MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#94901 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 21:16

#94895: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 wikipedia - Pol Pota a jeho boj proti Vietnamu podporovali Reagan a Thatcherová.[1]

Vlastenec

#94902

2016-10-12 22:00

Havel byl jednoznačně nejhorší prezident v naší historii, byl to vlastizrádce a válečný zločinec!

pan Hnedy

#94903 Re: To je opravdu zajímavé, jaké dojemné starosti o světovou politiku a přistěhovalce.....

2016-10-12 22:07

#94884: - To je opravdu zajímavé, jaké dojemné starosti o světovou politiku a přistěhovalce..... 

 to je vyjadrovani prazske kavarny ....polodementní důchodce.......

agresivni, nedemokraticka, kavarensky-intelektualni sebranka, co cte noviny, ktere vydava soudem potvrzeny gauner, NESCHOPNA analyticky a logicky myslet.

Tady vidime jak se chova, jak uvazuje o nasi nejzranitelnejsi skupine obcanu, totiz starych lidi, dedu a babicek...TO JE PROJEV UCTY,...Jestli polodementního důchodce trápí uprchlíci... KTEROU SI ZASLOUZI ?..... FUJ, HANBA.

 

Sociolog

#94904

2016-10-12 22:14

Problémem dnešní společnosti nejsou komunisti, ani pan ministr Babiš, či pan prezident Zeman, nýbrž tím problémem jsou havlisti, kteří rozdělují společnost!


Nepřihlášený uživatel

#94906

2016-10-13 02:21

Hollande šokoval: francouzská Marianne bude jednou v burce


Nepřihlášený uživatel

#94907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 05:13

#94901: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zdrojem je jedno dílo a které používá řada obskurních serverů. Tedy je to spíše mýtus či výmysl, který nebude mít hodnotu. Proč to autor vložil do českého článku na wiki je otázka. 

Je to spíše neuvěřitelné, než uvěřitelné sdělení. 

V anglické verzi nic takového není, už to ledacos naznačuje, že se nejspíše bude jednat o naprostý blábol. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Pol_Pot

Stejně tak se nikde v refeferencích neobjevuje odkaz na tento blábol a tedy důvěryhodnost českého článku o Pol Potovi je velmi malá, neboť obsahuje jedinou referenci a to s největší pravděpodobností na lež. 

Ruská propaganda se zjevně činí velmi. Do anglické verze si takovou lež dát nedovolí, neboť byla velmi rychle odhalena a korugována. 

Tedy celkově to vypadá, že jedná o vsunutou lež do českého článku ve wiki o pol potovi. 


Nepřihlášený uživatel

#94908 Re: Re: To je opravdu zajímavé, jaké dojemné starosti o světovou politiku a přistěhovalce.....

2016-10-13 05:16

#94903: pan Hnedy - Re: To je opravdu zajímavé, jaké dojemné starosti o světovou politiku a přistěhovalce..... 

 Jak jinak charakterizovat člověka, který volil Miloše Zemana, přestože bylo naprosto jasné, že porušuje Volební zákon a masivně lže? 

Je to jen charakteristika, volili jej jistě lidé, bez znalosti volebního zákona a bez schopností detekovat, že je lhářem, kdyby toho schopni byli např. jako Nejvyšší správní soud a soudy ostatní, jistě by lháře nevolili.

 Snad typickou osobou, která jej volila byl tedy důchodce bez výše popsaných schopností a znalostí, tedy polodementní důchodce. 


Nepřihlášený uživatel

#94909 Re:

2016-10-13 05:18

#94902: Vlastenec -  

 Jestli někdo z trojice Havel, Klaus a Zeman spáchali velezradu, tak je to především Zeman, kterého z ní dokonce usvědčuje jeho spolupachatel Kmoníček a v tomto konkrétním případě se to stalo při přípravě smlouvy s Číňany a Kmoníček dokonce zdůvodňuje, proč se jedná o velrazradu či v jeho případě vlastizradu. Miloš Zeman se ale za hranicí ústavnosti pohybuje vlastně nepřetržitě. 

Klaus spáchal velmi pravděpodobně velezradu Klaus-Zemanovou makroamnestií a to přesto, že se tím Ústavní soud velmi ekvilibristickým zdůvodněním odmítl zabývat a ve stejném zdůvodnění si vytvářel prostor proto, aby takovou věc v budoucnu řešit mohl. 


Nepřihlášený uživatel

#94910 Re:

2016-10-13 05:31

#94904: Sociolog -  

 Lhaní, porušování Ústavy, podivní lidé, porušování volebního zákona je to co rozděluje společnost.

Vše páchá Miloš Zeman, důvod rozdělování je to, že jsme se dohodli, že zákony, Ústavu a pravdomluvnost budeme dodržoat.

Velký problém je, že Miloš Zeman několikrát soudem uznaný lhář a porušovatel Volebního zákona navíc svým dalším lhaním (manipulací či chceš-li propagandou) vytváří dojem, že lhářem není.

 To skutečně společnost rozděluje, neboť pouze 15 % občanů jeho lžím věří a důvěřuje mu dle CVVM a ostatní z obrovské části pochybují a aktuálně dokonce 16 % lidí jeho lži označuje za lži a naprosto mu nedůvěřuje. 

Je to skutečně věc velmi vážná a to především proto, že je Miloš Zeman obklopen lidmi na hranici kriminalilty, neboť jim stát (dle ústavy stát tvoří občané) odmítl dát bezpečnostní prověrku, kdy my občané jsme se dohodli, že to bude dle zákona zajišťovat za nás úřad NBÚ. Mnozí z okolí Zemana dokonce ani o prověřku nezažádali a dokonce ani nezveřejňují své životopisy, případně zveřejňují polopravdivé - Nejedlý, Hlinovský, Augustin, .....

Bohužel min. část voličů Zemana ani nezná volební zákon, Ústavu a možná dokonce nejsou schopni v profesionálně připravených manipulacích Miloše Zemana rozpozna lži. Nerozumí principu proč je vrcholně nebezpečné, když se kolem Zemana pohybují lidé bez bezpečnostních prověrek.

Miloš Zeman zásadně oslovuje čtenáře bulváru - Blesk a Parlamentní listy (jsou bulvárem dle mínění jejich vlastníků) jsou jeho oblíbeným zdrojem pro komunikaci s veřejností, přičemž Parlamentní listy jsou analýzou ruské propagandy Masarykovou univerzitou v Brně zařazeny mezi vůbec nejmanipulativnější zdroj této propagandy a Miloš Zeman jednoznačně velmi koreluje právě s ruskou propagandou v Parlamentních listech. 


Nepřihlášený uživatel

#94911 Rusák krade a ještě má tu drzost z toho obviňovat české úřady. Co to KGBák zkouší?

2016-10-13 06:13

Pro ERB máme kupce, je to velký holding, tvrdí vlastník krachující česko-ruské banky. Sporné dluhopisy prý v nouzi vykoupí sám



  • Finančně analytický útvar Ministerstva financí tento týden bance ERB zablokoval její účty kvůli podezřelým transakcím.

 

  • Podle bankovního dohledu chybí ERB peníze, protože špatně investovala do příliš riskantních projektů a nebyla schopna včas doplnit kapitál.

 

  • Vlastník banky, ruský finančník Roman Popov tvrdí, že omezení byznysu banky českými orgány komplikuje výměnu vlastníka a záchranu ERB.

Nic rusákovu nebrání nejspíš jím ukradené peníze do banky zase vrátit, vše vyrovnat a odtáhnout. Jak prosté, snadné, bezproblémové a jednoduché. Proč to rusák neudělá, proč vyhrožuje českým úřadům i tím, "že to udělá" že "sporné dluhopisy" odkoupí sám? 

Vždyť je to evidentní zločinec. Proč vlastně půjčil něčemu tak pochybnonému jako je Le Penová? Ale možná sdělí, že o špatných úvěrech prostě "nevěděl" :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#94912

2016-10-13 06:36

Dnes bude nový zlatý standard rusáckých bonů opět na 64 ruských bonů za jedinou skutečnou americkou minci? 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Je to přímo úměrné tomu, jestli cena ropy klesne či stoupne, neboť Rusko jediné co skutečně může ještě vyvážet je ropa a plyn. 


Nepřihlášený uživatel

#94913 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 07:49

#94907: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Trapný pokus o obhajobu masového vraždění USA a GB, rudý khmére.


Nepřihlášený uživatel

#94914 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 07:50


Nepřihlášený uživatel

#94915 svobodu slova

2016-10-13 07:54

Dovolím si připomenout 4. větu z Několika vět:
"Aby byly sdělovací prostředky i veškerá kulturní činnost zbaveny všech forem politické manipulace a předběžné i následné skryté cenzury a otevřeny svobodné výměně názorů a aby byly legalizovány sdělovací prostředky, působící dosud nezávisle na oficiálních strukturách."


Nepřihlášený uživatel

#94916

2016-10-13 09:07

V Tonkinském zálivu, prý také útočili na americký torpédoborec. Sice se nakonec CIA přiznala, že si celý incident vycucala z prstu, ale nejdříve to stálo život 2.000.000 Vietnamců.


Nepřihlášený uživatel

#94917 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 09:08

#94913: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, zpochybňuji to co je tam citováno a přestože John Pilger je existující osobou, není jisté, že citace je správná či není vytržena z kontextu. Zpochybňují jí i proto, že text ve wiki v češtině "kopiruje" text anglický, až právě na tuto jedinou vsunutou "drobnůstku", přičemž jsou vynechány všechny englické reference, je tam jediná právě na tuto spornou věc, kterou skutečně zpochybňuji.  

Je to prostě věc podivná a je potřeba se na ní v rámci hodnocení Pol Pota zaměřit, neboť se může jednat o záměrné lhaní.  

K celé dikusi jsme ovšem došli tak, že Rusko (CCCP) daleko později vyškolilo tisíce teroristů z arabského světa a školitelé těchto teroristů stále sedi v Kremlu. Tedy vazba mezi IS a aktuální sestavou v Kremlu je bohužel až příliš těsná. 

Západ žádné teroristy, kteří by páchali hrůzné činy v komunistických zemích neškolil a nejsou známé ani žádné důsledky takových čistě teoreticky realizovaných školení, nic takového jako si zažíval západ od komunistických teroristů jsme v totalitách nezažívali a přičinou není, že by kdy byl v nějaké komunistické totalitě nějaký západní terorista odhalen.

Na výše uvedeném se jistě  bez nejmenších problémů shodneme. 

P.S. ještě mne tam zaujal jeden odkaz pod článkem Pol Pot - "fiftyfifty společenský magazín" to zní opravdu super důvěryhodně už na první pohled :-). 


Nepřihlášený uživatel

#94918 Re: svobodu slova

2016-10-13 09:13

#94915: - svobodu slova 

Všechny noviny, televize jsou nezávislé na oficiálních strukturách a to nejen zákonně ale i věcně. 

To, že ruský zločinecký bulvár Parlamentní listy zneužívá svobodu demokracie k šíření lží na tom nemění vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#94919 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 09:22

#94914: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vypadá to, že je to snadardní nejspíše tedy ruská propganda - neboť je tvůj odkaz zařazen do řetězů, vzájemně se na sebe odkazujících serverů a zdrojů "zaručených informací", tedy hodnota sdělení bude pravděpodobně nulová, resp. se dokonce může jednat, jak uvádím výše, o záměrné lhaní a zkreslování historie, tedy o propagandu. 

USA např. proti Rusku mají obrovskou výhodu v tom, že např. zveřejňují státní rozpočty, případně historické jsou volně k dispozci badatelům, na rozdíl např. od Ruska. Tedy náklady na války, armádu, bezpečnostní složky atd. jsou pevnou součástí těchto rozpočtů a nepochybuji o tom, že Rusové toto využívají a odhadují dle těchto nákladů zpravodajskou činnost USA např. 


Nepřihlášený uživatel

#94920

2016-10-13 09:23

Co podědili Američané po vybitých Indiánech? Mají v každé ruce tomahawk a v hubě dýmku míru ;-D


Nepřihlášený uživatel

#94921 Re:

2016-10-13 09:29

#94920: -  

 Američané? To jsi opravdu takový hlupák? Ty skutečně vůbec netušíš, kdo osídloval severoamerický kontinent, přesněji dokonce celý americký kontinent? 


Nepřihlášený uživatel

#94922

2016-10-13 09:29

Role USA v jemenské občanské válce je tragická. Podpora intervenujících saudských vojsk, kteří nehledí na civilní oběti a běžně bombardují civilní objekty, není v našem evropském zájmu. Ani se nedivím, že mainstreamová média o této válce neinformují a dávají přednost Sýrii, ono by nebylo Rusům co vyčítat.


Nepřihlášený uživatel

#94923 Re:

2016-10-13 09:33

#94922: -  

 Nebude to naštěstí spíše omezeností (ohraničeností) konfliktu v Jemenu? 

Sýrie je bohužel problém jak velkých členů NATO, tak okolních zemí. 

Další věcí je ono vaše expresivní vyjádření - jak běžně bombardují civilní objekty, incident se skutečně stal, ale o běžnosti bombardování civilních objektů tě může "informovat" tak leda ruská propaganda, která si ovšem většinu jejich bombastických zpráv vymýšlí, jak i ty velmi dobře víš. 


Nepřihlášený uživatel

#94924

2016-10-13 10:01

Přechod na obnovitelné zdroje vyjde Německo na bilióny, spočítal institut

Tedy jedná se o 675 000 korun na čtyřčlennou rodinu za minimálně 20 let, tedy přibližně o 33 000 ročně. 

Pro přestavute tedy porovnání s Temelínem - dostavbou - 300 mld. znamená, že by každého z nás tato dostavba tak či onak stála 30 000,- naprosto každého v této zemi. Tyto náklady by se musely zaplatit tak jako tak. Podobné či vyšší náklady jsou pak likvidaci elektrárny po skončení její životnosti. 

V průběhu životnosti do této elektrárny nepřetržitě proudí vyráběný zdroj energie, kdy přeměna tohoto zdroje se následně převádí na elektřinu a prodává. 

Tedy je potřeba se ptát, zdali jsme schopno porovnat energetickou náročnost na stavbu  klasických zdrůjů a energetickou náročnost na stavbu obnovitelných u kterých následně dochází k tomu, že již nejsou další "vyráběnou" energií zásobovány. 

Pokud je energetická náročnost stavby klasického zdroje vyšší či srovnatelná s výstavbou stejného výkonu v obnovitelných zdrojích či dokonce lišíme řádově v neprospěch klasických zdrojů, je problém jen "ceně enrgie, kterou od stavby vkládáme", ale pokud je energetická náročnost obnovitelných zdrojů řádově nižší, než do klasických, je to řešitelné.

Aktuálně v penězích by u zmiňovaného temelína, vyšel wat  postaveného výkonu na 142 857,- (300 mld./2,1GW). To se jeví poněkud drahé dokonce i vyjádřeno v penězích.

Těžko řicí tedy, jesli obnovitelný zdroj se zálohu by již dnes nevyšel vlastně i dnes levněji a tedy náklady na dostavbu Temelína (300 mld.) by neměly být použity na jiné zdroje energie.

Jestli by nebylo výhodnější každé čtyřčlenné rodině s domem dát 250 000 na pořízení takového obnovitelného zdroje a v součtu by to nedalo násobky Temelína včetně donce záložních zdrojů. 

 

Podstatná je ale energetická bilance nákladů na pořízení nikoliv finanční, neboť ta finanční tak či tak bude nakonec korelovat s energetickou cenou a tedy náklady na provoz klasickou zdrojů jsou obrovskou zátěží pro budoucnost, z důvodu nutnosti vyrábět (těžit - plyn, uhlí, ropa, vyrábě - těžit a skutečně vyrábět palivo pro jadené elektrárny) zdroj energie. 

"Fotovoltaický systém na jeden instalovaný 1 kWp a obnáší investici okolo 29tis. až 37tis. Kč (cena závisí na provedení). Systém 1kWp vyrobí za rok okolo 950-1100 kWh elektrické energie, kterou lze spotřebovat a tím ušetřit v nákupu elektrické energie. Návratnost investice se pohybuje okolo 10 let. Záleží však vždy na ceně kupované energie a na tom, kolik ze své vyrobené energie si dokážete spotřebovat."

Temelín vyrábí ročně 13 000 GWh - tedy 1kWp instalací za 35 000,- by bylo potřeba 13 000, aby to pokrylo současný temelín - stálo by v intstalaci tedy 455 000 000 mil. korun. Výpočet se vůbec nezdá v pořádku, uvěřitelné je - 1kWp pravuje ročně 1000 hodin na plný výkon, neboť rok má 8 700 hodin. Tedy skutečně může vyrobit 1000 kWh energie. Temelín skutečně vyrábí 13 000 GWh, neboť pracuje cca 270 dnů v roce. 

Z výše uvedeného, pokud skutečně 1 kWp vyjde v soláru na 35 000, je dostavba temelína naprostá absurdita a soláry by tedy měly být pokryty střechy všech soukromých i vládních budov. Ale pořád se mi tomu nechce vůbec věřit. 

Je tam někde chyba? 

Už to vidím, 13 000 GWh není 13 000 mil. watt hodi, ale 13 000 miliard watt hodin. 

Tedy by bylo potřeba 13 mil. instalací 1kWp - což by vyšlo na 455 miliard. - ale bohužel ani tak to v penězích není o tolik dražší, než postavení Temelína, ale je potřeba 13 mil. střech. 

Multikulturní obohacení

#94925

2016-10-13 10:19

Policie vyklidila pařížský bulvár Madeleine, v zaparkovaném autě byla nastražená bomba