MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 15:43

#99447: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Když paní Tvarůžková vyslovuje byť i jen jména ČTčkem kritizovaných osob krčí nos a dělá, jako by to jméno ani skoro nemohla vyslovit, jak je jí protivné. Ale vidina kariéry je nejspíš lákavá věc, která jí za takové divadlo stojí.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99449 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 16:02:10

#99448: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Haha Tak to ani nevím, já už ji přestal sledovat, jakmile se objeví na obrazovce, okamžitě přepínám na jiný kanál i kdyby moderovala rozhovor s papežem. Naštěstí kanálů mám dost, mám dostatečný výběr a raděj se podívám na nějaký film, než abych poslouchal paní Tvarůžkovou. Ta persona, kterou televize búhví odkud vytáhla, je mi svým vystupováním a panovačným jednáním moderátorky naprosto protivná a kdybych ji měl sledovat byť jen 5min, skazilo by mi to náladu na 24hod. I kdych si měl pustit ruskou tv, budu raděj koukat na ní, než na pořad, který moderuje Tvarůžková. Je jinak podle mne pohledná žena, ale její způsob vedení rozhovoru s pozvaným hostem je prostě neprofesionální a katastrofa.