Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#559

2016-10-14 22:08

Je to fakt tak moc těžké, v klidu a míru pochopit, že muslím není přizpůsobitelný?! V Německu žije 5 milionů Turků, které pozval Conrad Adenauer a když je chtěl vrátit, rozmlátili vše, co stálo v cestě. A všichni se 5x denně modlí a staví stovky mešit, jen v Porýní jich stojí hodně přes 1.600.-- a to po 60 ti létech pobytu.

Odpovědi

Dan Mach

#561 Imigrantský mýtus

2016-10-15 07:31:13

#559: - 

Ačkoliv většina dnešních běženců spadá jednoznačně do kategerie ekonomických uprchlíků, strašák Evropy ohrožené imigranty z afrických zemí je mýtem neodpovídajícím realitě. Většina cizinců přebývajících v jednotlivých zemích EU pochází z Evropy. Ze sedmi milionů německých gastarbeiterů z první, druhé či třetí generace představují 2,1 milionu Turci, 1,1 milionu občané zemí bývalé Jugoslávie, 600 tisíc Italové, 350 tisíc Řekové a 350 tisíc Poláci.

Bez tureckých, řeckých či polských dělníků by provoz řady německých továren zkolaboval. Gastarbeiteři se velkou měrou zasloužili o hospodářský rozmach Německa už v 60. letech minulého století. Spolkový úřad práce odhaduje, že cizinci odvádějí do spolkové pokladny 50 miliard marek, přičemž na sociálních dávkách, rodinných a dalších přídavcích dostanou 35 miliard eur.  Žadatelé o azyl mají nárok na sociální příspěvek v měsíční výši 230 eur (u dětí je to 180 eur) a obce jim platí ubytování a poskytují i základní ošacení. Ekonomický přínos cizinců je ale nezpochybnitelný a drtivá většina populace osmdesátimilionového Německa to také uznává.

Toto je zpráva ze serveru www.aktualne.cz z 29.3.2011, nereaguje tedy na loňskou utečeneckou krizi. Ale oproti vaší informaci dává na pravou míru skutečnost, že z 5 milionů Turrků, kteří do Německa přišli, je zde dnes (a informace se liší) něco mezi 2,1 až 2,8 mil. obyvatel s tureckými kořeny. Ovšem integrace Turků v Německu je uváděna jako vzor úspěšné integrace, protože Turci si ponechali své náboženství, ale nevznikla žádná rozsáhlá gheta a nebyly zaznamenány žádné nábožensky motivované útoky. To se ve Francii bohužel nepodařilo. Také se díky nim podařilo udržet štědrý sociální systém, ze kterého čerpají především Němci, např. důchodci nebo nemocní. Když ovšem Turci z Německa odcházeli, nic nerozmlátili, to je blbost. A že se modlí 5x denně, tak to nevím, co je vám po tom. Copak křesťané nebo buddhisté se nemodlí? Buddhisté dokonce během každé volné chvilky.