nebyli to jen tak nějací pozůstalí: byl to pohřeb otce hútíjského ministra vnitra Jalala al Rowaishana, za přítomnosti mnoha vládních úředníků. Mezi mrtvými byl i starosta města Saana: zatím nevíme, zda přežil ministr vnitra.

 

O této válce nechce nikdo mluvit. USA vesměs dodržovaly rozpačité mlčení, až doteď: v reakci na toto nejnovější zvěrstvo vydala Rada pro národní bezpečnost lakonické prohlášení, plné všech potřebných, moderních frází, jako – „ hluboké znepokojení“, „problémy“, „ne bianko šek“, i když přesto opakuje neobhajitelné důvody USA pro finanční pomoc, asistenci a umožnění toho, co je prostě naprosté vraždění civilistů: „stále pomáháme Saúdské Arábii, pokud jde o obranu její územní celistvosti.“

 

Samotná myšlenka, že Jemen – což je pravděpodobně nejchudší stát na tváři země – je hrozbou pro „územní celistvost“ Saúdskoarabského království je groteskní vtip. Už jsem psal o historických kořenech povstání v Jemenu, viz zde, zde a zde – ale ve stručnosti: saúdská invaze do Jemenu je válkou v zastoupení jménem Spojených států, která přešla do saúdské rozpínavosti. Jistě, mohl by se z toho udělat větší případ, než ruské opětovné připojení Krymu – který byl koneckonců ruskou oblastí už od dob Kateřiny Veliké. Jemen nikdy nebyl součástí Saúdského království: je to starobylá země, jejíž kořeny jako samostatného subjektu předcházejí narození Krista.

 

Zatímco syrská občanská válka byla předmětem množství debat, válka v Jemenu nezískala téměř žádnou pozornost. Donald Trump jí zmínil jen okrajově a Hillary Clintonová o ní neřekla jediné slovo – z dobrého důvodu.

 

Důvodem je skutečnost, že za jejího vládnutí na ministerstvu zahraničí ona a její tým spolupracovali se Saúdy na vytvoření vojenské mašinérie, která nyní kosí jemenské civilisty po tisících.

 

Byl Štědrý den 2011 a zaměstnanci v temném zákoutí u Hillary slavili. Slavili křesťanské svátky? Sakra ne! Byli přešťastní z „dobré zprávy“ – když Jake Sullivan, zástupce náčelníka štábu Hillary, napsal v hlavičce emailu, že saúdský princ Salman (nyní saúdský král, tehdy hlavní vyjednavač za saúdskou stranu) podepsal s Boeingem zbrojní dohodu na 29,4 miliard dolarů. Prodej zahrnoval: více než 80 stíhaček F-15, které nyní ve válkou rozervaném Jemenu vraždí řidiče sanitek, děti a všechny ostatní, co se shodou okolností ocitnou v dosahu. „To není špatný vánoční dárek“, poznamenal jeden vysoce postavený úředník v řetězci emailů, zveřejněném na požadavek dle zákona o svobodě informací. Konečným příjemcem toho všeho byla Hillary.

 

Obdarovávání bylo nicméně těžce jednostranné. Saúdové už měli dát nadaci Clinton Foundation odhadem minimálně 10 milionů dolarů. A jak upozornili David Sirota a Andrew Perez v International Business Times,

 

„jen dva měsíce před dokončením dohody, Boeing – obranný dodavatel, který vyrábí jednu ze stíhaček, o kterou měli Saúdové především zájem, přispěl nadaci Clinton Foundation částkou 900.000 dolarů, jak uvádí firemní tisková zpráva.“

 

Když Saúdové připravili svou kampaň agrese, Clintonové ministerstvo zahraničí udělalo z vyzbrojení režimu „nejvyšší prioritu“. A když Hillary Clintonová připravovala svou prezidentskou kandidaturu, lobbyista Boeingu, Tim Keating – bývalý poradce manžela Billa – pořádal galavečer „Ready for Hillary“ pro získávání financí.

 

Velká kola uprostřed malých koleček se otáčejí a produkují smrt a zkázu těm, co se nacházejí na dně, a obrovské bohatství a moc pro ty, co jsou na vrcholu.

 

Jako v textu kanadské skladatelky a zpěvačky Buffy Sainte-Marie.

 

Velká kola – Clintonovi a jejich přátelé – posílají malá kolečka otáčet se do zapomnění a lidé v Jemenu jsou jen jednou částí většího příběhu. Obscénní „vánoční dárek“ Clintonové a jejího ministerstva zahraničí je jen jednou kapitolou pokračující ságy o tom, jak naše zkorumpovaná elita nejenom u nás, ale i po celém světě neustále všechno drtí po nohama, zatímco oslavuje své bohatství a nezaslouženě vyzdvihuje svou moudrost.

 

Hra není jen zmanipulovaná – jak poukázal Trump – je vražedná.


Nepřihlášený uživatel

#94730 Re:

2016-10-11 08:17

#94729: -  

 Veľmi postrádam vreskot ľudskoprávnych organizácií na adresu Rijadu.


Nepřihlášený uživatel

#94731 Re:

2016-10-11 08:25

#94695: Multikulturní obohacení -  

 Nemějte strach z imigrantů, vyzývá Karel Schwarzenberg.... 


Nepřihlášený uživatel

#94732 Tak úžasně to přitom pro ANO StB vypadalo....

2016-10-11 08:28

....všude kde vyhráli by hravě složili koalici ANO StB, komunisti a socani - hezky by se to pamatovalo, bylo by hlasů by měli mnohdy víc než potřebují a ještě by všichni komouši byli pěkně pohromadě. 

Plzeňský kraj nepovede vítězné ANO, ale koalice vedená sociálními demokraty


Nepřihlášený uživatel

#94733 Re: Re:

2016-10-11 08:30

#94730: - Re:  

 Nebude to tím, tento konkrétní zločin v porávnání s tím, co rozpoutal diktátor Asad je vskutku věc nesouměřitelná už jen počtem obětí. 

Druhá věc, že je možné, že se podaří vyšetřit proč se tak stalo, co se stalo a kde je příčina takového odponého jednání a tedy jak to alespoň částečně napravit. 

To co napáchal Asad s rusákama se napravit nedá, je to rozsah, který už napravit nejde. 


Nepřihlášený uživatel

#94734 Re: Re:

2016-10-11 08:31

#94731: - Re:  

 Problém ve Švédsku není s migranty, ale s extrémismem Švédů a to ne poslední doby, ale už od druhé světové války.  To si musí Švédové vyřešit. 


Nepřihlášený uživatel

#94735 Re:

2016-10-11 08:34

#94729: -  

 Nikoliv, americká podpora nenese za takovou věc přímou odpovědnost, ale přesto americká administrativa řeší, jak se to stalo, od věci se distancovala a dokonce i v důsledku vypověděla podporu arabské koalici. 

Trump je šašek pokud řekl, to co ty tvrdíš. Byl by to naprostý blázen. 


Nepřihlášený uživatel

#94736 Re:

2016-10-11 08:39

#94727: -  

 Asad je diktátor - tedy ono "mohli žít" je otázka, co si pod tím představuješ. Prakticky žijí lidé i v Severní Koreii a dokonce žili lidi i Kambodži v době Pol Pota a Rudých Khmérů. Stajně tak žijí již skoro sto let Rusáci v Rusákově a komunistické totalitě, byť si povraždili v gulagu v milionech prakticky kompletně celou inteligenci země. 

Možné je skoro vše ovšem za zničení Sýrie nemohou občané Sýrie, ale Asad, který proti občanům Sýrie použil hned na počátku armádu, zbraně, vraždění a státní zločinnost.  Občané Sýrie původně žádné zbraně neměli, na tom se jistě v klidu shodneme. 

P.S. Dokonce i v komunistické dikatuře ČSSR mohli žít křesťané, ale už ne křesťanští řeholníci např. stejně tak se tu nemohli žít aktivní demokraté, podobně tu nemohli žít aktivní nekomunističtí herci atd. 


Nepřihlášený uživatel

#94737 Opět, tak pěkně by to ANO StB složilo - ANO StB, komunisti, socani, jako všude jinde......

2016-10-11 08:45

 Haška už odepsali i lidovci. A chtějí od ANO hejtmana pro svého lídra

ANO StB, komunisti a socani, pěkně pohromadě v jednom chlívku, soudruh Hašek by mohl dokonce být hejtmanem, mezi těmi všemi komunistickými lháři by se úplně ztratil :-) a oni se tam lidovci dohadují se socany kdo bude mít hejtmana :-)


Nepřihlášený uživatel

#94738 Re:

2016-10-11 08:46

#94726: -  

 Ty se nedokážeš shodnout na Všeobecné deklaraci lidských práv s kýmkoliv na světě? Ty jsi snad komouš nebo nácek?


Nepřihlášený uživatel

#94739 Re: Re: Re:

2016-10-11 08:48

#94711: - Re: Re:  

 

 Zeman byl premíérem, nese přímou odpovědnost za tehdejší vládu, je podepsán pod každým vládním dokumentem a bylo na jeho odpovědnosti koho si do vlády vybere a byl to on kdo schvaloval rozpočty. Byl to Miloš Zeman kdo vymyslel masivní tempo zadlužování, kdy tehdejší růst byl konečně po dvou letech 3 procenta, ale ta byla tvořena čístě jen vnitřní spotřebou rozdaných napůjčovaných miliard - viz. markoekonomická stata na ČSÚ. 

Já mám dostatek vládních dokumentů, na základě kterých mohu říci, že je Miloš Zeman minimálně spoluzloděj stovek miliard (jen MUS a rusácký dluh dohromady tvoří vysoko přes 114 mld. korun) ty nemáš jediný vládní, ministerský či jakýkoliv jiný dokument, kterým by si mohl prokázat, že Kalousek zpronevěřil dokonce jedinou korunu. 

Pokud takový domument máš, tak sem na něj dej odkaz, jinak se vzpamatuj a přestaň žít ve lži, že Kalousek cokoliv ukradl. 

Kalousek těžko mohl "zavinit krizi" když v celosvětové finanční krizi měl nezaměstnanost o 3 % body menší než Zeman v době růstu HDP.  Tvoje tvrzení je skutečně naprosto absurdní a to nejen v porovnání s tím jak "spravoval" (přesnější rozkrádal zemi) idiot Miloš Zeman, ale především  v kontextu ostatních zemí, kde mnohdy nezaměstnanost v té době měla dvojcifernou hodnotu. 


Nepřihlášený uživatel

#94740 Připadá mi, že by mu taková věc měla spíše přitížit.....

2016-10-11 08:55

.....když by řídil auto pod vlivem drog trvrdých kombinovaných s akloholem. Je to zvláštní, že za takové situace chce Janoušek nový proces. 

„Jeho ovládací a rozpoznávací schopnosti měly být podstatnou měrou snížené,“ poznamenal k tomu Kubovec s tím, že obhajoba předložila i nové posudky z oblasti neurochirurgie a očního lékařství.


Nepřihlášený uživatel

#94741 A tak pěkně by to ANO StB vyšlo - ANO StB, komunisti a socani - taková krásná komunistická koalice..

2016-10-11 09:04

ČSSD si v Pardubickém kraji ponechá funkci hejtmana. Vítězné ANO bude v opozici


Nepřihlášený uživatel

#94742 Re:

2016-10-11 09:05

#94727: -  

 Smrt teroristům z USA a Saudské Arábie!


Nepřihlášený uživatel

#94743 Re:

2016-10-11 09:06

#94710: -  

 

Krym ti nestačí jako hrozba?  Mimochodem to vypadá, že dokonce ani netušíš, kolik je na světě celkem lidí :-)

Krym je stále Ukrajinská autonomní oblast, agresorem je bez nejmenších pochyb Rusko. Pravděpodobně zjistili, že nejsou schopni bez západních technologií postavit most a produktovody na Krym a tak zkusí ledacos, neboť bez vody, plynu a elektřiny z pevninské Ukrajiny se Krym vylidní do tří měsíců. 

Jedinou autoritou, která určuje, jestli je to dané území toho daného státu či není, je ten daný stát a pak OSN resp. státy sdružené v OSN - anexi Krymu neuznal žádný z demokratických zemí celého světa a jen naprostá minorita států totalitních. 

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#94744 Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:07

#94742: - Re:  

 

 Asad je diktátor - tedy ono "mohli žít" je otázka, co si pod tím představuješ. Prakticky žijí lidé i v Severní Koreii a dokonce žili lidi i Kambodži v době Pol Pota a Rudých Khmérů. Stajně tak žijí již skoro sto let Rusáci v Rusákově a komunistické totalitě, byť si povraždili v gulagu v milionech prakticky kompletně celou inteligenci země. 

Možné je skoro vše ovšem za zničení Sýrie nemohou občané Sýrie, ale Asad, který proti občanům Sýrie použil hned na počátku armádu, zbraně, vraždění a státní zločinnost.  Občané Sýrie původně žádné zbraně neměli, na tom se jistě v klidu shodneme. 

P.S. Dokonce i v komunistické dikatuře ČSSR mohli žít křesťané, ale už ne křesťanští řeholníci např. stejně tak se tu nemohli žít aktivní demokraté, podobně tu nemohli žít aktivní nekomunističtí herci atd. Křesťané byli sice velmi omezené míře připoštění na školy střední a ještě v menší míře na školy vysoké, kdy byly roky v ČSSR nebyly na vysoké školy připouštěny vůbec to nikoliv z důvodu nedostatku nadání, ale čistě jen proto, že chodili v neděli do kostela.

Dodnes se školství potýká s tím, že absolventi pedagogických fakult před rokem 1995 jsou v lepším případě jen dětičky komunistů, v horším případě jsou to dodnes aktivně komunisticky myslící lidé. 


Nepřihlášený uživatel

#94745

2016-10-11 09:09

Nadace rodiny Clinton přijala dary v milionech dolarů ze SA, SAE, Kataru, Kuvajtu, Ománu, Bruneje či Alžírska a taky od ukrajinských oligarchů. Co k tomu dodat...


Nepřihlášený uživatel

#94746 Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:11

#94744: - Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova..... 

 A co je potom saudskoarabská vládnoucí rodina,  ty pokrytecký islámobanderovský prolhaný prase?


Nepřihlášený uživatel

#94747 Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:16

#94746: - Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova..... 

 Nikde jsem nepopřel, že v Saudské Arabii je diktatura. Nikdy jsem už vůbec nenapsal, že je tam demokracie. Co je potřeba jasně říci, že tato diktatura je ochotna plnit mezinárodní závazky nejen o zbrojení a především nijak nebrání nakládat s majetkem odpůrců této totality ve smyslu - majetek si prodej a odstěhuj se, pokud s režimem v Saudské Arabii nesouhlasíš. 

To jak velmi dobře víš, komunistické režimy nepřipouští a nepřipouštěly vůbec, natož aby umožňovali naprosto beztrestný odchod ze země či dokonce návrat. Saudská Arabie dokonce ani nezbavuje občanství své oponenty, jak to dělaly komunistické režimy. 

Pokryteckého na mém názoru není nic. Vážím jak moc mne konkrétně totalita v Sudské Arábii ohrožuje a jak moc porušuje lidská práva a zdali je možné, se porušování lidských práv v Saudské Arabii nějakým legálním a také "levným" způsobem vyhnout a logicky to porovnávám s komunistickou totalitou zde, kterou velmi dobře znám a s jinými totalitami v rámci součaného světa. 

Ver

#94748 Re: Re:

2016-10-11 09:18

#94731: - Re:  

 Kníže ještě nechcípl?


Nepřihlášený uživatel

#94749 Re:

2016-10-11 09:18

#94745: -  

 Jak prosté, dolož to. 


Nepřihlášený uživatel

#94750 Re: Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:18

#94747: - Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova..... 

 Ty jsi normální islámský terorista. Ty tu obhajuješ nejhorší středověkou islámistickou diktaturu, kamenování a sekání rukou trapným poukazováním na jiné...