MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Multikulturní obohacení

#94876

2016-10-12 12:06

Syřan, který plánoval teror v Německu, loni prošel bezpečnostní prověrkou


Nepřihlášený uživatel

#94877 Re: Re: Re:

2016-10-12 12:29

#94871: - Re: Re:  

 Vzhledem tomu, že tižíž lidé z KGB kteří vymysleli a prováděli školení teroristů z arabského světa sedí dnes v Kremlu, tak je bohužel daleko pravděpodobnější, že IS a Asad a rusáci jsou jednou a toutéž pakáží. 

To, že rusácí školili teroristy z arabského světa není domněnka, to je realita potvrzená nejen odtajněnými archivy StB, ale i zkušeností mnoha  mnoha vysokoškoláků, kteří byli nuceni se s touto pakáží při studiu vysokých škola a pobytu na koleji potkávat. 


Nepřihlášený uživatel

#94878 ODS byla naprosto stejně zločinná jako ANO StB v době Klause a Topolánka....

2016-10-12 12:41

 

Čunek: Kalousek je zoufalec, jeho boj proti Babišovi je legrační, byly tady horší strany

....KSČM je logicky to samé. To co do stran, které mají validní počet voličů u voleb. Pak tu byly jsou jsou logicky strany jako sdružení přátel ovara a sdružení prátel debila, tedy zemanovci, okamurovci, sládkovci atd. prakticky bez vlivu. 

Tedy bohužel ANO StB je velmi nebezpečnou partou ovládanou navíc velmi úzkou skupinou s největší pravděpodobností StBáků. 

 Jestli Kalousek Čunkovi něco provedl či údajně provedl, měli by si to chlapci vyříkat především mezi sebou ale nice nebrání tomu, to probrat i na veřejnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#94879

2016-10-12 13:16

Je hezké vidět, jak se lidé probírají z té globalistické propagandy (ve kterou jsem věřil nevědomky i já). Češi nikdy nezklamou. Jsou lakmusový papírek indikující totalitu. A ta současná socialistická politika západu je skutečně děsivá.


Nepřihlášený uživatel

#94880 Re:

2016-10-12 13:34

#94879: -  

 Co je to za strašný blábol o ničem? 

Společnosti Přátel Debila i Ovara snad utrapěly nějaký úspěch?  

Češi bohužel ještě po nějakou dobu budou zmatení. Velká část dopělých prošla komunistických školství a nemají dokonce ani základní přehled o vývoji myšlení, zákonů a tedy správě veřejného prostoru.

Komunistické školství toto záměrně "zatajovalo" daleko přesněji řečeno, přímo s tímto vývojem, jak reálně probíhal odporně manipulovalo. Mnozí dospělí vůbec netuší nic o vzniku monoteistických náboženství, jejich vývoji a vazbách náboženství na rozvoj západní společnosti. Nerozumí vazbám mezí Starým a Novým zákonem a přestože to tyto knihy mají v názvu, dokonce ani neví, že se skutečně o zákoníky jedná. 

Takoví lidé jsou zmatení a ti hloupější se navíc nechají (li) snadno obalamutit a zradikovalizova odporným lhářem Milošem Zemanem, který přesně zneužívá jejich, výše popsanými důvody způsobenou, základní neznalost orientace ve veřejném prostoru Evropy či obecně demokratických zemí s ústavami počítajícími s tím, že tyto základní znalosti jsou prostopeny společní, administrativou, policii, armádou atd.

Není to stav, který bude na věky, ale nebezpečí manipulací s touto společností je stále velmi vysoké.  

 

 


Nepřihlášený uživatel

#94881 Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 14:51

#94877: - Re: Re: Re:  

Jenže tito mladí rekruti IS by s pouhým socialistickým výcvikem museli pohořet, tudíš dnes výrazně dobře sponzorovaní Spojenými státy přes prostředníky (Saudská arábie, Katar ) museli být perfektně doškoleni specialisty z USA. Samozřejmě že oficiálně nikoli. Nic méně Islámský Stát je ve skutečnosti nepravidelná armáda USA. Až se bude IS likvidovat obětují se naivky, zdravé jádro IS se uchová pro založení budoucí nepravidelné armády, tentokrát dejme tomu pod jiným názvem. Proč asi raději i Erdogan pospíchá k Musulu? Potřebuje uklidit také svůj bordel, do jehož vytvoření byl před tím vmanipulován USA. Po té, co ho západ ale málem nechal odpravit, začíná dostávat možná rozum. Pro jistotu zatím všechno svedl na Gülena, ví ale, že za špagáty tahal někdo jiný.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#94882 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 15:26

#94881: - Re: Re: Re: Re:  

 Ale houby, zmanipulovaní mladíci neorganizují IS, to organizuje odporná pakáž vyškolená KGBáky, o tom bohužel není ani těch nejmenších pochybností. 

Otázka je, proč Američané tuto pakáž ztratili po pádech komunistických totalit ze zřetele a další věcí je, jak moc současní KGBáci v Kremlu tuto pakáž pořád řídí. 

Teroristé nepadají a nepadali z nebe, padají z pekla totalit bylo tomu v době železné opony, kdy komunisté poskytovali nejen zázemí teroristům páchajícím teroristické činy v západní Evropě a je tomu bohužel i dnes, Rusko je stále odpornou komunistickou totalitou. 


Nepřihlášený uživatel

#94883 Škromach je opravdu šílený blb, bylo by to potřeba.....

2016-10-12 15:31

Škromacha může ze Senátu "odstřelit" starostka v lidovém kroji


  • Jasného favorita senátních voleb, Zdeňka Škromacha, porazila v prvním kole starostka Ratíškovic Anna Hubáčková.
  • Lidovecká kandidátka sází na ekologická témata, sociální demokrat na svoje zkušenosti.
  • Oba se připravují na rozhodující druhé kolo. Svého senátora vyberou obyvatelé Hodonínska a Kyjovska tento víkend.

Nepřihlášený uživatel

#94884 To je opravdu zajímavé, jaké dojemné starosti o světovou politiku a přistěhovalce.....

2016-10-12 15:35

.....mají ti, co mají "tolik existenčních starostí". Copak je ten Zimola takový idiot, že jim to věří?

On jim to věří záměrně a ještě v nich ten idiot ten extrémismus podporuje. 

Sobotka velmi dobře ví, "co lidi trápí" a to proto, že má k dispozici nejen data ze statistického úřadu, to je to co má řešit a také řeší. Jestli polodementního důchodce trápí uprchlíci, tak opravdu žádné problém existenční nemá. 

Zimola: Možná by měl Sobotka vyjít mezi lidi a zjistit, co je opravdu trápí

Jihočeský hejtman Jiří Zimola je jedním z těch, který i přes debakl ČSSD v krajských volbách slavil úspěch. V regionu zvítězil už potřetí. Mnozí o něm mluví jako o možném budoucím šéfovi ČSSD. On však tvrdí, že na předsedu zatím kandidovat nebude. Myslí si však, že strana by měla změnit strategii.


Nepřihlášený uživatel

#94885 Důvod je prostý, kdo neprodá obrovské množství ropy v nejbližších deseti letech.....

2016-10-12 15:45

Členové OPEC zvýšili v září těžbu ropy na mnohaleté maximum. Přebytek na trhu poroste navzdory dohodám i nadále

  • Organizace zemí vyvážejících ropu v září zvýšila svou produkci oproti srpnu o 220 tisíc barelů denně na 33,39 milionu barelů denně.
  • Předpověděla také, že země, které nejsou členy kartelu, po dohodě OPEC o snížení produkce zvýší svou těžbu.
  • Na trhu tak bude přebytek suroviny.

.....už ropu v takovém měřítku neprodá nikdy a to ani na rozvojové trhy. Plyn bude s mírným zpožděním sledovat ropu. To je více než jisté. 

Vítej rusáku v reálném světě. 

63 ruských bonů za jedinou skutečnou americkou minci, je nový zlatý standard rusáckých bonů? 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#94886 Tedy tím chce Vláďa Iljič Lenin, tedy Putin naznačit, že v ČR normálně hackuje?

2016-10-12 17:04

Putin: Nemáme zájem o hackerské útoky v USA. S tak velkou zemí chceme být partnery

To, že tu jede rusáckou propagandu a že tu máme ruské trotly na Hradě je totiž naprosto evidentní. 

 


Nepřihlášený uživatel

#94887 Jak jsem psal před několika dny, kdy proběhla zpráva o masivním a skutečném tisknutí peněz v ČR.....

2016-10-12 17:10

Konec kurzové jistoty se blíží. "Tvrdý" závazek o ukončení intervencí už nejspíš posouvat nebudeme, řekl Rusnok

  • Česká národní banka na konci září prodloužila devizové intervence o jedno čtvrtletí.
  • Nyní tak platí, že umělé oslabování koruny nepřestane dříve než ve druhém čtvrtletí příštího roku.
  • Podle guvernéra ČNB Jiřího Rusnoka šlo pravděpodobně o poslední posunutí takzvaného "tvrdého" závazku.

....tedy nikoliv zpětném nákupu dluhopisů, jak se to dělala ECB a zpětném nákupu dluhopisů, jak se dělo v USA.

Tady se skutečně peníze "tisknou" a nakupují se za ně eura v kurzu 27,- za euro!!!!, tedy po uvolnění může ČNB v korunách ztratit i 20 % z těchto nákupů a to pak bude "fičák". 

Tedy Rusák Rusnok se při tom fičáku musí schovat do Zemanovy řitě, proto uvolnění rozhodně přijde, než ten idiot odtáhne z Hradu, to je naprostá a jediná jistota intervencí. 


Nepřihlášený uživatel

#94888 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 17:40

#94882: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tahat do organizování ISIL KGB, nebo Asada je zjevně nesmyslné. Teroristé ISIL plynule přecházejí do USA podorované oposice a dle potřeby zpět do ISIL, to už ani prolhaná ČT nepopírá. Nepopírá ani to že ISILovci okupují syrskou Raku, chcete tvrdit, že je snad Asad do Raky sám pozval? Zbraně Američany shazované na padáku z letadel, původně prý určené pro podporovanou opozici (umírněné se jí říkat nedá, protože rozdíl mezi ní a ISIL je maximálně ten, že si nenatáčí popravy na kameru a nevysílá to po internetu, jinak je to stejný odporný dobytek), tak ty zbraně nikdy nekončí omylem v moři, či u Asadových Syřanů, ale výhradně omylem u ISIL. Že by byli američtí piloti takoví břídilové s těmi shozy? Tomu sám nevěříte. Nakonec ten ISIL podle vás Rusové organizují proto, aby se museli nakonec v Sýrii ekonomicky vyčerpávat? Myslíte že propagandu, na kterou nalítnou v Evropě narození a poměrně vzdělaní lidé snad vygeneroval Asad, který má nakonec víru alávitskou, čili odpůrčí k ideologii ISIL?Tomu též věříte? Ne takový hlupák být nemůžete. Tedy jste zjevně darebný proamerický manipulátor.

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#94889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 17:50

#94888: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nic takového se neděje, že by z IS přešel do řad bojovníků opozice registrované v OSN a zase zpět. To, že se logicky IS snaží pronikat do ostatní struktur je asi bohužel holý fakt. 

Např. Rusáci maji v ČR velmi podivnou bandu jejich agentů přímo na Hradě, na tom se jistě v klidu shodneme :-/

Tedy stále platí, tisíce! teroristů vyškolila KGB a to zdokladovaně ve všechny zemích, které se alespoň formálně vymanili z vlivu rusákova. Tedy je naprosto jasné, že IS je dítě KGBáků a bohužel je nutné řicí, že titíž KGBáci dnes sedí v Kremlu. 

USA teroristy neškolí a neškolila, naopak Spojené státy čelí terorstickým útokům a celovětově organizovanému terorismu a stejně tak čelila terorismu západní Evropa v době studené války, kterému poskytovali zázemí, školení i financování komunistické země. 

Nejsem žádný manipulátor.

Pokud někdo tvrdíš, že Asad má nějakou víru, je to naprostá hloupost, manipulátorem jsi ty. Asad je zločinec, bezvěrec, neřeší víru, etnikum, národnost, nic - řeší svojí moc a zneužije na to cokoliv a zabije kohokoliv, jenom, aby se u moci udržel. Je mu to naprosto jedno. To prokázal a to je podstatné. 

To, jestli si rusáci sami nakáleli do hnízda vyškolením tisíců teroristů z arabského světa je vlastně bezpředmětné, neboť soudruh Putin je oportunista, tedy nejedná podle čitelných pravidel, jedná podle toho, jak se mu to momentálně hodí. Teď zrovna se chce tvářit jako "světový politik", tak je v Sýrii, protože si potřebuje on sám udržet moc v rusákově. Potřeboval také vyzkoušet zbraně a Sýrie je ideální místo, zkouší bez svých ztrát. Je to zločinec. 


Nepřihlášený uživatel

#94890 Tedy ANO StB, komouši a socani :-) - všichni pěkně pohromadě - konečně to někde ANO StB vyjde.....

2016-10-12 18:04

Jihomoravské ANO preferuje v jednání o koalici ČSSD místo lidovců

Komunisti a bez Haška - nemyslitelné, oni si to soudruzi v ANO StB ještě rozmyslí :-)


Nepřihlášený uživatel

#94891

2016-10-12 18:23

Čunek: Kalousek je zoufalec, jeho boj proti Babišovi je legrační, byly tady horší strany

Multikulturní obohacení

#94892

2016-10-12 18:52

Francie má problém s islámem, řekl Hollande

„Je skutečností, že tu opravdu existuje problém s islámem. O tom nikdo nepochybuje,“ řekl Hollande otevřeně a dodal, že hrozbu nevytváří islám sám o sobě, ale tím, že se chce stát náboženstvím uvnitř francouzské republiky. “Jde tedy proti sekularitě země,” dodal.


Nepřihlášený uživatel

#94893 a prazska kavarna...

2016-10-12 19:03

 

Multikulti SS: sloužili v ní křesťané i muslimové, Francouzi i Tataři


Nepřihlášený uživatel

#94894 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 19:26

#94889: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nesouhlasím s Vámi, naopak , co se týče dost pochybných praktik lídra demokracie, za něhož se považuje USA, připoměl bych vám podporu Reagana (a taky Thatcherové) diktátora Pol-pota a rudých Khmerů. Pol-pot zodpovědný za množství brutálních poprav byl podporován USA, Čínou a také Thajskem jenom proto, aby tak vysílili socialistický Vietnam. To stejné vysoce pravděpodobně provádí USA i s Islámským státem. Je to vlastně stejný rukopis jednání, který se používal s Pol-potem proti Vietnamu, jako se dnes ISIL USA a západem používá proti Asadovi. Asad stejně jako jeho bratr se mohl stát kýmkoli by v životě chtěl. Zatím co jeho dnes už mrtvý bratr jež měl původně vést Sýrii byl vojenským specialistou, Bašár si vybral kariéru očního lékaře. Myslím, že i on je člověkem s vírou, i když u vysokých politiků otázka víry vzbuzuje mnohdy oprávněné pochybnosti. Bezvěrci nebo lidé s pochybnou vírou jsou lídři států, jež ISIL sponzorují: lídři Saudské Arábie, Kataru, USA (paní Hillary Clintonová, Obama...)

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#94895 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 20:32

#94894: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nějaký americký prezident podporoval nějakého komunistického zločince? :-)

Ty jsi legrační. 

Tvoji kolegové tu vysvětlují, jak to pěkně v té Kambodži si mezi sebou pak komunisti vyřešili Číňští komunisté prý zakroutili krkem Pol Potovi, neb se už na to jeho vraždění nemohli dívat :-). 

Udělejte si v té rusácké propagandě trochu pořádek 


Nepřihlášený uživatel

#94896 Re: a prazska kavarna...

2016-10-12 20:33

#94893: - a prazska kavarna... 

 Internacionální komunisté se skutečně od internacionálních nácků opravdu nijak neliší, proto také Stalin umožnil Hitlerovi vybudovat celé jeho letectvo v rusákově. 


Nepřihlášený uživatel

#94897

2016-10-12 20:36

Václav Havel byl odporný šmejd, měli by ho oběsit i po smrti .


Nepřihlášený uživatel

#94898 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 20:49

#94895: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Přesně tak, jenže to jsi ty trumbelo možná ještě nebyl na světě, tak nevíš, jakými špinavými a krvavými cestičkami dokázala dnešní prýžedemokracie procupitat. To by jeden i blil, když to vidí. Prokrmovat Pol-pota, takového vrahouna.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#94899 Re:

2016-10-12 20:49

#94897: -  

 Ze lží, které šíšíř se může lehce stát, že zmagoříš jak Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#94900 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 20:51

#94898: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 :-) tak s tím by mne komunistická propaganda zásobovala tak, že bych na to nikdy nemohl zapomenout a dokonce ani Gusta Husáků se o tom nikdy nezmínil, jinak měl plnou hubu americkýho imperialismu :-).