MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94917 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 09:08

#94913: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, zpochybňuji to co je tam citováno a přestože John Pilger je existující osobou, není jisté, že citace je správná či není vytržena z kontextu. Zpochybňují jí i proto, že text ve wiki v češtině "kopiruje" text anglický, až právě na tuto jedinou vsunutou "drobnůstku", přičemž jsou vynechány všechny englické reference, je tam jediná právě na tuto spornou věc, kterou skutečně zpochybňuji.  

Je to prostě věc podivná a je potřeba se na ní v rámci hodnocení Pol Pota zaměřit, neboť se může jednat o záměrné lhaní.  

K celé dikusi jsme ovšem došli tak, že Rusko (CCCP) daleko později vyškolilo tisíce teroristů z arabského světa a školitelé těchto teroristů stále sedi v Kremlu. Tedy vazba mezi IS a aktuální sestavou v Kremlu je bohužel až příliš těsná. 

Západ žádné teroristy, kteří by páchali hrůzné činy v komunistických zemích neškolil a nejsou známé ani žádné důsledky takových čistě teoreticky realizovaných školení, nic takového jako si zažíval západ od komunistických teroristů jsme v totalitách nezažívali a přičinou není, že by kdy byl v nějaké komunistické totalitě nějaký západní terorista odhalen.

Na výše uvedeném se jistě  bez nejmenších problémů shodneme. 

P.S. ještě mne tam zaujal jeden odkaz pod článkem Pol Pot - "fiftyfifty společenský magazín" to zní opravdu super důvěryhodně už na první pohled :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94932 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 11:37:14

#94917: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 číst umíš, to nemohu říct ...  :-)