MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94951 Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 17:12

#94939: - Re: Re: Re:  

 Kromě minimálně jediného,kterého vyškolili skutečně USA a to byl Úsáma Bin Ládin, jenž měl původně škodit Rusům v Afgánistánu. I to se budete snažit zapřít?

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94958 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-13 17:49:46

#94951: - Re: Re: Re: Re:  

 Nevím o tom, že by byl Usáma Bin Ladin školen, aby škodil Rusům v Afganistánu, řekl bych spíše, že tam byl celonárodní odpor proti Rusákům a komunistům kteří je pozvali "zvacím dopisem". 

Nepopírám to, velmi pochybuji, že byl Američany v čemkoliv školen.

Vím jen bezpečně, že i zde v ČSSR byli skolení teroristé z arabského světa a že je rusko školilo v terorismu. Tito se neztratili, někde žijí a s největší pravděpodobností jsou dnes ve špičkách teroristických organizací, neboť na to mají prostě ten správný věk. 

Rusákové by měli otevřít archivy, ti lidé by se měli dohledat. Neudělali to, proto je velmi pravděpodobné, že jsou s nimi KGBáci v Kremlu ve spojení a za "slávu" IS tak může bohužel velmi pravděpodobně Rusko. 

Nasvědčuje tomu nejen to co jsem napsal výše, ale také to, že se rusko snažilo dostat do hry, nikdy plně nedodržovalo dohody s NATO atd. Tedy je velmi pravděpodobné, že na této věci "pracovali", navíc je rusko nepředvídatelné, oportunistické - nejedná konzistentně natož aby jednalo konzistetně s vlastními zákony, mezinárodními smlouvami.