MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94882 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 15:26

#94881: - Re: Re: Re: Re:  

 Ale houby, zmanipulovaní mladíci neorganizují IS, to organizuje odporná pakáž vyškolená KGBáky, o tom bohužel není ani těch nejmenších pochybností. 

Otázka je, proč Američané tuto pakáž ztratili po pádech komunistických totalit ze zřetele a další věcí je, jak moc současní KGBáci v Kremlu tuto pakáž pořád řídí. 

Teroristé nepadají a nepadali z nebe, padají z pekla totalit bylo tomu v době železné opony, kdy komunisté poskytovali nejen zázemí teroristům páchajícím teroristické činy v západní Evropě a je tomu bohužel i dnes, Rusko je stále odpornou komunistickou totalitou. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94888 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 17:40:23

#94882: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tahat do organizování ISIL KGB, nebo Asada je zjevně nesmyslné. Teroristé ISIL plynule přecházejí do USA podorované oposice a dle potřeby zpět do ISIL, to už ani prolhaná ČT nepopírá. Nepopírá ani to že ISILovci okupují syrskou Raku, chcete tvrdit, že je snad Asad do Raky sám pozval? Zbraně Američany shazované na padáku z letadel, původně prý určené pro podporovanou opozici (umírněné se jí říkat nedá, protože rozdíl mezi ní a ISIL je maximálně ten, že si nenatáčí popravy na kameru a nevysílá to po internetu, jinak je to stejný odporný dobytek), tak ty zbraně nikdy nekončí omylem v moři, či u Asadových Syřanů, ale výhradně omylem u ISIL. Že by byli američtí piloti takoví břídilové s těmi shozy? Tomu sám nevěříte. Nakonec ten ISIL podle vás Rusové organizují proto, aby se museli nakonec v Sýrii ekonomicky vyčerpávat? Myslíte že propagandu, na kterou nalítnou v Evropě narození a poměrně vzdělaní lidé snad vygeneroval Asad, který má nakonec víru alávitskou, čili odpůrčí k ideologii ISIL?Tomu též věříte? Ne takový hlupák být nemůžete. Tedy jste zjevně darebný proamerický manipulátor.