Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#607 Re:

2016-10-21 04:43

#606: -  

Ono třeba spíš platí, že lidé nejsou hloupé ovce. Když dosud neviděli jediného živého uprchlíka, tak proč by měli volit xenofóbní strany šířící nenávist, které tady rádoby kultivovaně nazýváte "protiimigrační". Když Okamůroveleba nabízeli, že v krajích nepřijmou žádného uprchlíka a že zruší televizní poplatky, tak o tom opravdu, ale opravdu kraje nerozhodují. No a chrastících konvičky na velbloudech nezajímají už vůbec nikoho stejně tak jako pohasínající úsvit.

Ale konečně tady někdo uznal, že volební zisk kolem 5% je volební neúspěch, protože podobný zisk měl v některých regionech levičáci z SPO bez populistických okamůr v minulých krajských volbách. Ústup do zapomění asi bude bolestný.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#609 Re: Re:

2016-10-21 21:43:50

#607: Dan Mach - Re:  

 Nač by měli vidět lidi uprchlíka naživo? Tenhle neustále opakovaný blud má asi stejnou váhu jako to, že 99 % dnešních lidí nevidělo nikdy skutečného nacisty, a přeso všichni vědí, co je nacismus zač. A tak stejně je to s imigranty. Netřeba je vidět zde (ostatně proti tomu právě bojujeme, aby se nevyskytli zde), stačí vidět to, co páchají za bordel v zemích, které si je ve své naivitě k sobě pozvaly a teď dennodenně nahání ty mírumilovné Syřany a Afghánce, kteří se jim chtějí odpalovat na letištích a stadionech. Teď si sypou popel na hlavu, leč pozdě. Už si je pozvali a teď už se jich (alespoň žádnou demokratickou cestou) nezbaví. A náš servilní pejsek Merkelové Sobotka plánuje vzít těchto uprchlíků šest tisíc. I kdyby mezi nimi byla nakrásně jedna promile radikálů, tak je jich šest a i taková buňka dokáže spáchat krvavé orgie.