MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94879

2016-10-12 13:16

Je hezké vidět, jak se lidé probírají z té globalistické propagandy (ve kterou jsem věřil nevědomky i já). Češi nikdy nezklamou. Jsou lakmusový papírek indikující totalitu. A ta současná socialistická politika západu je skutečně děsivá.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94880 Re:

2016-10-12 13:34:04

#94879: -  

 Co je to za strašný blábol o ničem? 

Společnosti Přátel Debila i Ovara snad utrapěly nějaký úspěch?  

Češi bohužel ještě po nějakou dobu budou zmatení. Velká část dopělých prošla komunistických školství a nemají dokonce ani základní přehled o vývoji myšlení, zákonů a tedy správě veřejného prostoru.

Komunistické školství toto záměrně "zatajovalo" daleko přesněji řečeno, přímo s tímto vývojem, jak reálně probíhal odporně manipulovalo. Mnozí dospělí vůbec netuší nic o vzniku monoteistických náboženství, jejich vývoji a vazbách náboženství na rozvoj západní společnosti. Nerozumí vazbám mezí Starým a Novým zákonem a přestože to tyto knihy mají v názvu, dokonce ani neví, že se skutečně o zákoníky jedná. 

Takoví lidé jsou zmatení a ti hloupější se navíc nechají (li) snadno obalamutit a zradikovalizova odporným lhářem Milošem Zemanem, který přesně zneužívá jejich, výše popsanými důvody způsobenou, základní neznalost orientace ve veřejném prostoru Evropy či obecně demokratických zemí s ústavami počítajícími s tím, že tyto základní znalosti jsou prostopeny společní, administrativou, policii, armádou atd.

Není to stav, který bude na věky, ale nebezpečí manipulací s touto společností je stále velmi vysoké.