MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99283 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokon

2016-12-19 21:47

#99279: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce u 

Spíš na to nemá smysl reagovat neustále dokola, když už jsem na spoustu s toho mnohdy dříve nějakým způsobem reagoval. Reagoval jsem už snad na všechno, co jsi do své reakce znovu vtěstnal. Bláboly o totalitě a že by byl Zeman schopen zneužívat amnestii. I na téma té blbé amnestie se tu napsalo už hromadu textu. Nechápu proč jsi to musel najebat do reakce na onen můj "dlouhý" příspěvek. Tak jsi musel ten svůj udělat třikrát delší, aby jsi mi to opticky nandal? Nevyvrátil jsi mi vlastně nic. Nemám důvod na svém příspěvku měnit ani řádek. A že zde starší příspěvky někdo nechal smazat je pravda. Není mi jich líto. Neujíždím na vlastních názorech takovým způsobem, abych si je někde ukládal, nejsem takový narcis. To s tebou to bude jiný viď? 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99286 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal d

2016-12-19 21:59:56

#99283: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokon 

Na konci jsem se skutečně rozepsal, asi proto, že v tvém příspěvku byla celá řada jen spekulací. 

Své reakce na konkrétní věci z tvého příspěvku jsme stručně vepsal dovnitř, aby bylo zřejmé na co reaguji, tvůj příspěvek byl skutečně velmi dlouhý. Reakce byli stručné, proto jsem se asi na závěr rozepsal :-) 

Příspěvky nemažu. Vulgární příspěvky a vyloženě extrémistické skutečně z této diskuse občas mizí, ale není to nejspíš zásluha přispěvatelů jiných příspěvků, je to ubohostí příspěvků extrémistických. Kdo je maže? To nevím. Možná autor petice. Já to nejsem. 

Ale pracné to vlastně je, to máš pravdu. Na druhou stranu mi tato diskuse poskytuje předvýběr nesmyslů z ruské propagandy a odkazy na ní z této diskuse navíc prakticky vymizely.