Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#601

2016-10-19 22:35

Francouzští policisté vyšli do ulic. V posledních dvou letech tráví v práci mnoho hodin. Jsou také ohrožení na životě mnohem víc než dřív, protože musí čelit potenciálním teroristickým hrozbám. A zdá se, že už toho mají dost. Na začátku týdne se do pařížských ulic vydalo na 500 policistů a uspořádali protestní pochod.

Zatímco levicoví vládní politici strážce zákona ujišťují, že jsou si vědomi, v jak velkém nebezpečí se v posledních dvou letech policisté nacházejí a že jsou připraveni udělat vše pro jejich ochranu – pravicoví politici vyčítají levicovému prezidentovi Francoisi Hollandovi, že za jeho vlády narostl počet tzv. no-go zón, kam se policisté bojí byť jen vstoupit, protože tam neuvěřitelným způsobem řádí gangy, i gangy migrantů. Informuje o tom agentura Reuters.

Ministr vnitra Bernard Cazeneuve oponuje jednomu z vážných uchazečů na prezidentský úřad po volbách v příštím roce Nicolasi Sarkozymu, že současný prezident Hollande spustil program pro přijímání nových policistů. Řady strážců zákona posílilo na 6300 nových příslušníků.

Současnou vlnu protestů vyvolal otřesný případ z 8. října tohoto roku, kdy na jedné z křižovatek metropolitní oblasti Paříže házel gang hořící lahve naplněné benzínem na policejní vůz a počínal si tak, aby policisté nemohli z hořícího vozu vystoupit. Výsledkem této děsivé akce bylo, že dva z policistů byli vážně zraněni a jeden utrpěl popáleniny takového rozsahu, že je ohrožen na životě.


Nepřihlášený uživatel

#602

2016-10-20 08:56

No kdyz jsem videla dnesni fotografie ''bouricich'' se cekatelu na azyl, nebylo tam jedine dite, zeny nic. Samej frajer tak od 15 do 50 let. Predpokladala bych pokud je nekdo v ohrozeni zivota, predevsim se stara o deti a zenu, rodinu, a ne ze se sebere a odjede do bezpeci sam. Nemeli by tito prchajici muzi pred valkou predevsim bojovat ve sve zemi a zajistit mir pro zeny a deti, ktere tam nechali na pospas IS, kdyz jim tedy vsem jde o zivot??


Nepřihlášený uživatel

#603 Re:

2016-10-20 09:36

#602: -  

Každého životní suituace je různá, ale většinou je to tak, že ti lidé už dávno zdrhli z domova a různě se potloukají v Turecku a Libanonu. Odtud ti mladší a schopnější vyrážejí do EU žádat o azyl s tím, že by následně zažádali o zcelování rodin.


Nepřihlášený uživatel

#604

2016-10-20 14:13

      


Nepřihlášený uživatel

#605 Re:

2016-10-20 17:23

#604: -  

 Už aby ses konečně uchlastal, chuju!


Nepřihlášený uživatel

#606

2016-10-20 21:19

Propad protiimigračních stran v krajských volbách byl způsoben především tím, že propaganda hlavního mediálního proudu lidem vsugerovala, že o toto téma se na úrovni krajů vůbec nejedná. Voliči tuto mainstreamovou tezi očividně přijali za svou a upřednostnili spíše jiné politické subjekty před těmi, které braly problém takzvaných uprchlíků jako ústřední.

Dan Mach

#607 Re:

2016-10-21 04:43

#606: -  

Ono třeba spíš platí, že lidé nejsou hloupé ovce. Když dosud neviděli jediného živého uprchlíka, tak proč by měli volit xenofóbní strany šířící nenávist, které tady rádoby kultivovaně nazýváte "protiimigrační". Když Okamůroveleba nabízeli, že v krajích nepřijmou žádného uprchlíka a že zruší televizní poplatky, tak o tom opravdu, ale opravdu kraje nerozhodují. No a chrastících konvičky na velbloudech nezajímají už vůbec nikoho stejně tak jako pohasínající úsvit.

Ale konečně tady někdo uznal, že volební zisk kolem 5% je volební neúspěch, protože podobný zisk měl v některých regionech levičáci z SPO bez populistických okamůr v minulých krajských volbách. Ústup do zapomění asi bude bolestný.


Nepřihlášený uživatel

#608 Re:

2016-10-21 21:27

#606: -  

Hrozba plíživé islamizace naší země je absolutně nejdůležitější téma současnosti. A není pravda, že s krajskými volbami nesouvisí. Krajská zastupitelství mohou značně ovlivňovat hustotu výskytu azylových a detenčních center v krajích a organizaci bezpečnosti jak na hranicích krajů zejména s jižními a západními státy, tak v rámci celého kraje, hlavně měst.

Uvědomte si, že i když byla nyní, v okamžiku voleb, mainstreamovými médii podsunutá atmosféra "uklidnění" imigrace a vlastně zesměšnění celého tématu, tak to byly volby na 4 roky. Už brzy je třeba očekávat, že Turecko vypustí Krakena, ať už proto, že nedostane uvolnění vízové povinnosti do konce října anebo proto, že toto vízové uvolnění dostane (ono to vyjde nastejno). Pak začne být hodně důležité, jak se kraje budou stavět k případné následné lavině migrantů, kteří začnou prosakovat do naší země. ANO nás chránit nebude, nemá důvod se stavět proti penězovodům z Bruselu.

 


Nepřihlášený uživatel

#609 Re: Re:

2016-10-21 21:43

#607: Dan Mach - Re:  

 Nač by měli vidět lidi uprchlíka naživo? Tenhle neustále opakovaný blud má asi stejnou váhu jako to, že 99 % dnešních lidí nevidělo nikdy skutečného nacisty, a přeso všichni vědí, co je nacismus zač. A tak stejně je to s imigranty. Netřeba je vidět zde (ostatně proti tomu právě bojujeme, aby se nevyskytli zde), stačí vidět to, co páchají za bordel v zemích, které si je ve své naivitě k sobě pozvaly a teď dennodenně nahání ty mírumilovné Syřany a Afghánce, kteří se jim chtějí odpalovat na letištích a stadionech. Teď si sypou popel na hlavu, leč pozdě. Už si je pozvali a teď už se jich (alespoň žádnou demokratickou cestou) nezbaví. A náš servilní pejsek Merkelové Sobotka plánuje vzít těchto uprchlíků šest tisíc. I kdyby mezi nimi byla nakrásně jedna promile radikálů, tak je jich šest a i taková buňka dokáže spáchat krvavé orgie.

Dan Mach

#610 Re: Re: Re:

2016-10-21 22:39

#609: - Re: Re:  

Nějak si neuvědomuji, že by nějaký Syřan nebo Afghánec pořádal nějaké krvavé orgie. To budete lhát a lhát? Vždyť už vám nikdo nevěří. Jen odvádíte pozornost od toho, co třeba páchají Rusáci v Gruzii, na Ukrajině nebo v Sýrii nebo ja sestřelují civilní letadla. A rádi byste je vítali tady tak, jako tu čecháčci vítali v březnu 1939 Hitlera. A jen proto, aby si nás Rus zahrnul do svých dobytých území. Tak to tedy rozhodně ne ...


Nepřihlášený uživatel

#611 Re: Re: Re: Re:

2016-10-21 23:15

#610: Dan Mach - Re: Re: Re:  

 Ne? Tak laskavě vystrčte hlavu z toho mariánkového oparu a podívejte se, co se stalo v posledních pár letech v Paříži, Nice, Bruselu či při sérii atentátů v Německu. Nebo to vlastně zabíjeli taky Rusové, že? Já zapomněl, že ti atentátníci umírali s výkřikem "Putin akbar!" Co více se od vás demagoga ještě dozvíme? Takovými blafy si krmte sousedku na pavlači, tady s tou vaší propagandou budete všem akorát tak pro smích.

Michal

#613

2016-10-22 08:00

Zcela chápu rozdíl mezi ilegálními imigranty a těmi, kdo obdrží azyl. Ale nechápu nadstandard, se kterým se poskytuje péče o tyto lidi. 

V našich nemocicích se jedna zdravotní sestra stará o 20 - 50 pacientů, v azylovém domě pro imigranty se o 7 imigrantů stará personál o počtu 70ti lidí, kteří respektují jejich náboženství, zvyky a potřeby.

Bohužel si vůbec nedokážu přestavit opačnou situaci, například, aby mi v Sýrii smažili k obědu vepřové řízky a přinesli po obědě pivo.

Dan Mach

#614 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-22 08:12

#611: - Re: Re: Re: Re:  

Jestliže tady píšete bludy o uprchlících ze Sýrie a Afghánistánu, kteří organizují atentáty a odpalují se na nádražích, tak byste měl zůstat u faktů. Atentáty v Paříži a Bruselu organizovaly skupiny Francouzů marockého původu, tedy ti, co se už v Evropě narodili, a atentát v Nice provedl Francouz tuniského původu. Kde tedy máte ty Syřany a Afghánce. Jestliže chcete bojovat proti imigraci, tak byste měl alespoň uvádět pravdivé informace nebo se zlepšit v zeměpisu.

Jde o to, že v Sýrii probíhá hromadné vyvražďování a je to bez ohledu na náboženství. Od příchodu Bašára Asáda k moci do začátku revoluce v roce 2011 zemřelo přes 200.000 lidí !!! jen na základě snahy udržet se v zemi u moc. Kolik dalších stovek tisíc Syřanů zemřelo během posledních pěti let, to se asi dozvíme až v momentě ukončení války v Sýrii a odstavení Asáda od moci. A na tom všem má Putin podíl, protože ruské vojenské síly byly v Sýrii už za Háfize Asáda, Bašárova otce, který v zemi vládl stejně krutou rukou od roku 1971 do roku 2000. A nálety provádějí Rusové a bašárova armáda dodnes a zjevně s cílem vytlačit co nejvíce Syřanů do Turecka a tady je ponoukat, aby utíkali do Evropy a destabilizovali jí.

Ve Francii, v Belgii, ve Španělsku a ve Velké Británii došlo k mnoha atentátům organizovaných militantními muslimy. Zemřelo při nich mnoho stovek nevinných lidí. Je to tragédie a ty dotčené země si to řeší. Rusáci na Ukrajině sestřelili jedno letadlo s 300 nizozemskými pasažéry, a za to nikdo postižený nebude. V Sýrii dochází k hromadné genocidě, která si v ničem nezadá s nacismem, a nikdo to neřeší. A vy sem prsknete nehoráznou lež, že za všemi útoky jsou Syřané a Afghánci.

Raději se nenamáhejte s odpovědí a raději si najděte pravdivé informace a porovnejte si, kdo ve světě dělá ten největší bordel.


Nepřihlášený uživatel

#615 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-22 09:23

#614: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Odpověď je prostá. Dan Machometán je zrádce.


Nepřihlášený uživatel

#616

2016-10-22 09:50

Muslimy nepotřebuju. Vůbec na nic. Jejich uřezávání klitorisu taky ne.


Nepřihlášený uživatel

#617

2016-10-22 13:33

          


Nepřihlášený uživatel

#618 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-22 13:37

#614: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

tahni do prdele, islamisto


Nepřihlášený uživatel

#619

2016-10-22 15:43

Podepisujte petici za odvolání vlastizrádného ministra kultury Daniela Hermana Franka - D. H. Franka:

http://www.petice24.com/odvolat_hermanna


Nepřihlášený uživatel

#620 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-23 12:07

#614: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Netvrdím, že byli všichni atentátníci ze Sýrie, ale část jo a vůbec, byli to Arabové a potomci azylantů či i samotní azylanti. Navíc muslim jako muslim, islámský svět se radikalizuje celý bez rozdílu. A ti Maročané to stejně páchali pod vlajkou Islámského státu, kde tvoří početnou zahraniční komunitu, tudíž byli v Sýrii instruováni. A kdo ví. kolik takových do Sýrie naverbovaných nesyřanů se do Evropy při tak nekontrolovaném toku, kdy skoro nikdo nemá doklady, aby se mohl vydávat za koho chce, dostane. Zrovna před pár dny v Německu zavřeli jednoho Syřana, který se chystal odpálit bomby na Berlínském letišti. A to byl letos už několikátý. A kdo ví, kolik takových spících džihádistů, kteří se zatím neprojevili, se do Evropy při tomhle exodu dostalo. Já nehodlám riskovat na úkor bezpečnosti vlastních lidí.

Dan Mach

#621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-23 12:10

#620: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Takže si lhal. No díky za přiznání.


Nepřihlášený uživatel

#622 Re:

2016-10-23 12:17

#617: -  

 Dle způsobu poprav je jasně vidět, kdo džihádisty v IS podporuje a kdo stojí za samotným vznikem IS. Nitky vedou do Saúdské Arábie, největšího mecenáše světového terorismu a zároveň našeho velkého spojence na Blízkém východě. A jak si představuje lidská práva země předsedající v OSN za lidská práva? "Islámské náboženské právo šaría je v Saúdské Arábii nad veškerými světskými zákony a mezinárodními konvencemi, včetně úmluvy o právech dítěte. Výboru OSN pro lidská práva to vysvětlil šéf saúdskoarabské komise pro lidská práva Bandar bin Muhammad Ajbán. Reagoval na apel Spojených národů, aby země přestala popravovat děti, diskriminovat dívky a upustila do trestů typu kamenování." Pak se nemůžeme divit, že je vše na světě převráceno naruby.


Nepřihlášený uživatel

#623 Současný islám prochází krizí

2016-10-23 21:36

Tato krize se vyřeší, až muslimové pochopí, že církev v demokratických státech nemůže zasahovat do života občana ani do chodu státu. Stát je jediný, který svým občanům upravuje povinnosti a garantuje veškeré svobody. Muslimové musí také pochopit, že víra je spojením jednotlivce s nejvyšší autoritou. Toto spojení není schopen žádný další člověk přečíst a tak nikdo nemá právo věřícímu jedinci radit ani nařizovat, co má podle nejvyšší autority dělat. Právě toto se v mešitách denně děje a to z jediného důvodu, aby duchovní neztratili nad věřícími svou neomezenou moc a mohli jim nařizovat, co mají dělat, co je špatné, kolikrát se denně musí modlit... Právě proto dochází ke zneužívání islámu k zabíjení. Nejvyšší autorita nikdy nikomu nemůže nařídit, že má zabít člověka. To dělají jen vyšinutí lidé a lžou, že to dělají ve jménu nejvyšší autority. Křesťanství také v minulosti zotročovalo a ovládalo věřící a ve jménu Boha zabíjelo. V průběhu vývoje však moc křesťanští duchovní ztratili a tím se urychlil vývoj moderních svobodných společností. Mnozí svobodní lidé už opustili formální víru a nahradili ji ryzí spiritualitou, z níž všechna náboženství pocházejí. Žádnou církevní autoritu už nepotřebují.


Nepřihlášený uživatel

#624 Re: Současný islám prochází krizí

2016-10-23 23:26

#623: - Současný islám prochází krizí  

 Jo. Patnáct století se zhoršuje. Jeho krize stále nabývá vrcholu. Proto se živí jako paraziti na dávkách ve státech, které ještě nejsou muslimské.


Nepřihlášený uživatel

#625 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-23 23:30

#614: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hromadné vyvražďování je neoddělitelná součást islámu. Půl druhého tisíce let. Vy si myslíte, že  lhaním to zakryjete.