MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Nepřihlášený uživatel

#99276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v roce

2016-12-19 21:21

#99274: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v roce 201 

Nikoliv, na publikovaných nesmyslech např. z parlamentích listů a alterací této ruské propagandy dokazuji, že se jedná o nesmysly. 

Nikoho nenutím mým argumentům věřit, ale samozřejmě je považuji za argumenty přesvědčivé, především proto, že je poměrně snadné prokázat, že jsou to věci velmi pochybné, alespoň na těch na kterých jsme to ukázal. 

Nikomu také nebráním číst např. ruskou propagandu v parlamentních listech, ale upozorňuji na to, že pokud to člověk dělá, musí si být vědom, že se o propagandu jedná a tak také ony "názory" na "názorovém serveru" brát, tedy dohledat si primární zdroj k "informaci" která se v textu skutečně může objevit a pak to porovnat s tím, co s tím udělal "názor" většinou "neexistujícího" pisatele, nelze totiž v mnoha případech vůbec zjisti, kdo daný názor napsal. Např. takový Slovák Tůma, píšící o ekonomicko sociálním systému Tibetu naprosté nesmysly skutečně nejspíš vůbec neexistuje a jméno Tůma bylo použito jen proto, že na Slovensku žije spisovatel Tůma, to jen skutečně příklad :-). Mistrovský server v angličitně je v této oblasti Ron Paul Institutes, to je čistá ruská propaganda nejspíš Erica Besta, který z ní jako čerpá. :-)

Nepřihlášený uživatel

#99277 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v

2016-12-19 21:24

#99275: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v roce 

Já si tvou reakci přečetl, ale bohužel to ve mne vytváří dojem, že musíš reagovat za každou cenu. Když navíc připočtu že pracně reaguješ pořád stejnými argumenty a jejich délkou se snažíš vytvořit dojem zasvěcené autority na příspěvek, který nakonec ještě necháš z diskuze smazat, mám ty vole z toho docela i srandu věříš?

Nepřihlášený uživatel

#99278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buzerantské pras

2016-12-19 21:30

#99261: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buzerantské prase 

:-) tak proč si bral hypotéku? Co to je hloupost? Pokud hypotéka existuje, vždy existuje nenulové riziko, že se nebude dát splácet, pak přijdou na řadu smluvní podmínky a zkušenost obchodu s Rusy je tristní, to tento stát stojí miliardy ročně na neplacených dodávkách do Ruska např. pokud se to dokonce nepočítá spíše v desítkách miliard ročně. 

Kolíkrát už jsem slyšel, o příjmech o kterých se jiným nezdá s hypotékou na 100 % ceny nemovitosti. :-), přijde mi to legrační. 

O tom, že karty v EU nefungovaly dolož nějakým novinovým článkem, klidně i z Ruska. Karty nefungovaly v Rusku jeden den, nikoliv ruské karty zde v EU, řekl bych.  Problém byl spíše v tom, že zpanikařily karetní společnosti (spíše jen jedna) než to, že by se jednalo o rozhodnutí politické. 

To, jestli znovu karetní společnosti zpanikaří totiž závisí především na tom, co bude Rusko dělat. Podstatné je, když zpanikaří, tak Rusko prostě odpojí, neboť přes jejich transakční účty jde obrovské množství peněz, které nemohou sanovat v případě, že Rusko bude jednat nestandardně. Je možné, že byl s ruskými bankami karetními společnostmi nastaven přísný režim platby předem, tedy služby poskytují, do výše předplacení a toto se nastavuje nejspíše každých 24 hodin znovu a znovu. 

Dnes do Ruska už nikdo nic nedodá, dokud není dopradu zaplaceno. Ruské společnosti toto pochopily a už se nad tím ani nepodivují. 

Nepřihlášený uživatel

#99279 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce u

2016-12-19 21:33

#99277: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v  

Nikdy jsem v této diskusi nenechal nic smazat, co si to vymýšlíš za naprosté bláboly. 

Jaké by sis představoval jiné argumenty, když s těmi, které uvádím, nejsi schopen dokonce ani polemizovat, aniž bys vytvářel jakési fabulace, že se tvářím délkou příspěvku jako autorita? 

To, že v mých příspěvcích vidíš autoritu, to je tím, že nejsi schopen s příspěvkem polemizovat, na tom není nic složitého. Nesouhlasíš s mými argumenty, ale nejsi schopen to věcně vyjádřit, což ti samozřejmě velmi vadí, chápu to, ale nic to na stavu nemění. 

Argumentace navíc zdaleka není stejná, přestože se diskuse skutečně vede stále o tom samém, tedy napojení Zemana na ruskou propagandu, o jeho zločinnosti, ubohosti, amorálnosti a obecné lidské tuposti. 

Nepřihlášený uživatel

#99280 Re: Re: Re: Veselé vánoce přejí sluníčkáři...

2016-12-19 21:42

#99263: - Re: Re: Veselé vánoce přejí sluníčkáři... 

To si bohužel nepletu. Komunistická a nacistická totalita jedno a totéž jsou, dokonce dnes se komunisté prorodili opět v nácky, podobně jako se Miština otec Klausové přerodil z nácka na komunistu. 

Nepřihlášený uživatel

#99281 Re: Re: Re: Veselé vánoce přejí sluníčkáři...

2016-12-19 21:44

#99262: Okamžitě uzavřete hranice s islámistickým Německem! - Re: Re: Veselé vánoce přejí sluníčkáři... 

To je vzláštní, že ta "zlatá" železná opona, nedokázala zabránit okupaci ČSSR Rudou armádou v počtu 500 000 lidí a dvacet let jsme se této pakáže zbavovali. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-12-19 21:47

Nepřihlášený uživatel

#99283 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokon

2016-12-19 21:47

#99279: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce u 

Spíš na to nemá smysl reagovat neustále dokola, když už jsem na spoustu s toho mnohdy dříve nějakým způsobem reagoval. Reagoval jsem už snad na všechno, co jsi do své reakce znovu vtěstnal. Bláboly o totalitě a že by byl Zeman schopen zneužívat amnestii. I na téma té blbé amnestie se tu napsalo už hromadu textu. Nechápu proč jsi to musel najebat do reakce na onen můj "dlouhý" příspěvek. Tak jsi musel ten svůj udělat třikrát delší, aby jsi mi to opticky nandal? Nevyvrátil jsi mi vlastně nic. Nemám důvod na svém příspěvku měnit ani řádek. A že zde starší příspěvky někdo nechal smazat je pravda. Není mi jich líto. Neujíždím na vlastních názorech takovým způsobem, abych si je někde ukládal, nejsem takový narcis. To s tebou to bude jiný viď? 

Nepřihlášený uživatel

#99284 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v roce

2016-12-19 21:51

#99273: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v roce 201 

Ty jsi snad komunistickou diktaturu nezažil? Ty žiješ v představě, že jsi šel do tiskárny, zaplatil si a oni ti vytiskli knihu, který si šel rozdat nebo prodat? 

To chlapče či děvče skutečně v komunistické totalitě v ČSSR nebylo možné ještě 17.11.1989, zní to absurdně, ale je to realita. Stejně jako výjedzní doložka, to je přece také naprostá blbost a přesto to existovalo, stejně jako bony, StBáci, vůdčí úloha komunistické strany v Ústavě. I Husák na Hradě zní absurdně, stejně jako Milouš Jakeš jako "generální" tajemník komunistů nebo Adamec předseda vlády. Absurdně zní i povinný první máj a stejně absurdně zní, že vysokoškoláci byli vyzváni, aby šli mávat Gorbačovovi, když přijel do Prahy. Ano celý komunismus byl absurdní. 

Nepřihlášený uživatel

#99285 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce u

2016-12-19 21:56

#99282: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v  

Tedy se zjevně neshodneme na tom, co je propaganda. Nic složitého. 

Můj názor je, že propaganda je, tam kde se lže a lží se vytváří pseudorealita a i tím, že atoři názorů neexistují.

Pokud si to myslíš o ČT, bylo by dobré říci, čím se tak děje a kteří lidé v ČT jsou neexistující. 

Nepřihlášený uživatel

#99286 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal d

2016-12-19 21:59

#99283: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokon 

Na konci jsem se skutečně rozepsal, asi proto, že v tvém příspěvku byla celá řada jen spekulací. 

Své reakce na konkrétní věci z tvého příspěvku jsme stručně vepsal dovnitř, aby bylo zřejmé na co reaguji, tvůj příspěvek byl skutečně velmi dlouhý. Reakce byli stručné, proto jsem se asi na závěr rozepsal :-) 

Příspěvky nemažu. Vulgární příspěvky a vyloženě extrémistické skutečně z této diskuse občas mizí, ale není to nejspíš zásluha přispěvatelů jiných příspěvků, je to ubohostí příspěvků extrémistických. Kdo je maže? To nevím. Možná autor petice. Já to nejsem. 

Ale pracné to vlastně je, to máš pravdu. Na druhou stranu mi tato diskuse poskytuje předvýběr nesmyslů z ruské propagandy a odkazy na ní z této diskuse navíc prakticky vymizely. 

Nepřihlášený uživatel

2016-12-19 22:07

Jednobarevná je jen málokterá postava. V Havlově případě však temné odstíny dominují nadoraz.

Nepřihlášený uživatel

#99288 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok zač

2016-12-19 22:07

#99286: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal d 

Já za naprostou spekulaci považuji zase tvrzení, že se voliči Trumpa dali zmanipulovat facebookem a to ještě v rozmezí snad jen pěti dní celé volební kampaně. ( což je sice příměr) Ale něco takového se tady snažil maistream našinci nanutit. Při tom celou kampaň podle mainsteamem preferovaných agentur vedla Clintonová. 

2016-12-19 22:18

Nepřihlášený uživatel

#99290 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok

2016-12-19 22:22

#99288: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok zač 

Ale to samozřejmě je spekulaci, nevydávám to za realitu a to přesto, že argumentuji např. tím, že množení hloupostí v profilech facebooku je realita a to nezpochybnitelná a řekl bych, že každý, kdo facebook, twitte, či dokonce i jen youtoob použil to zná (umí si to představit), neboť si stačí jen na pár vteřin v youtube pustit např. dechovku nebo ubožáky z Ortelu a v ten moment je to nabízeno jako další možnost či to dokonce samo začně hrát a trvá poměrně dlouho, než se toho člověk zbaví, tedy aby mu takové věci, které opravdu nechce poslouchat, nebyly nabízeny. 

(Nakonec, je to jako v životě, pokud si ho člověk zaneřádí hloupostmi, např. ruskou propagandou, trvá jistě nějakou dobu, než se takového způsobu myšlení zbaví :-), rusáci na tom celou propagandu staví, neboť komunistickým školství a to vysokoškolákům zaneřádili mozek naprostými nesmysly a propagandou tyto nesmysly aktivizují). 

To, jestli se nachali voliči Trumpa oblbnout facebookem tím, že klikali a četli hovadiny z ruské propagandy budou jistě zkoumat pečlivě univerzity nejen v USA a budou o tom vycházet vědecké práce. 

Je také velmi pravděpodobné, že majitel facebooku už nyní poskytuje zpravodajským službám mnoho dat o tom, co se dělo. 

Nikdy jsem netvrdil, že se nechali zblbnou v posledních pěti dnech, dokonce je z mých příspěvků zřejmé, že si myslím, že sebeoblbování Američanů facebookem je bohužel již poměrně dlouhodobá záležitost. 

Počty hlasů pro Trumpa, byly pochopitelné právě jen v kontextu s tím, že se jeho voliči orientovali podle facebooku, který nakonec napojil na profily ruský propagandy s kterou Trump koreloval. Zásadní informací je, že se podle facebooku orinetuje již více jak 40 % Američanů, což znamená, že se neorinetují, dívají na se vlastní hloupost, která je utvrzuje v jejich "genialitě". 

Nepřihlášený uživatel

#99291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buzerant

2016-12-19 22:26

#99289: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buzerantské  

:-) dva roky "speciální nástavby" v kontextu s vysokoškolským studiem zní opravdu zábavně, tajemně, jak z ruské propagandy. :-) asi se jedná o speciální nástavu FSB nebo GRU :-)

Jo tobě nefunkgovala tvoje jedna karta ze Sberbank a podle toho usuzuješ, že nefungovala všem :-) a to ještě jeden den :-). 

Ty vole sousloví "bylo sděleno nadřízeným orgánem" to zní jak z komunistické přiručky pro StB :-), tohle napsat může opravdu jen idiot. Trochu si dávej pozor na ty komunistický stereotypy :-)

Já to tušil, že jsi učiněný žvanil. :-)

Nepřihlášený uživatel

#99292 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo,

2016-12-19 22:31

#99290: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok 

Přesně to se dá ovšem říci potom i o fanoušcích Clintonové ne? Dokonce řekl bych že obzvláště o nich.

Nepřihlášený uživatel

#99293 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo,

2016-12-19 22:34

#99290: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok 

člověče o čem ty bys čmáral kdyby nebylo té proruské propagandy, že tě to baví.... ale čmárej si dál. každý má nějakého koníčka. Připomínáš mi Kalouska, ten taky kdyby nebylo Babiše, tak nemá o čem v té sněmovně blábolit a čím víc do něj šije, tím víc z něj dělá v očích lidu mučedníka a přihrává mu body. To samý děláš ty s tou protiruskou propagandou

Nepřihlášený uživatel

#99294 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku sta

2016-12-19 22:38

#99292: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo,  

Dá, jen je drobný (ovšem velmi podstatný) rozdíl, její kampaň nekorelovala s ruskou propagandou a tedy s naprostým lhaním a vytvářením pseudoreality, že je potřeba "svrhnout elity". 

Další věcí je, že snad bude zvejněno, kolik voličů se orientovalo podle facebooku. Vzhledem k tomu, že získala absolutně více voličů, je možné, že jedná právě o těch 60 %, kteří stále sledují také i jiné zdroje informací, resp. orinetují se podle jiných zdrojů. 

Nabízí se to i proto, že se Trump jiným zdrojům informací vyhýbal a zaměřil se čistě na facebook, twitter či souhrnně "internet". 

Ale je to jen můj názor, nic víc. Předpokládám ovšem, že je to téma, které budou muset univerzity zpracovat neboť není možné, aby se Američané sebeoblbovali. 

Dnes Trump v každém případě musí prokazovat, že je demokratem, ctí Ústavu a úřad nezneužije ve svůj ani v ruských či jiný prospěch. Je to stejné jako zde, lze naplnit slib prezidenta či přísahu v USA, je to snadné, dodržením celé Ústavy v plném jejím znění i v nepsaných pravidlech, které Ústava neporušují a naopak je o nich naprosto zřejmé, že jsou ku prospěchu, např. u nás neudržovat u moci jakousi podivnou Rusnokovu bandu, která nikdy nezískala důvěru Sněmovny, ale jednat tak, aby mohla být moci vláda s důvěrou Sněmovny co nejdříve. Zeman jednal přesně proti Ústavě, udržoval u moci bandu bývalých komunistů, tedy Rusnokovu "vládu" svým nekonáním, nečinností a svým konáním ji dokonce do Strakovky dopravil. Taková věc by Trumpovi v Americe neprošla. 

2016-12-19 22:41

Nepřihlášený uživatel

#99296 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku sta

2016-12-19 22:43

#99293: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo,  

Pokud by neexistoval ruská propaganda v češtině, s velkou pravděpodobností by Zeman nebyl nikdy zvolen. Aktiviazce parlamentích listů jako zdroj ruské propagandy a vznik zemanovců a šíření ruské propagandy zemanovci a Zemanem tomu nasvěčují. 

To, jestli prokazování, že je Miloš Zeman napojený na ruskou propagandu z něj dalá v očích "lidu" :-) mučedníka nevím, nevím totiž nic o lidu :-).

Komunisté přece mučedníky nemají, byť mají Vládu Iljiče nabalzamovaného :-). 

Prokazování vazeb Zemana s ruskou propagandou bohužel věc nutná, neboť Zeman se snaží vytvářet dojem, že ruská propaganda je standardní realita, což jistě jako znalec ruské propagandy uznáš opravdu není. 

Pokud by tedy ruská propaganda nebyla, nebyla by ani diskuse pod touto peticí, neboť by Zeman nebyl zvolen a tato petice by nikdy vzniknout nemusela. 

Nepřihlášený uživatel

#99297 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v

2016-12-19 22:46

#99268: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v roce 

Husty. To bych te chtel videt, co bys rikal, kdyby dal nekdo do drzky exotum z prazske kavarny a Zeman by tem nasilnikum dal hned amnestii. :-)

Nepřihlášený uživatel

#99298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné

2016-12-19 22:48

#99295: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jakub Janda je kolaborantské úchyné buze 

:-) úžasný :-) nadřízeným orgánem Krajského úřadu je ministerstvo :-), to je super :-). 

Absolvent se speciální nástavbou v oboru jaderné energetiky :-), ty vole to je taky super, to si to vylepšil :-). 

Ty vole, to není nadávka, to je opravdu jen citoslovce :-), tak jsme snad ještě na této diskusi nepobavil, moc díky. Chvílemi mám pocit, že jsi si odběhl z komunistické schůze :-) Kováčik by z tebe měl radost. :-)

Nepřihlášený uživatel

#99299 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce u

2016-12-19 22:52

#99297: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Česko se už terčem útoku stalo, útok začal dokonce už v  

Jak jsem psal, pokud se tam odehrálo něco takového, neschvaluji to a také nevím, že by se něco takového stalo. 

Jak velmi dobře víš, neschvaluji žádné násili a ti mimo jiné proto, že totality násilí provozuji, generují a používají jej jako způsob na získání moci a udržení se u moci. 

2016-12-19 22:56