Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-13 12:21

#1192: ShabbaTot - Re: Re: Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

ISRAEL AT ŽIJE BOŽI NÁROD J.KRISTA ŠAK SOUD SE BLIŽI PÁNA PÁNU A KRÁLA KRÁLU

POLNICE SE BLÍŽI A HNĚV TAKY-God's Warning 2016 - Earthquakes, Tsunamis, Floods, Hurricanes, Tornadoes, Volcanoes

Evropě svatá valka proti Evropanum a Bělochum potomkum Izraelitu a dalšim potomkum Abraháma,Izákovi,Isaacových synové (dále Saxsons), zaznamenaný v knize Genesis, má přijít k povolení.Jákobovikterá dostala jméno "Izrael".

Jak je sionistický cílem Judaization světa právě přinesl?

Jednoduše řečeno, to je děláno křesťanskými ministrů, z nejznámějších televizních evangelistů dolů na kazatele ve svém rodném městě, který je skrytý sionista nebo kteří prostřednictvím úmyslného propastné neznalosti si pořád myslí, že anti-Christ sionistický je jedním z boží vyvolený národ . Oni jsou opravdu aktivní podněcovatelé pro Lucifer povstání k Jehovovi-Bohu .

Jste začínal chápat, proč je důležité, abyste pochopili různé rodokmeny národů země v souvislosti s tím, co říká Bible o nich? Jak budete rozumět hru, pokud nemůžete identifikovat aktéry?

A Já si furt řikal proč Izrael čeka na J.Krista přichod a proč je na evropany udělan NWO puč pomocí Uprchlíku a proč Kazatelé a Apoštolové zvěstujou Boži pravdu a Kristovu všem národum co má přijit a co nás čeká

Tento svět zákon bude být "právo admirality" (které již zahájených v této zemi, jen o všech common law je pryč), podle kterého náš účet práv budou zrušeny.

Budete přestane být občané Spojených států amerických, ale osoby, subjekty nebo jednotlivci, kteří jsou léčeni ve stejném stavu a konání jako ti, kteří jsou obtěžováni na Internal Revenue Service. Inc ., Který je skrytý aplikací z admirality práva na základě předpokládané nebo skutečné smlouvy, které jste dobrovolně svůj vlastní do nevědomky.

Klamáni Luciferem vlci v rouše Beránčím 

Mohlo by to nikdy nebyla podezření, že pojmy politického sionismu by přišel ovládat tah liberální, stejně jako takzvané základní křesťanství. To je přes tuto konverzi sionistické aktivitě, že křesťané jsou klamáni do podezření, že nový světový řád má být zřízen v Jeruzalémě , je vůle Boží na Zemi.

VICE-Kdo jsou skutečné Izraelité ?

Mt 10:34-40: „Nemyslete si, že jsem přišel uvést na zem pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit člověka proti jeho otci, dceru proti její matce a snachu proti její tchyni a nepřáteli člověka budou členové jeho domácnosti. Kdo má rád otce nebo matku víc než mne, není mne hoden; a kdo má rád syna nebo dceru víc než mne, není mne hoden. A kdo jde za mnou a nebere svůj kříž, není mne hoden. Kdo nalezne svou duši, ztratí ji; a kdo ztratí svou duši kvůli mně, nalezne ji.“ „Kdo přijímá vás, přijímá mne; a kdo přijímá mne, přijímá toho, který mne poslal“

VICE-#USA People's Reaction When Donald Trump win This Election #2016

Odpovědi

ShabbaTot

#1196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-13 13:44:33

#1195: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

víš jak uvažuje dinosaurus?

Jeho mozeček je schopen tří základních instinktů a to 

1 Uteč

2.Útoč

3.Ztuhni a ani se nehni

Člověk uvažuje podvědomě také tak,třeba mnoho lidí cítí odpor k pavoukům,myším,švábům a tak.Chtějí utéct a nevědí proč.

Anebo ,proč si spoustu lidí bere jídlo,které je na stole a při tom nemají hlad?

Proč si spoustu lidí přestavuje pečínku,když vidí čuníka,anebo jiné "živé " maso ?

Proč z ústraní anonymního internetu spoustu verbátorů přeje někomu smrt a neštěstí?

Proč se z jinak normálního a slušného člověka stává démon ihned po té,co usedne za volant?

Proč spoustu lidí a hlavně žen miluje kočky ?

apod....,já ti to vysvětlím.V prvním případě zde křičí dinosaurus skrytý v každém z nás a proto odmítá pavouka.

V tom druhém případě se v našem mozku probouzí instinkt lovce-zběrače z před desetitisíci lety,kdy se prostě muselo jíst do zásoby,pokud bylo jídlo a to ikdyž nebyl zrovna hlad.Ono totiž jídlo vždy nebylo .

V tom třetím případě se v mužském mozku podvědomě probouzí instinkt lovce,který je tam podvědomě skryt z té doby.

V tom čtvtém případě útočí predátor v každém člověku a to drápem,který zastupuje nehet a ten funguje jako ukazovátko přející zmar,smrt,genocidu.

Důvod toho pátého případu,kdy se lidé mění v démony po té,co usednou za volant by mě teda ale vážně zajímal.Nevím proč se tak děje.

A co se týče koček,tak kočka je svá a na rozdíl od psa není "parazit" a dokáže se o sebe postarat a navíc takové kotě má kulatý obličej,je hravé ,kulaté a chlupaté a třeba ten obličej spoustě žen připomíná děti v kojeneckém věku a dětský obličej,zaoblené ,kulaté dětské tvary jaké má mimino ženy podvědomě přitahují.Třeba i toto je důvod,proč plyšové dětské hračky medvědů mají zploštělý obličej a téměř žádný čenich,mají připomínat mimina,ale mědvěd má při tom čumák jak anténu a to proto,protože má výborný čich a guláš v kotlíku nad ohněm ucící na 5 km.(Třeba na Aljašce a pak běda lovcům!)

Je těch případů je více,ale o tom se nebudu rozepisovat..a nyní proč zde tapetuji.

On ten člověk a vyšší formy savců jako slon,delfín totiž uvažují.

A lidský mozek má na rozdíl od dinosaura šedou kůru mozkovou a ta mu říká-přemýšlej,uvažuj,dedukuj a ptej se proč ,jak a hlavně pochybuj,dokáže svou vůlí a rozumem vysvětlit proč má strach,proč by měl utíkat a když by měl ztuhnout a ani se nehnout,proč,že?

Každý antisemita je na úrovni myšlení dinosaura.

Útočí a neví proč,je to v něm a spolu s ním i ta jeho stejně smýšlející banda.

Ale Homo Sapiens,člověk rozumný a moudrý,jehož mozek používá šedou kůru mozkovou si najde na Google a You Tube skutečného autora protokolu sijonských mudrců a nenechá ze sebe dělat hlupáka.

Snad jediný příspěvek k věci je odkaz na video,na kterém američani reagují na zvolení Trumpa.

Trump Ameriku rozdělí a američani nemají rádi vůdce a toto jsou slova více jak prorocká.

A na You Tube je super film ,jmenuje se Osm hrozných ,tak jdu na něj,viděl jsem ho již několikrát a líbí se mě na něm,jak tam ten černoch střílí běloušské lumpy a lotry,to se mě líbí,to se mě líbí a Abraham Lincoln to vše v tom filmu podporuje,protože na rozdíl od Trumpa to byl asi nejlepší a největší prezident v dějinách USA,odsuzoval rasizmus,nacizmus a byl pro svobodu amerických otroků a černochů a celkově byl prostě TOP..