Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#174 Re:

2016-10-18 10:36

#127: -  

Bez peněz z USA, vydíraného  Německa apod. by tam byla stále poušť. I takhle mají HDP na úrovni ČR. To jsou tedy zázraci. :-) Nobelova cena je zpolitizovaná.

Odpovědi

ShabbaTot

#175 Re: Re:

2016-10-18 11:30:07

#174: - Re:  

ha,ha,prý náboženští fanatici,ha,ha...a co komentáře ohledně Islámu,Judaizmu a Křestanů na Novinky cz?

Atom a vodík do Mekka

Když tam ti muslimove jsou tak pohromadě,kobercové nálety

Pár bomb na ně

Uřezat muslimům genitálie a vláčet jejich těla po ulicích měst

Žida jemně hladit až do úplněho vyhlazení

Smrdí,spláchnout !

Duku bičovat a pak upálit na hranici

Církev šilhá po majetku,řachu mezi oči,on se jim zrak srouvná

Komunisty pověsit na sloup

A pod,a pod...já jenom ,když je zde řeč o tom náboženském fanatizmu...že?

Pravda,jsem já ShabbaTot-Jahoda sijonista,filosemota a jsem pro USA,ale nikdy a za žádných okolností nikomu nepřeji smrt.

A přání smrti muslimům,Židům a křestanům a komunistům je již na §

Ale to,co si způsobuje IS a jeho vrahouni,jak vyvolává nenávist strašnýma ukrutnostma a bestiálním řáděním proti lidství a morálce-to si způsobuje sám,že je pak lidstvo nenávidí a tuto nenávist si také IS a jeho služebníci lucipera vyžerou až do dna!

Na internetu jsou dokonce i obrázky,jak IS a jeho zveř křižuje děti.

Dítě visí na kříži a satanáš a paklo  se u toho nechá ještě fotit a pak se svým dílem chlubí na internetu.

A toto je pravý a nefalšovaný náboženský fanatizmus,ne psaní Izaiáše,ne psaní Žalmů a čtení z Tory,Koranu,Bible,bránění israelského lidu před lidskou špínou.

Zde se jedná pouze o slovo a názor a ne o konkrétní činy při který teče krev a je páchán terorizmus a masový vrah Goldštajn,co střílel modlící se lidi do zad v tomto hraje také PRIM.

Anebo ti israelští teroristé,kteří upálili palestinského kojence.

V USA jsou za tato zvěrstva tresty smrti a přesně to se tam také děje,ale toto vše,co je spojeno s lidskou špínou a zlem nemá nic společného s peticema,které se zde vedou.

Pořád ještě máme ještě svobodu slova a na internetu také a tak když si někdo může zde hanit Israel a kreslit kosočtverce,izrahell a urážet spoludiskutující,já,ShabbaTot si také můžu říci svoje a podpořit mé milované Židy verbální formou !

Ještě jsem se chtěl zeptat spoludiskutéra přede mnou,jak může být NC za vědu zpolitizovaná ?

Tam se bud ví,anebo ne.

Stejně jako při testu matematiky ve škole !

A že má Israel těch NC za vědu již kolem 250 za asi 55 let...že?